S

Yüzbaşı
02 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
90 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
Emekli olup çalışmayan biri çalıştığı yıllardaki hizmet dökümünü e devletten halen görebilir mi
Arkadaşlar 4a sigortalıyken emekli olup şu an çalışmayan biri çalıştığı yıllardaki hizmet dökümünü e devletten halen görebilir mi? Yoksa sadece prim gün sayısını mı görebilir bilgisi olan var mı acaba?
S
3 yıl
Aşı olanlar da taşıyıcı bu yüzden onlar da Pcr yaptırmalı
#AşılılaradaPcrYapılsın
Zorunlu pcr uygulaması nedeniyle pek çok insan boş yere işinden oldu halen de oluyor.
Ancak aşılı insanlar da taşıyıcılar ve virüsü herkese bulaştırmaya devam ediyorlar o zaman aşılılar da Pcr testi yaptırmalıdır.
Twitter'da bu tag'a destek verelim koronavirüsü en az can kaybıyla atlatalım 

https://www.sondakika.com/haber/haber-prof-dr-mehmet-ceyhan-pcr-testi-zorunlugu-14378800/
S
4 yıl
Şu an en iyi uydu hangisi
Arkadaşlar penceremdeki uyduyu çatıya montaj yapmak istiyorum sizce en iyi uydu hangisi hangi uyduyu ayarlamalıyım?
S
5 yıl
Android Akıllı Tv Sıkışmış Pixel sorunu
Selam Arkadaşlar,Sony Android Akıllı televizyonumda yeşil renkli 1 adet Sıkışmış Pixel ortaya çıktı.Android telefonlarda bazı proğramlarla bunun giderilebileceğini okudum,daha önce Akıllı tv'sinde böyle bir sorunla karşılaşıp çözen arkadaş varsa hangi proğramla nasıl yaptığını burda yazabilir mi acaba?
S
6 yıl
Bluecat rd805b projeksiyon alınır mı?
Arkadaşlar sadece akşamları film ve maç izlemek için Bluecat rd805b projeksiyon alınır mı? Youtube incelemelerinde görüntü güzel gözüküyor alttaki linkteki hepsiburada yorumları da iyi,yada sizin bildiğiniz böyle 500-600-700 tl civarı f/p ürünü en iyi projeksiyon hangisidir acaba?https://www.hepsiburada.com/bluecat-rd805b-1200-lumen-android-4-4-4-wifi-mini-led-projeksiyon-cihazi-pm-HB000007RDVC
S
6 yıl
Hiçbir sorunu olmayan Led tv var mı?
Arkadaşlar youtube'da bulunan banding,dirty screen effect test,clouding,ışık sızması v.b. testleri yapıp hiç bir soruna rastlamayan ayrıca tv'sinde Futbol maçı sırasında hareketli görüntülerde hafifte olsa banding'e rastlamayan var mı acaba,ben ve kardeşim toplam 7 tv kullandık hepsinde de azda olsa bu sorunlar vardı,yoksa herkeste ufakta olsa bu sorunlardan biri varda bazı arkadaşlar fark edemeyip ''benim Televizyonumda hiç sorun yok''mu diyorlar acaba.
S
6 yıl
Philips\u0027i tüketici mahkemesine vericem
Arkadaşlar öncelikle 8 yıl önce philips led tv almıştım ondada banding vardı philips'e bunu bildirdim oralı olmadılar,bahçelievler ve bakırköy servisleri hiç ilgilenmediler sonra mecidiyeköy servisinde ismini hatırlayamadığım iyi birine telefonda ulaştım ona bandingle ilgili resimleri ve videoyu gönderdim kendisinin yardımlarıyla philips tv'yi değiştirdi ama gönderdiği tv'de de banding vardı.8 yıl sonra bu yıl ocak ayında forumdaki dallas hocanın tavsiyesiyle philips 65pus6521 aldım keşke almasaymışım teknoloji gelişti artık banding sorunu yoktur sanırken yine bandingli ışık sızmalı bir philips tv bana gönderildi hemde 6000 tl'ye.Philips'i arayıp tv'de sorun olduğunu söyledim Bahçelievler servisinden eleman gönderdiler gönderdikleri elemanlar tv'deki çizgileri gördü tv'ye değişim vermeleri lazım ama fotoğrafını çekip merkeze göndericez dediler sonra beni hiç aramadılar,ben onları aradığımda merkezden bu çizgiler için NORMALDİR bilgisinin verildiğini bir şey yapamayacaklarını söylediler,sonra bakırköy servisini aradım onlar bana birini gönderdiler gelen eleman ise hiç çizgi yok dedi,düşünün bir servisi çizgiyi kabul