L

Yüzbaşı
26 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
7 yıl
iPad Mini sürüm yükseltme hakkında fikirlerinizi bekliyorum
Merhaba. Jailbreak yapılmış halde iPad mini kullanıyorum. Yalnız ilk aldığım günkü sürümde şu an 7.0.3. Herhangi bir kasma donma hiçbir şey yok ve şarjı gayet iyi gidiyor. Jailbreakin avantajlarından faydalanıyorum. Yalnız sorun şu ki güncel uygulama ve oyunlar en az 7.1 sürümünde çalıştığı için tablete hiçbir şey yükleyemiyorum. Bu sürümün kronik sorunu olarak uygulama güncelleme ekranında güncelleme yapılamıyor. Bazı uygulamaları açmaya çalışırken atıyor. Örneğin Google Maps kullanamıyorum çok ihtiyacım olduğu halde. Son sürüme güncellemekten de çekiniyorum jailbreaki kaybedeceğim diye. iPhone kullanırken her güncellemeyi yapıyor ve her seferinde pişman oluyordum. Yine pişman olmaktan korkuyorum. Klavyede kaydırdıkça imleci hareket ettirme ve wifi çekim alanını artırma tweakleri oldukça işime yarıyor. Ayrıca musicboxta da hatrı sayılır bir arşivim var. Game of thrones varken bölümleri torrentten çekip, altyazı ekliyordum mesela ve ifile oldukça işime yarıyor. Artılar ve eksiler bu şekilde.

iPad Mini 2'yi son sürümde kullanan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir mi? Şarj ve kasma ne durumda? Bir Apple klasiği olarak güncelledikçe cihaz sapıtmaya başlıyor malumunuz.
L
8 yıl
iPhone 5S Donanımsal Sorun
Merhaba arkadaşlar. iPhone 5S kullanıyorum. Daha önce pilini değiştirmek için cihazı açmıştım. Pili başarılı bir şekilde değiştirdim. Fakat wifi anteninin kablosunu kopardım.

Dün yeni bir wifi anteni temin edip cihazı yeniden açtım. Hiçbir aksama zarar vermeden değiştirdim. En son ekranı takarken ilk takılan flex kablo tam oturmadı sanırım. Cihaz başarılı bir şekilde açıldı yalnız ekranda simetrik kareler vardı. Bu karelerde görüntü bozuktu. Aynı zamanda dokunmatik çalışmadı. O sırada ekranın ilk kablosunun tam oturmadığını fark ettim. Kabloyu cihaz açıkken ellemek istemedim, dokunmatik yüzünden telefonu kapatamadım. Çareyi pili anakarttan sökmekte buldum. (Sorunun cihaz açıkken pilin kablosunu çıkardığım için kaynaklandığını düşünüyorum.)

Olan da ondan sonra oldu. Pili çıkardıktan sonra ekranı başarılı şekilde oturtup yeniden açmayı denedim. O dan beri telefon hiçbir tepki vermiyor. Kablo ile bilgisayara bağladım fakat iTunes otomatik olarak açılmadı. Şarj etmek için takıyorum, kilit tuşuna basıyorum, ne yaparsam yapayım telefonda Apple logosunu göremiyorum.

Donanımdan anlayan arkadaşlar fikirlerini sunabilir mi?
L
11 yıl
MacBook Air Kutu Açılımı - LodosFelonica
Merhaba. Uzun zaman önce alığım bilgisayarımı paketinden çıkarırken çeşitli videolar çekmiştim. Sonunda bunları düzenleyip bir klip haline getirdim. İlerleyen zamanlarda Speck markalı bir kılıfın kutu açılışını da ekleyeceğim. Eğer bu konuyla ilgileniyorsanız videoyu izleyebileceğiniz link; MacBook Air Kutu Açılımı (Türkçe)

Lütfen yorumlarınızla bu konudan ya da YouTube'dan katkıda bulunun. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
L
11 yıl
iOS 7 Beta - Isınma Sorunu
Bugün yaşadığım bir olayı aktarmak istiyorum. Yeni beta sürümüne geçtiğim ilk günler ısınma sorunu yoktu. Son 3-4 gündür arka planda en fazla 5-6 uygulama açık olmasına rağmen telefon ısınıyor. Isınınca daha fazla pil yiyor, şarja takarsam da daha çok ısınıyor. Böyle kısır bir döngü oluştu. Sonunda 4S telefonum dayanamadı ve bana aşağıdaki ekranı gösterdi. Bu 5 senelik iOS hayatımda ilk defa başıma geldi. İlginç buldum ve paylaşmak istedim. Bu konuyla ilgili neler düşünüyorsunuz ve daha önce bu tarz bir durum yaşadınız mı?

