M

Teğmen
11 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Hergele Elektrikli Scooter stokları açılmış ! Hemen Teslim 4500 TL - Ön Sipariş 3960 TL
https://www.hergele.co/shop
Hemen teslim 4500 tl olarak yeniden stoklara girmiş,daha uyguna almak için ön sipariş alınabilir, zaten bu vakitlerde pek de sürüşe çıkılmaz 350W olması büyük avantaj pikde 650 olduğu için xiaomi modellerini yokuşlarda geçiyor ve farklı deck tasarımı ile dikkat çekiyor. Ben dolgu lastik almıştım, önde amortisör olduğu için şişme ile aynı performansı görüyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

Not: bahsettiğim dolgu lastikler de satışta, xiaomi modelleri ile uyumlu patlama sorununu ortadan kaldırıyor süper çözüm.
M
6 yıl
Hepsiburada ve Horoz Kargoyu Kullanmayın Kullandırtmayın!
Arkadaşlar öncelikle artık Hepsiburadayı ve Horoz Lojistik denen şirketi aramaktan bıktım ve buraya içimi dökmek istiyorum.

15.09.2017 tarihinden önce veyahut o gün(bir ay geçtiği için hepsiburadanın sisteminden siparişimi göremiyorum) Drophill marka duşakabin sipariş ettim. Her şey iyi güzel. Ertesi gün kargoya verildiği mesajını alıp horoz lojistiği aradım ve kargomun ne zaman teslim edileceğini sordum ve ertesi gün içinde teslim edebileceklerini söylediler. İki gün sonra kargodan bir haber gelmeyince aradım ve kargonun dün adresime uğradığını ve evde kimse olmadığından bir gün sonra tekrar getireceklerini söylediler. Evde kimsenin olmadığı gün annem ve kardeşim gün boyunca evdeydi halbuki bunu söylediğimde yarın teslim edilir beyefendi gibi bir cevap aldım. İki gün sonra tekrar aradım ve bana kargoyu teslim aldıklarından kısa bir süre sonra kargonun hasar gördüğünü ve hepsiburadaya iade edeceklerini hepsiburadanın da bana paramı 5 iş günü! içinde geri verecekleri söylendi. Tam emin olmamakla birlikte ya 2 ya da 3 gün sonra kargom evime geldi ve kargoyu teslim almam söylendi(adamların kendi içinde hiçbir sistematikliği yok!) baktım kargonun paket boyu 2 metre ama içi bütün cam ve adama olayı anlattım direk iade istedim. Yaklaşık iki hafta geçti ben üniversiteye yerleşme telaşından unuttum bunları ve 2 hafta sonra hepsiburadayı arayıp paramı sordum. Kargoyu teslim almadıklarını kayıt oluşturacaklarını ve en kısa sürede bana döneceklerini söylediler.HEr hepsiburadayı aradığımda bir kayıt oluşturdular ancak geri dönen olmadı. En son 13.10.17 tarihinde horoz lojistiği aradım bana kargonun halen daha Bursa merkezde olduğunu söylediler. Bursayı aradıklarında geri dönüş alamadılar ve halen daha parayı teslim alamadım.

Son olaraksa iki gündür horoz lojistiği ardığımda ise müşteri temsilcisi midir operatör müdür neyse ona bağlanmak için 25 ve 15 dk bekledim herhangi bir tepki alamadım.

Bugün tekrar HB'yi aradım ve açtırdığım kayıtları sordum Tam 6 defa bana geri dönülmesi için kayıt oluşturmuşum sadece birinde internet sistemine bakmam için mesaj gönderildi onun haricinde herhangi bir geri dönüş alamadım.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu saatten sonra ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
M
7 yıl
İTÜ MAKİNE KAÇLA KAPATICAK?
14 alt/mı üst mü
M
7 yıl
İtü Makine Hiç olmadı Mimarlık?
MF4 14438

İtü makine geçen yıl 13100 ile almış
Mimarlık İse 14500

sizce gelme ihtimali nedir? Bu sene tıpta artan kontenjanlar var bayaa

Birde 3. tercihe Muğla tıp yazdım arkasına yazacak birşey bulamadı 3 tercih çok mu az?
M
7 yıl
U Dönüşü (Umutlar Paris, Hayatlar Meslek lisesi.)

Arkadaşlar öncelikle belirtiyim YGS silgisine ve buz gibi sınıfına saygılar...(Tabii söyleyemiyorum ki hata bende)

YGS kısmı için;
Türkçe 25
Sosyal 20 -25
Mat: 24
Fen 32,5

Kısaca çöp. S*çtım, batırdım. 11'ler tek sözüm, orta halli bir lisede de olsanız ygs zaman kaybıdır.(Tabii bunları YGS'den düzenli 100 ü geçenler için söylüyorum yoksa 50 net filansa önce bi 100'ü aşın)


Bilmiyorum belkide düzen olur diye, her gün bu sayfaya neler yaptığımı yazacağım.
Öncelikle günün yorumu, ardından yapılanlar.

13.03.2017
Okula gittim normalde benden 100 puan altta olan çocuk beni geçmiş. Benim seviyemdekilerle birlikte biz yerlerin tozunu alıyoruz.
-----------
Akşam saatinde Modern atom teorisi video izlendi- konu tekrarı yapıldı.
Kimyasal Hesaplamalardan 100 soru çözüldü.

14.03.2017
Sabah 03.00'da kalkacaktım kalkamadım. Kalksam iyi olurdu. Saat 6:30'da anca kalkabildim. Moral bozukluğu vb. var tabii ki.
Akşamda soru çözmedim. Bilgisayarda zaman öldürdüm.
Okulda çemberin analitiği işlendi. (Hafta sonu toplu soru çözümü var.)
Okulda 12. Sınıf fizik dalga mekaniğinin özetini çıkardım.{yine sorular pazara tabii}
Dershanede Elektriksel potansiyel ve Elektrik alan işlendi. (Sadece föy sonu soruları çözüldü.)

_____________________________________________________________
sizinde yorum yapmanızı istediğim bir kısım var;
Şimdi ders çalışabilinecek bir ortam yok ve her gün yaklaşık 4 ders saati öğlenle birlikte 5 saat boş ders var. Onlarda uyuyup sabahlara kadar ders çalışılır mı? Yapan var mı?
M
9 yıl
sarı yesil ısık
Arkadaslar ps3 fat kasa acılırken sarı yesil ısık yanıyor sizce sarı ısık hatasımıdır yoksa normal ps3 le boyle mi acılır
M
9 yıl
Alttaki kisi sunu yememistir
Basla

Alttaki kisi ekmek ustune nutella yogurt yememistir
M
9 yıl
Geçmişe Sözüm
Herkes lise 1 lise 2deki haline nasihatlerde bulunsun ve yeni nesilde bunlardan bisi cikarir herhal

Hafta ici duzenli calis hafta sonundan bir gunu kendine birak daha cok rahatliyacaksin ;gibi
M
9 yıl
canon mp 272 (resimli)
arkadaşlar yaklaşık 2 senedir kullanılmamış yazıcıya elimde bulunan kartuşları taktım. Ancak yazılar üst üste vb. gibi aşağı yukarı çıkıyor


< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
hp 3650 sarı ışık
Arkadaslar elimdeki hp 3650 siyah kartus doldurtup evde kullanmaya baslarken ilk resmin cok azini cikartip kagidi geri verde ve hala sari isik yaniyo sorun ne olabilir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.