E

Binbaşı
19 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
119 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
Laptop aniden kapanıyor
Arkadaşlar merhaba. Ucuz yollu eski bir laptop aldım toshiba a300. Makinada ısınınca kapanma sorunu vardı termal macunlarını yeniledim. Şimdi çok ilginç bir sorunum var. Bilgisayar ilk açıldığında sorunsuzca çalıştı. Daha sonra kapatıp açmaya çalıştığımda Windows ekranında çat diye elektrik kesip kapanıyor.

Acaba bir şeyi yanlış mi yaptım diye söküp tekrar yenileme yaptım. Yine aynı şey oldu ilk açtığımda sorunsuzca çalışan bilgisayar,kapanıp açtığımda Windows logosu görünüp çat diye kapandı.

İlk defa bu işlemi yaptığım için biraz önce tekrar soktum inceleyerek tekrar taktim ve sonuç yine aynı. Kasayı ilk topladığım an güzelce çalışıyor. Saatlerce de olsa sorun çıkartmıyor. Ama kapatıp açmaya çalışırsan bir daha açılmıyor.

Acaba Windows’ta mi sorun var diye biosa girdim, bekledim. Sonuç aynı. Biosta da çat diye kapanıyor.

Kafayı yemek üzereyim ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.
E
4 yıl
Aracımı sattım, alıcı motorda masraf var diyor
Arkadaşlar merhaba. Sene başında aldığım arabamı eşimin kullanamaması sebebiyle 1-2 ay kadar önce üste 2,5 bin tl vererek başka bir araç ile takas ettim. Alıcıya aracı inceleyip istediğin yere gösterebilirsin, yeni aldım çok fazla kullanma fırsatım olmadı diye belirtmeme rağmen kendim bakacağım diyerek göstermeden kendi inceleyerek aldı. (Aracım 318 bin kmde.)

Biraz önce aradığında aracın geç çalıştığını buna da contasının yanık olmasından kaynaklandığını söyledi. Tamirciye götürdüğünde bunun idareten toplandığını düzgün yapılmadığı için sorun çıkarttığını söylemiş. Benden 5 bin tl masrafı karşılamamı istedi.Ben de bu talebini reddettim.

Sonuç olarak şu an avukata vereceğini söylüyor alan şahıs. Ne yapmalıyım ? Bu süreç nasıl işler veya nasıl sonuçlanır tecrübesi olan var mı ?

Ekleme : 05.06

Alıcı arkadaş biraz önce tekrar aradı. Dün akşam aracı tamir ettirdiklerini sorunun çözüldüğünü söyledi. Ben de ne ara çözüldü dediğimde tamirci arkadaş yardımcı oldu hatta biri bugün almaya gelecek dedi.

