C

Yarbay
06 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
309 (Bu ay: 12)
Gönderiler Hakkında
C
4 yıl
Mitas / Rubena Walrus 26x1.75 lastik rezilliği
Altta fotoğraflarını eklediğim lastikleri 2 yıl önce almıştım. Sürekli belirlenen psi aralığında basınçla hava basıp kullandım ve lastik dişlilerinden anlaşılacağı üzere, çok fazla yıpranmadı lastikler. Kullanmadığım zamanlarda evimizin kapalı garajında durdu oda sıcaklığı şartlarında ki bu lastiklerin ömrünün uzaması için resmen cennet demek. Ona rağmen 2 yılın sonunda lastikler çok garip bir şekilde fotoğrafta belirttiğim yerlerden yarıldı.

Konuyu açma sebebim, ben bu lastiği alırken hakkında fazla bilgiye ulaşamadım ama eminim ki benim gibi bu lastiklere geçiş yapmayı düşünen bir sürü insan olacaktır, paralı boşa gitmesin diye açıyorum konuyu.
Herkese iyi günler.

Rubena / Walrus 26 x 1.75 MTB Yol lastiği. < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
C
7 yıl
Volkswagen Golf Yol Tutuş Testleri Yayınlanmış
km77 kanalının yaptığı manevra testlerini hepimiz biliriz, yeni kasa Golf için de testlerini gerçekleştirmişler


Videoyu izlemek için tıklayınız

Biraz düşük performans göstermiş bu da bizlere Golf'ün abartıldığı kadar yüksek sürüş ve yol tutuş dinamiklerine sahip olmadığını kanıtlıyor ki Clio'nun performansı daha iyi;


Videoyu izlemek için tıklayınız
C
7 yıl
Ektomorf için yardım?
Ektomorf için program önerisi yapabilir misiniz? 1.83 boyunda 64 kiloyum hafiften duruş bozukluğu var fakat gerekli kaslara yüklenerek duzeltilebilecegini öğrendim.

Birde bir sorum var ben şimdi Mac Fit e başladım orada ilk 6 hafta yeni başlayan programı yapmayı öneriyorlar fakat p.t beni görür görmez senin bölgesel çalışman lazım ekstradan birebir randevu al konuşalım dedi fakat randevuya verecek param kalmadı, sizce bölgesel mi çalışayım evet ise başlangıç programını şöyle 1-2 hafta vücut için devam ettireyim mi? Yardımlarınız için teşekkürler yaza kadar kilo alıp şekile girmek istiyorum ileride cross fite geçmeyi düşünüyorum.
C
7 yıl
Şu Jetta nasıl?
Max. 65k liraya Jetta arıyordum yeni kasalara bakarken şu ilan dikkatimi çekti (382021641) sağ ve sol kapılar sürtmeden dolayı boyalıymış, galeri olduğu ve ucuz olduğu için biraz şüphelendim açıkçası sizce şaseden tramer vs. sorgulasam aracın sağlamlığı hakkında tam bir fikir edinebilir miyim?
C
7 yıl
Sıfır mı yoksa ikinci el mi?
Araba alma arifesindeyiz, max. 60k lık bir bütçemiz var ve uzun yıllar kullanmak için düşünüyoruz (güncel arabamız 12 yıllık). Bu şartlar göz önüne alındığında ve yılda 15k km yaptığımız için dizel alma zorunluluğu hissettiğimiz için bu fiyatlara sadece Dacia'nın dizeli var

Asıl soru burada geliyor, sizce sıfır Dacia Sandero mu yoksa 2012-2014 arası bir C sınıfı 2.el araba mı? Birde 1.2 tsi'lık fabia ve ibizalarada lpg atılıp kullanılabilir aslında neyse ben sizin yorumlarınızı bekliyorum
C
7 yıl
Max. 60k araç tavsiyesi
Merhabalar, hali hazırda dizel 2004 model Kangoo 1.5 dCi 65hp araç kullanmaktayız.5 kişilik bir aileyiz ve babamda emekli olmuşken oradan gelen tazminatla şöyle güzel, 2 senede bir muayeneye giren az yakan ve bakımı yapıldığında sorun çıkartmayacak güvenli bir araç arıyoruz. Gerçi ben arıyorum babama kalsa Sandero alacak . Bütçemiz maksimum 60 bin türk lirası fakat o sınıra ne kadar az yaklaşırsak o kadar iyi çünkü malum türk lirası değersiz bir para birimi ve araba iyi bir yatırım aracı değil.

2.el araba bakıyoruz ve aldığımız araba daha satılmayacak, yani o yüzden 2.el piyasası zayıf olan arabalarıda önerebilirsiniz bu konularda hiç bir önyargımız yok. Subaru'lara bile baktım fakat bizim aradığımız aralıkta az arabası var çok garip her neyse öncelikle kriterlerimizi söyliyeyim;

1-) Güvenli olmalı
2-) Az yakmalı
3-) Bakımları yapıldığında sorun çıkartmamalı kronik sorunu olmamalı
4-) Güvenli yazdığım için bunu yazmama gerek yok fakat yinede belirteyim yol tutuşu iyi olmalı (kangoo'dan sonra ayakları yere basan bir arabaya binmelerini istiyorum ailemin)

Kriterlerimiz bunlar 2.el alacağız ve uzun süreler kullanacağımız için hani benzin alın şu kadar yıla kadar dizelden daha avantajlı demeyin zaten o kadar yıl kullanacağız . 4 yıldır otomobil genel bölümünde aktif olarak yer alıyorum fakat konu kendim olunca söküğümü dikemedim.. D sınıfı araçlardan Station Wagonlara aklınıza ne geliyorsa önerin lütfen teşekkürler iyi forumlar
C
7 yıl
Türkiyeye geçişler ne zaman bedava olacak?
Westte 2 hesabım varda bir tanesini tr ye geçirmek istiyorum arkadaşlarla oynamak için. Geçişler ne zaman bedava olacak bir bilgisi olan var mı??
C
8 yıl
Renault Sport Trophy başladı!
C
8 yıl
Citroen Berlingo Alarm Sorunu
Başlıkta ki araç çalıştırıldiginda giderken sanki hırsız varmış gibi algilayarak kapıları kitleyip sürekli alarm çalıyor sizce sebebi nedir?
C
8 yıl
Lys Çalışma Programı
Beyler biri şöyle detaylı şekilde bi çalışma programı atabilir mi buraya?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.