Not: Bu ekran gelince telefon kendini uçak moduna alıyor. Sadece acil aramaların yapılabildiği bir ekran çıkıyor. Ekranı görünce şarjdan çıkardım ve yaklaşık 3 dakika sonra cihaz soğuyunca normal haline döndü.

< Resime gitmek için tıklayın >
L
11 yıl
iOS7\u0027de Gözlerden Kaçan Bir Özellik; İletildi?
Apple'ın sitesinde iOS7 tanıtımlarını incelerken, mesajlar bölümünde bu ayrıntıyı fark ettim.
Acaba ne kadar doğru? Ya da benim anladığım şekilde ufak bir iletim raporu mu bu?
Düşüncelerinizi alabilir miyim?

"Konuyu açmamla birlikte ard arda gelen cevaplar gerçeği hatırlattı. Asıl gözümden kaçan iMessage olmuş. Uyaran arkadaşlara teşekkür ederim."


< Resime gitmek için tıklayın >
L
12 yıl
Blackberry 8520 2.El Tavsiyeleriniz.
Merhabalar. Önümüzdeki günlerde 8520 Curve'yi anlaştığım bir arkadaştan alacağım. Telefonun ederini sahibinden'de araştırdım biraz. Fiyat konusunda anlaştık. Blackberry'i aldığımda hangi özelliklerine dikkat etmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum.
L
12 yıl
Android Noktaları Birleştirip Açılan Kilit Ekranı
Selamlar. Geçenlerde arkadaşımın telefonunda gördüğüm bir kilit açma ekranı çok hoşuma gitti. Telefon Galaxy Plus, işletim sistemi Android. Ekranda klasik tuş takımı şeklinde dizilmiş(1 satıda 3, 1 sütunda 4) 12 adet nokta vardı ve dilediğim kombinasyonu oluşturup kilidi açabiliyordum. Bu sistemi JB'li iOS cihazımda kullanabileceğim bir yöntem var mı? Yardımcı olur musunuz?
L
13 yıl
HP dv6 BestBuy GeekSquad Format Yardımı
Merhabalar. Geçen sene bu zamanlarda Best Buy'dan 64bit Windows7 işletim sistemli dizüstü bilgisayar ve yanında GeekSquad destek paketi de satın aldım. Bilgisayarın yanında recovery Cd'leri verdiler. Artık bilgisayar çok yavaşladı ve format atma gereksinimi duyuyorum. Dosyalarımı Dvd'lere yedekledim. Formatı nasıl atabilirim, bilgisi olan var mıdır ?
L
13 yıl
Anadolu Lisesi Fransızca 10 - SALUT
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Anadolu Lisesi Fransızcada Salut isimli kitapları kullanıyoruz. Hocamız sınavda çalışma kitabından soracağım dedi. Son sınav bu. 10. Sınıf Cahier d'exercices 13, 14, 15 ve 16. üniteler lazım. İnternette arıyorum saatlerdir bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?
L
13 yıl
ipod touch 3g. ios 4.2 restore sorunu
Merhaba.
iPod touch 3g 8gb kullanıyorum. Geçen gece iTunestan 4.2 sürümüne güncelledim. O günden beri iPoda bilgisayardan uygulama atamıyordum. iPoddan girince de AppStore kutucuğu bulunmadığı için iPoda uygulama yükleme hayallerimde suya düştü. Bugün restore etmek istedim. Restore yapıyorum, yüklemeye başlıyor ama hata veriyor. Şimdi iPodun ekranında iTunese bağlayın simgesi var. iTunesa bağlayınca ipod bilgileri n/a şeklinde gözüküyor.
Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.