C

Çavuş
28 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
C
geçen yıl
sol ön direk değişimi
merhaba arkadaşlar.
alfa romeo giulietta araçta parça değişimi sorguladığımda sol ön direk değişimi görünüyor. internette biraz araştırınca direğin içindeki bir parçadır direk değildir diyenler de var yok direk değişmiştir diyenler de var. tam emin olamadığım için bir de sizlere sormak istedim. aynı kazada sol iki kapı da değişmiş görünüyor.
bu sol ön direk değişiminden kastedilen nedir?
araç başka şehirde olduğu için emin olmadan gitmek istemedim.
teşekkürler şimdiden.
C
geçen yıl
Asus x515ea i5 11. nesil 512 gb laptop 10.499 tl
ASUS X515EA-BQ1185W/i5-1135G7/8GB RAM/512GB SSD/15.6"/ Windows 11 Convertible Laptop Gri Fiyatı & Özellikleri (mediamarkt.com.tr)

geçen 11 kasım indirimlerinde bu bilgisayarın aynı özelliklerde olan bir modelinin 256 gb olanı bu fiyataydı. hatta karar verip almaya gittiğimde zam geldiği için alamamıştım. haftasonu indirim olur ümidiyle beklerken bugün bu linkteki bilgisayarda indirim yaptılar. yani 256 yerine 512 ssd var ve aynı fiyat. hatta teknosa internet sitesinde de aynı para.
bilgisayar işlerinden çok anlamam ama bir haftadır bakıyorum, bu özelliklere fiyatı iyi gibi muadil bilgisayarlara göre.
bu sebeple paylaşmak istedim.
C
2 yıl
Renault Clio 2018 1.5 dizel otomatik mi 2018 Hyundai Accent 1.6 dizel otomatik mi
Merhaba arkadaşlar.
Şu anda Ford focus 2014 otomatik benzinli 1.6 motor aracım var ama malum yakıt fiyatları sebebiyle dizel bir araca geçmeyi planlıyorum.
Aracı tamamen şehir içi trafikte kullanıyorum, ortalama 100 km/ 9.8 lt. gösteriyor. ayda 1200-1300 km yol yaptığımı hesaplayınca dizel bir araca geçmek aylık maliyeti 500 lira civarı aşağı çekiyor.
Başlıktaki iki aracı da kendi arabamı satıp alabiliyorum. Bu iki aracı da daha önce ne yazık ki hiç kullanmadım. Hangisi bana daha az sorun çıkarır, konfor olarak çok fark eder mi, sizce hangisini almalıyım?

teşekkürler şimdiden.
C
3 yıl
Otomatik Ford Focus 2014 satıp Renault Clio touch paket 1.0 motor 100 beygir otomatik almak?
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 2014 focus trend x aracım var. Genel olarak şehir içi kullanıyoruz. Bugün Renault bayisine aradığımda ellerinde araç vardı, hatta renk seçeneği bile sundular. 179 bin fiyat verdiler telefonda touch paket için.
Benim aracı satıp üzerine 40 bin civarı bi para koyup alabiliyorum.
Sizce mantıklı mı? Bir de yakıt olayı focusa göre fark eder mi? Zira focus la şehir içi 9 litrenin altını göremedim.
C
4 yıl
opel astra 1.4 edition plus \u0026 fiat egea 1.4 fire urban plus
selam arkadaşlar. araçların ikisi de en erken 15 eylül tarihli geliyor. egea ya 132 bin fiyat verdiler. astra ya ise aksesurlarla birlikte 173 bin fiyat verdiler.
sormak istediğim şu: opel daha mantıklı gibi geliyor ama aradaki fiyat farkına değer mi? normalde hb araba tercihim ama astra nın hb si olunca fiyat çok fark ediyor. bu fiyatlarda başka tavsiyeleriniz varsa da açığım.
teşekkürler şimdiden.
C
6 yıl
Toshiba 49U6763
İyi akşamlar. Bugün Teknosa'da gezinirken satış temsilcisi Toshiba 49u6763 modelinin 2100 tl ye düştüğünü söyledi. İnternette bakındım ama ne yazık ki ne bi inceleme yazısı ne de videosu bulabildim.
Özellikle 2017 üretimi 4k smart özelliklerine göre fiyat uygun geldiği için merak ettim. Acaba kullanan, olumlu olumsuz yorum yapabiilecek var mı? Zira büyük bir handikapı yoksa gidip almayı düşünüyorum.
C
7 yıl
Lg G5 mi Samsung C5 Pro mu?
Iyi akşamlar arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi iki telin arasında kaldım. Lg G5 paralel ithalat Kipada 1500 lira. Samsung C5 pro da Hepsiburadada paralel ithalat 1400 lira. Yani fiyatlar hemen hemen aynı.
Lg g5 in tasarımı eleştiriliyor genelde ama bence sıkıntı yok. Aklıma takılan tek şey çıkalı iki yıl olması. Yani özetle arada kaldım, bir de sizlere sormak istedim.
Bu arada teli en fazla bir yıl falan kullanacağım. Yani öyle ömürlük falan olmasına gerek yok.
C
10 yıl
elektrikli uçak konusunda yardım.
Merhaba arkadaşlar. Elimde iki senedir resimlerdeki uçaktan ve aparatlardan var. bir akraba vermişti. Hiç uçmadı, anladığım kadarıyla sıkıntısı kumandayla, uçağın içindeki alıcısı arasında uyum yokmuş.
Şimdi hazır yaz da geliyorken bu uçak konusuna gireyim dedim. hem hobi olur hem biraz stres atarız falan.
İnternette araştırdım ama konuya direk yabancı olduğum için pek bir şey anlamadım. sormak istediklerim şu:
1.Bu fotodaki parçalarla bu uçak uçabilir mi? Uçamazsa ne almam gerekir?
2. İnternette Türkçe olarak bu hobi hakkında nereden bilgi alabilirim. Takma sökme bağlantı yapma falan?
Yani özetle bu uçağı elimdeki malzemelerle ya da ufak tefek şeyler alarak uçurabilir miyim?
Teşekkürler şimdiden.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
C
12 yıl
Dsmart Nereden Alsam Tavsiye
Arkadaşlar merhaba. Yeni eve taşındık kablo tv falan yok. Peşin ödemeli dsmart alayım diyorum her ay fatura stresi yaşamamak ve ileride iptal ettirmeyle uğraşmamak için. teknosa normalde indirim yapıyormuş hafta sonları ama bu hafta 339 liralık hd 2 yıllık giriş paketi indirime girmedi.
Nasıl alsam acaba? Modül girişli bir cihaz alıp dsmart modül mü alsam yoksa direk teknosadaki gibi cihaz mı alsam?
C
12 yıl
1200 liraya kadar led tv
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi 1200 liraya kadar yolu var. Görüntü kalitesi iyi olsun yeter. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.