Bende senden aldığım araçta sorun yaşadım şanzıman açılacak, motor yağ eksiltiyor ve söylediğinden fazla değişen çıktı dediğimde yok öyle birşey vs diye konuştu ve konuşmayı sonlandırdık.
E
4 yıl
Araç içi inverter kullanımı ve akü bağlantısı
Arkadaşlar merhaba. Şu kötü günleri atlattıktan sonrası için birkaç planım var ve bu konuda size danışmak istiyorum. Kampa vs gittiğimde laptop şarjı, lamba vs şeyler için aşağıdaki inverterı alıp bir aküye bağlayarak kullanmak istiyorum. Öncelikle bu tarz inverterlar işimi görür mü? Bu inverter için 60-70 amperlik normal araç aküsü almayı planlıyorum. Bu araç aküsü beni ne kadar idare edebilir ortalama kullanımda ve ben bu aküyü ev ortamında nasıl şarj edip tekrar kullanabilirim? Şimdiden teşekkürler...
İnverter linki :https://www.hepsiburada.com/azemax-500w-12v-aku-arac-power-invertor-p-HBV000008CIDJ?gclid=CjwKCAjwg6b0BRBMEiwANd1_SIWAW3o0Ld_7FhMnGJQADv1cuoImWun_uNCqNrcTo1366oIPr6SEMBoCVPIQAvD_BwE&magaza=Cesitvar&wt_gl=cpc.6817.shop.nelk.oto-ssc
Akü linki :https://m.trendyol.com/petlas/aku-60-amper-60-ah-p-32590361?boutiqueId=448907&merchantId=109175&gclid=CjwKCAjwg6b0BRBMEiwANd1_SHxHutj2Nn31lpNA-2NtyNS-I2-Tufw-BFz-_mWgSsJl80zAblGmiBoCzfYQAvD_BwE
E
4 yıl
Araç alım satım durumunda ortaya çıkan anlaşmazlık
Merhaba arkadaşlar. Bir yakınım 2 sene kadar önce uygun fiyata komple boyalı Accent Era aldı. Geçen hafta aracı satmak için yine uygun fiyatlı ilan verip bir alıcı ile görüşmeye başladı. Hem ilanda aracın boya durumunun kötü olduğu ve komple boyalı olduğu yazıldı hem de telefon görüşmesinde boya masraflı olduğu söylendi. Alıcı Ankara'dan İzmir'e aracı görmeye geldi. Alıcı arkadaş kendi istediği bir yerde ekspertiz yaptırdıktan sonra aracı alıp Ankara'ya döndü. Geçen günlerde telefon ile ulaşarak aracın tavanının değişik olduğunu bu sebepten masraflarimizi karşılayarak Ankara'ya gelip aracı iade almamızı söylüyor. Mal ayıplı mal konumunda, almazsanız dava açarım diyor. Bu durumda ne yapmalıyız? Eksper ile görüştüğümüzde ben baktığımda tavanda birşey yoktu diyor.
E
5 yıl
Mecool M8s Pro W - Wifi sorunu
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim cihaza sahibim. Modemimden 5 GHz ve 2.4 GHz internet paylaşımı mevcut. Cihazım sadece 2.4 GHz olana bağlanıyor ve internet hızım düşük geliyor. Telefondan 5 GHz ağım ile ölçüm yaptığımda 40megabit hız alırken TV boxtan 3 megabit zor alıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
E
5 yıl
Banggood kargo takip yapamıyorum
03.02.2019 tarihinde sipariş verdim. 12.02.2019 tarihinde gönderildi diye bilgi verilip ALJPK9042000386YQ takip numarası verdi. Takip numarası ile hiçbir yerde bir bilgi bulamıyorum. Nereden sorgulayabilirim? < Resime gitmek için tıklayın >
E
5 yıl
Ses sistemi önerisi
Merhaba arkadaşlar. Evim için kablosuz 5.1 veya soundbar tavsiyesi istiyorum. Uygun fiyatlı olması ilk tercihim. Kalite olarak da TV hoparlöründen daha iyi olsun yeterli :) şimdiden teşekkür ederim.
E
5 yıl
Tecrübeli arkadaşlardan yardıma ihtiyacım var...
Merhaba arkadaşlar. 8 ay sonra kısmetse evleneceğim. Ev ihtiyaçları için tavsiyenize ihtiyacım var.

Buzdolabı, çamaşır makinesi, ankastre set, klima ,televizyon alacağım.

Buzdolabı için; dondurucu kısmı altta olan ve gri renkli bir dolap bakıyorum.
Çamaşır makinesi için; kurutucu özelliği olursa daha iyi olabilir benim için fakat olmasa da önemli değil. Gri renkli olması tercihimdir.
Ankastre set; aynı şekilde gri renkli istiyoruz.
Televizyon; marka önemli değil benim için, minimum 140 ekran olmasını düşünüyorum.
Klima; oda çok büyük değil, sanırım 12-18'lik klima işimi görecektir, sadece inverter olsa yeter başka bir ayrıntım yok.

Arkadaşlar ev eşyası hakkında çok bir bilgim yok. Fiyatlarının uygun olması beni çok rahatlatır sıralama yaparken özellikten çok fiyat sıralaması yapıyorum :). Şimdiden çok teşekkürler...
E
6 yıl
Çoklu kahve makineleri hakkında yardım
Merhaba arkadaşlar. Bir kahve makinası arıyoruz. Bu işlerden hiç anlamamakla beraber Tchibo'nun makinalarını bulduk 200-300TL ye fakat onda da kapsül diye birşeyler varmış. Bizim amacımız uygun fiyatlı ve birkaç farklı kahve (Nescafe,latte gibi) yapabilecek uygun fiyatlı ve yürütme maliyeti ucuz makine. Bu konuda yardım bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.
E
6 yıl
2017 Renault Traffic Vip Projesi
Merhaba arkadaslar. 2017 Model Renault Traffic araca sahibim. İs icin aldigimiz araci artik gerek kalmadigindan aile icin kullanmak istiyorum.
Aklimdaki proje hafif vip modele cevirmek. Bu araca sonradan cam actirmak ve koltuk ekletmek icin ne yapmamiz gerekiyor? Aracim daha 10 binde ve satmak istemiyorum. Ortalama ne kadara malolur ve nasil yapabilirim?

Arac aynen su:

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.