L

Yüzbaşı
01 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
132 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
4 yıl
Peugeot Debriyaj Aksiyoneri Tamiri
Arkadaşlar peugeot yarı otomatik araçların debriyaj Aksiyonerini tamiri mümkün. Üzerindeki elektrik motorunun kömürleri dahil bütün parçaları mevcut. Garantili olarak onarımını yapabilirim.
Bunun dışında mitsubishi ve smart araçların debriyaj robotlarını da tamir ediyorum.
L
4 yıl
Citroën Debriyaj Aksiyoneri Sorunu
Citroën debriyaj Aksiyoneri sorunu ve Tamiri
Citroën yarı otomatik araçların vites ve debriyaj Aksiyoneri tamiri mümkün. Sachs firmasının ürettiği bütün robotları tamir ediyorum.
L
5 yıl
Peugeot ve Citroen debriyaj aktivasyoneri arızası ve tamiri
Merhaba Arkadaşlar
Peugeot ve Citroen yarı otomatik vites araçlarınızın debriyaj aktivasyoneri tamiri mümkün.
Benimle iletişime geçerseniz yardımcı olurum.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
L
5 yıl
COLT SİLKELEME PROBLEMİ ÇÖZÜMÜ
Otomatik vites coltun silkeleme problemi aktivatör denen debriyaj motorundan yapar. Çogu zaman önemsemezsek yolda koyuverir. Bu parçanın tamiri mümkün.
Detaylı bilgiye Facebooktaki colt aktivatör arızaları yardımlaşma grubu ve diğer colt gruplarından ulaşabilirsiniz.
L
5 yıl
Mitsubishi Colt Aktivatör Tamiri
Merhaba mitsubishi colt ve samart forfour araçlardaki aktivatörlerin tamiri yapılıyor. Aktivatör arızaları için Facebookta grup kurdum. Ayrıca detaylı bilgiye facebook colt gruplarından ulaşabilirsiniz. Aktivatörle başı dertte olan, daha önce aktivatörün değişip değişmediğini öğrenmek, aktivatörü sorun çıkaran arkadaşlar gruba davetlidir.
GRUP ADI: Mitsubishi Colt Amt Arızaları Yardımlaşma
L
7 yıl
OTOMATİK ÖDEME TALİMATI DOLANDIRICILIĞI TTNET DÜZENLİ FATURA ANKARA TR
Arkadaşlar kredi kartı dolandırıcıları dur durak bilmiyor. Bugün hesap özetimi kontrol ederken 2 ay içinde yaklasık 20-30 gün arayla kredi kartımdan 60 75 lira arasında 3 defa otomatik ödeme talimatı gibi çekim yapılmış. Hesap detayında TTNET DÜZENLİ OTOMATİK FATURA ÖDEMESİ ANKARA TR yazıyor. Ttnet ile uzaktan yakından alakam bile yok.
internette biraz arştırma yaptım. Bununla ilgili Şikayetvarda çok Şikayet gördüm.

Yaptıklarım önce kredi kartımı kapattım. Bankaya faxla itirazda bulundum. Diğer banka kredi kartlarımı internet ve mail order alışverişe kapattım. Artık yurtiçinde bile sanalkart kullanmaya başladım.

Banka dilekçeme istinaden bir gün sonra beni mağdur etmemek adına yaklaşık 200 lira limitimi iade etti. Yalnız güncel kredi kartı hesap özetinde iade görünüyor ama kredi kartı borcumdan herhangi bir azalma olmadı. Kesin sonuç çevremden gördüklerime göre 3-6 ay arası sürüyor. Banka harcamaları inceleyip müşterinin haklı olup olmadığını incelemesi uzun sürüyor.
L
11 yıl
Ankara\u0027da Dyno Tercihi
Arkadaşlar Ankarada doğru ölçüm yaptığına inandığınız dyno var mı? Aracımı dynoya sokmaya niyetim var. sabahtan beri internette girmediğim forum kalmadı ama tatmin edici bir cevap bulamadım. Kimi memnun kimi memnun değil. Nereye gideceğim bir türlü karar veremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.