ediyor diğeri çizgi yok diyor,çizgi yok diyen gördüğü çizgiyi görmedim diyen karakterde birisiydi onuda belirteyim çünkü çizgiyi gösterdiğim herkes gördü.Daha burada yazmadığım şeylerde var Türkiyeye hatalı üretim bandingli ve ışık sızmalı tv'leri satan üstelik birde yavuz hırsız gibi Tüketici mahkemesine verirsen ver diyen bu Hollanda firmasından uzak durun.Bunların servisleride merkezide aynı,bunlar Türk insanını enayi yerine koymaktan başka birşey bilmiyorlar.Ben artık sosyal medyada olsun forumlarda olsun başıma gelenleri yazıyorum pek çok kişi bana özel mesaj atıp''sayende philipten vazgeçtim''yazıyor bu sayede onlardan intikamımı alıyorum,kendini şark kurnazı sanan dürüstlükle alakası bile olmayan Hollanda firması eğer bana değişim yapsaydı çok daha karlı olacaktı,Bir daha bedava verseler philips almam.Bana yaptılar başkalarına yapmasınlar diye heryere yazıyorum.Göz göre göre hatalı bandingli ışık sızmalı tv'yi iade alıp yerine aynısını getirmekten bile aciz bir firma.Lg alın Lg en azından hatalı tv'sini iade alıp değişim veriyor.
Şimdi bu firmayı kendim avukat olmadan tüketici mahkemesine verip paramı geri almayı düşünüyorum,forumda benim gibi pek çok kişiye yol göstermesi için tüketici mahkemesine dava açıp kazanan olduysa tüketici mahkemesine nasıl başvurulur-Süreç nasıl işler v.b. buradan yazıp yol gösterecek biri olursa sevinirim böylece philips ve onun gibi şark kurnazı firmaların yaptıkları yanına kar kalmamış olur.
S
7 yıl
Sizce bu iki televizyondan Hangisi?
Arkadaşlar 2016 model Philips 65pus6521 almıştım,tv'de banding sorunu var,Philips sorunu görmezden geliyor değişim raporu vermiyor.Ben philips ile tekrar konuşup eğer yapabilirsem 65pus7601 modelini üzerine biraz daha para vererek almaya çalışıcam ama tv'yi canlı hiç görmedim.İki tv de Direct led ve 100 hz ama Benim tv Va panel bu tv ise Mva panel,internetten araştırdım ama Va panel mi iyi Mva panel mi daha iyi anlayamadım,Ayrıca benim tv'nin kontrast oranı diğer tv'den daha iyi fakat parlaklığı ondan daha düşük,Kontrast parlaklıktan daha önemli gibi yazılar var internette ama bilmiyorum,Sizce bastırıp benim tv'nin sıfırını getirin mi demeliyim yada üzerine para vermeyi teklif edip diğer tv'yi mi almalıyım?
Ayrıca bu 65pus7601 EUROPEAN BEST BUY LARGE SCREEN TV 2016-2017 ödülünü almış ödüllü bir tv imiş.
Bendeki 65pus6521:
Va panel
Yenileme Hızı 1800
Static contrast 4800:1
Parlaklık 400cd/m2
Almaya çalışacağım 65pus7601:
Mva panel
Yenileme Hızı 2600
Static contrast 4000:1
Parlaklık 700cd/m2
S
7 yıl
sıfır tv de hangi yazılım olur?
Arkadaşlar şubat ayında vatan bilgisayardan philips 65pus6521 tv aldım,tv de özellikle maçlarda insanı rahatsız eden banding var ama philips bu tv ye değişim vermedi bunun normal olduğunu söylediler şikayet var'a yazdım yine çözmediler inşallah yakında bunları tüketici mahkemesine vericem.Açık açık tüketici mahkemesine verirsen ver diyen bu firmadan öncelikle uzak durun.Bu tv geldikten sonra içindeki yazılımının ilk yazılım olmadığını farkettim şimdi hatırlamıyorum ama güncel yazılımdan bir önceki yazılım tv içinde yüklüydü,acaba bu tv başkasından gelen iade edilmiş bir tv olduğundan mı yazılımı böyleydi?Tv lerde standart ilk yazılım mı olur yoksa üretim tarihine göre o anki güncel yazılımlar tv içinde yüklü gelebiliyor mu?
S
7 yıl
facebookta mesaj alımını engellemiş birine mesaj atabilir miyim?
Arkadaşlar facebookta mesaj alımını engellemiş birine mesaj atabilir miyim?Yani kişiye mesaj atılamıyor mesaj alımını kaldırmış.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.