1

Yarbay
15 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
274 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
1
4 ay
Halı ve Koltuk Yıkama makinesi Tavsiyesi
1
3 yıl
Bağlantı Tipi Wifi vs Bluetooth
Arkadaşlar merhaba. Akıllı saat almak istiyorrum ama bağlantı kopmaması adına ve uzak mesafeden de kullanabilmek adına tercihim wifi bağlantılı saatlere gidiyor. Ama şarjları çabuk bitmesi ve fiyatlarının yüksekliği de zorluyor. Bluetooth bağlantılı alsam uzak mesafelerde sorun yaşar mıyım yani evin bir odasındam diğer odasına sıkıntı olur mu tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
1
3 yıl
Metin Okuma
Arkadaşlar google metin okuma yüklü ama nasıl kullanacağımı çözemedim. Mesela chromeda yazıyı seçip nasıl okutabilitim google metin okumaya?
1
3 yıl
Teknik Direktörlük için En Uygun Mevki
Teknik direktörlük için sizce en uygun mevki hangi mevki sizce? Bir de iyi futbolcu iyi teknik direktör olur mu? Tartışalım. Buradan 5 sene sonra alex'in hocalığına ulaşacağız şimdiden konuşalım.
1
3 yıl
Mevduat Hakkında
Merhaba. Direkt örnekle başlayacağım. 720.000 tl param var mesela. Ben aylık 30.000 bin den 24 ayla projeden ev aldım. Ancak 2 sene kirada duracağım. Benim hem kira paramı için takviye yapabilecek hem de aylık 30.000 ödeyerek inşaat borcumu tamamlamama müsade edecek bir mevduat ürünü var mı? Yani ben her ay 30'ar bin çekeceğim. Ana para eriyecek ama en azından kira parası için maksimum getiri sağlaması gerekecek. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
1
3 yıl
SonBirSarkiAzizBaskan
Dünkü ruhtan sonra artık zerre umut kalmamıştır. Şampiyonluğa bu kadar yakınken bu kadar uzak kalmak tarihi fırsatı tepmek ruhsuzların işidir. 3 sene dişimizi sıktık artık sıkacak diş kalmadı. Gereksiz kusurdan kibirden ve beceriksizlikten ibaret Ali koç ve yönetimi ile maç sonu dümenden üzüldükleri görülen bu kadro bu işi becerememiştir. Müneccim olmaya gerek yok 2+2=4. Ali koç ve yönetim istifa. Aziz başkan göreve gelsin gelmesin helallik almadan bu iş çözülmeyecektir.

#SonBirSarkiAzizBaskan
1
4 yıl
İnternet üzerinden hat taşıyanlar?
Başvuran var mı ne kadar sürede geliyor?
1
4 yıl
Gamepass Oyun Tavsiyesi
Arkadaşlar gamepasste oynayacak oyun bulamıyorum. Hem gamepass hem de ea access de anladığım ladarıyla eski oyunlar var. Yeni oyunlar da parayla ve çok pahalı. Çok sarmadı indirdiğim oyunlar. Tavsiyeleriniz var mı?
1
4 yıl
Xbox One X alınır mı?
Arkadaşlar x series çıkacak kasım gibi. türkiyeye gelmesi ocak diye düşünüyorum. Fiyatı da en az 5.000 olur heralde. 4k tv sahibi değilim. Sizce 2700 civarı one x almak mı mantıklı yoksa 6-7 ay bekleyip 2 katı verip yeni seriyi mi almak mantıklı? Çok para vermek istemiyorum hem de beklemek çok işime gelmiyor bir an evvel alıp stres atmak istiyorum ama bir yandan da bu kadar vericem bekleyip yenisini mi almak diyorum?fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
1
4 yıl
Xbox x serisi
Arkadaşlar ikinci el xbox x almak istiyorum. Ps'deki gibi sürüm önemli mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.