N

Teğmen
20 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
3 yıl
silinebilir
silinebilir
N
6 yıl
Yeni PS4 Alacağım Sorularım Var
Merhaba,
Yeni bir PS4 alacağım ancak bazı konularda pek bilgim yok açıkcası. Acaba bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Aslında yapmak istediğim tek şey online olarak oyun oynamak. Bunun için sorularım şu şekilde

1- Online oyun oynamak için Sony Plus üyeliği almama gerek var mı?
2- Eğer Sony Plus üyeliği almam gerekliyse aldım diyelim örneğim PES 2018 oynamak için CD almama gerek var mı?
3- Aşağıdaki linkteki PES 2018 normale göre daha ucuz acaba eksiğini biliyormusunuz?
https://www.hepsiburada.com/pes-2018-ps4-oyun-turkce-menu-pm-HB000006ZYAZhttps://www.hepsiburada.com/pes-2018-ps4-oyun-turkce-menu-pm-HB000006ZYAZ
N
8 yıl
iOS 9.3.3 Yüklemek
Arkadaşlar merhaba,

9.3.3 için untethered jailbreak çıkmasını bekliyordum ancak bu sırada 9.3.4 güncellemesi yanınlandı bildiğiniz gibi. Şu anda cihazım 9.0.2 ve jailbreaklidir.Acaba iphone'uma iOS 9.3.3 yükleyebilmemin bir yolu var mıdır?
N
8 yıl
Access Point Hakkında Bir Sorum Olacak
Arkadaşlar merhaba

Daha önce forumda bu tarz sorular sorulmuş ama olumsuz yorumlar da gördüm açıkcası bu yüzden ben de sorunumu tam olarak anlatıp net bir cevap alma niyetindeyim.

Öncelikle sorum şu yönde olacak : Bir komşumun evindeki modemde benim eve kablo ile internet çekeceğim.Ama ben de masaüstü bilgisayar var ve telefon ile de bağlanmak istiyorum.Bunun için araştırmalarıma göre komşumdan gelen kabloyu access point e bağlarsam telefondan girebiliyorum sanırım.Bunun için masaüstü bilgisayardan girebilmem için de wireless adaptör mü almam gerekli veya başka bir yolu var mıdır?
Özetle komşudan çektiğim kablo ile masaüstü bilgisayarımdan ve telefonumdan internete girebilmemin yolu nedir acaba?

Yardımcı olan arkadaşlar için çok teşekkürler şimdiden inanın çok fazla araştırdım ama emin olmadan herhangi bir ürün almak istemediğim için böyle bir konu açtım.
N
9 yıl
iPhone pasaport kaydı hakkında
merhaba
3 yıl önce bir tanıdığım yurtdışı iPhone 4'ü pasaportunu kullanarak Türkiye'de kullanmak için kayıt ettirmişti.Şimdi aynı pasaport ile iPhone 6+ kayıt ettirse herhangi bir sorun çıkarmı.Yani iPhone 4 ile iPhone 6+ aynı anda kullanılabilir mi?
N
9 yıl
İpod Classic Do not disconnect hatası
arkadaşlar merhaba elimde İpod Classic 160Gb var şu modelin aynısındanhttp://images.amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/B001F7AHOG-1.jpg

bilgisayardan güvenli kaldırmadığımdan dolayı sanırım ipod disk moduna geçti.Ve ekranda sürekli "Do not disconnect" uyarısı görünmekte.

Menü ve select(orta tuş) tuşlarına basılı tutarak itunes açıkken şu uyarı gelmekte
< Resime gitmek için tıklayın >

İndir seçeneğini seçtikten sonra ise itunes şu uyarı vermekte

< Resime gitmek için tıklayın >

ne yaptıysam bir çözüm bulamadım acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
N
10 yıl
Amerika\u0027dan Iphone Getirmek
arkadaşlar merhaba
Amerika'dan iphone getirme hakkında bilgisi olan arkadaşlara 2 tane sorum olacaktı.
1-Öncelikle Amerika'dan getireceğim telefonun Türkiye'de sorunsuz çalışabilmesi için alınacak cihazın tanımlamasını yapabilirmisiniz?Yani aşağıdaki linkte bulunan resimde yer alan 849 dolarlık iphone 6+
64 gb Türkiye'de sorunsuz kullanılabilirmi?
resim linki :http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/10/16/2014-10-1516.29.07.png
2-Bu sorum pasaport kaydı ile akalalı olacak.Şimdi Amerika'dan gelen arkadaşımın pasaportu yerine 1 ay içerisinde Almanya'dan gelen bir arkadaşımın pasaportu ile telefonun kayıt işlemi yapılabilirmi.Yani durum şöyle iphone Amerika'dan gelecek ama pasaport kaydı Almanya'dan gelen bir arkadaşımın pasaportu ile yapılacak.Bu şartlarda iphone'u sorunsuz bir şekilde Türkiye'de kullanabilirmiyim?

cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim
N
10 yıl
13 inch Soğutucu Önerisi
merhaba arkadaşlar 13 inch Macbook için soğutucu arıyorum var mı bu boyutlara uygun bildiğiniz soğutucu?
şöyle bir şey var ama bununda fanı yok.Ben fanı olan bir model istiyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/thermaltake-wavx13-10-13-aluminyum-notebook-sogutucusu-cl-n0003/productDetails.aspx?productId=bs2099&categoryId=106859
N
10 yıl
Mac OS X \u0027le windows dosyaların görüntülenmesi
merhaba arkadaşlar biraz önce Boot Camp ile windows 8.1 kurdum ancak bir sorunum var 2 işletim sistemi ile giriş yaptığımda da her iki işletim sisteminin dosyarını görebiliyorum.Ancak internette izlediğim videoda birbirinin dosyarlarının görüntülenmediği belirtiliyordu.Bende birbirinin dosyalarına erişilmesini istemiyorum.Bunun için ne yapmam gerekli yani Windows tarafından Mac OS dosyalarıma Mac tarafından da Windows dosyalarıma erişilmesin istiyorum
N
10 yıl
Boot Camp Hatası Hakkında
merhaba arkadaşlar boot camp ile windows kurarken bir sorunla karşılaştım.Yükleme aşamasında iso dosyasını seçiyorum ancak şöyle bir hata alıyorum

http://f.666kb.com/i/cpjdqug4rl8tcamfv.jpg

Flash disk ile windows 8.1 kurmak istiyorum üstelik ürünümde orjinal 3 tane farklı flash diskte denedim ama sonuç hep aynı.Bir bilgisi olan var mı acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.