B

Teğmen
24 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
51 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
Budapeşte-Bratislava-Viyana-Prag-Amsterdam
İyi günler mayıs ayı için Budapeşte gidiş- Amsterdam dönüş şeklinde 8 günlük arayla uçak bileti aldım. Başlıkta belirtiğim şekilde bir gezi planlıyorum sizce eklemeyi unuttuğum yol üstünde gezilecek yerler var mı?
(Krakow ve Almanya'da daha önce bulundum)
B
7 yıl
Geniş açılı kamera önerisi
İyi günler ben yalnız başıma avrupa gezisi yapmayı düşünüyorum da fotoğrafımı çekecek birisi olmadığı için geniş açılı kamera araştırıyorum. Sİzce sadece fotoğraf kalitesi açısından hangi makineyi almalıyım. Aksiyon kameraları işimi görür mü?
B
7 yıl
Fotoğraf kalitesi iyi olan aksiyon kamera önerisi
İyi günler ben yalnız başıma avrupa gezisi yapmayı düşünüyorum da fotoğrafımı çekecek birisi olmadığı için geniş açılı kamera araştırıyorum. Sİzce sadece fotoğraf kalitesi açısından hangi makineyi almalıyım.
B
8 yıl
Ankarada Yazın Açık Olup Wifi ve Güç Kaynağına sahip kütüphane
İyi günler arkadaşlar. Acaba Ankara'da yazın açık olan wifi bağlantısı ve diz üstümü bilgisayarımı şarj edecek bir güç kaynağı bulunan bir kütüphane mevcur mudur?
B
8 yıl
EN İYİ KAMERAYA SAHİP 700 tl altı telefon
Seçeneklerim
zenfone 2 laser
meizu m2 note
iphone 5s(2. el)
lg g3(2.el)

hangisini önerirsiniz
B
9 yıl
Belirli bir müzikle çalışan devre(ÖNERİ)
Arkadaşlar böyle bir devreyi sizce yapma imkanımız var mı ya da nasıl yapılabilir?
Şimdiden teşekkürler
B
9 yıl
avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00 hatası
bugün elime yurtdışından getirdiğim klon arduino uno ulaştı
avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00 hatası veriyor kod yükleyince. Sizce hata nedir, internetten araştırdğımda driver yükledim ama sorun geçmedi önerileriniz nedir?
B
9 yıl
The Art of Electronics 3rd ve 2rd edition farkı
Arkadaşlar bu kitabın 3.basımıyla 2. basımı arasında çok fark var mı arada 20 yıla yakın süre var çünkü.Bir de 2.basımının pdfi internette var oradan çıkartmayı düşünüyorum 3.versiyon için orjinal almam gerekecek o da yaklaşık 100,120 $ yani 300 lira bu parayı vermeye değer mi?
B
9 yıl
başlangıç için tavsiye
Bu sene hazırlık bitti elektrik elektroniğin ilk sınıfına başlayacağım . Derste göreceğimiz şeyleri somut hayal etmem için ve de hobi amaçlı nasıl bir set alarak başlamalıyım. Terimlere de yabancı sayılırım sadece isimden ibaret bildiklerim.
B
9 yıl
Havalı silah saçması
Arkadaşlar Hatsan Striker Edge aldım ama hangi saçma alacağımı bilmiyorum biraz acemiyim de 10 lira altı ve o civarlarda hangi saçmayı önerirsiniz
Bir de tüm havalı tüfekler aynı saçmayı mı kullanır yani sadece herhangi bir 5.5 alsam olur değil mi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.