A

Çavuş
02 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
12 yıl
BU KLİBİ HATIRLAYAN VARMI ACİİLLLLL!!!
2000 li yılların başında özellikle MTV de bi dönem çok çıktı.
KLİP TAM OLARAK ŞÖYLE:
Klipte Amerika da çöl gibi bi yerde şehirler arası yolda geçiyo.İki kız arkadaş yolculuk yapıyolar.(KIZLAR HER KLİPTEKİ GİBİ TAAAŞŞŞŞŞ) Arabaları eski model FORD MASTENG SARI SİYAH ŞERİTLİ.Kızlar yol kenarında bişeyler içiyolar.Yola devam ederken başka bi klasik araba takip ediyo.Yine FORD tarzı bir Amerikan arabası.Takip eden adamlar polis Şerif gibi bişey.Klibin sonunda büyük bir yolda arabaları birbirlerine sürüyorlar.Tam kafa kafaya gelicekken adam direksiyonu kırıp yoldan çıkıyo kızlar yoluna devam ediyo ve bitiyo

Akşam akşam baya bi aradık.İş inada bindi.
Nakarat kısmında vvvaaaaa uuuu va aaaaaaaaaaaa diyodu.(PEK İÇIKLAYICI DEĞİL AMA)
BU ŞARKININ İSMİ LAZIM LÜTFEENNN
A
13 yıl
sıralamada bir karışıklık olmalı YARDIM
arkadaşlar alanım sözel ama dil bölümünden tercih yapmak istiyorum dil 3 puanı 349
alan dışı puanım. sıralamam 19 binlerde alan içi puanım 359 10bin lerde ben sıralamada bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum .örneğin xx bölüme 270 puanla girmiş bir öğrenci 15 bininci iken ben nasıl 349 la 19 bininci olabiliyorum. bir diğer konuda 359 puanla 10 bininci olurken 349 puan la nasıl 19 bininci oluyorum bukadar fark etmemeli.
Örneğin: Selçuk üni. arap dil ve edebiyatı bölümüne 327 puanla giren kişi 12.800 üncü olurken ben 349 puanla 19binlerdeyim.
Yardım ederseniz sevinirim.Ayrıca yabancı dilden sınava giren bir arkadaş dil-3 puanını ve sıralamasını yazıp yollarsa sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.