H

Yarbay
11 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
95 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
.
.
H
9 yıl
ASUS DSL-N10 C1 modemini aldım ancak internetim yavaşladı
Merhabalar herkese,

Ben dün ASUS DSL-N10 C1 model modemi satın aldım. Eski modemim olan TP-LINK TD-W8101G'de internet hızım 16 mbit iken, yeni aldığım modemin kurulumunu yaptığımda 1 mbit'ten az bir hıza düşüyor. Speedtest sonuçlarına göre indirme hızım 0.60larda geziyor.

Modemin kurulumunda her zamanki şeyleri seçmeme rağmen hızım neden bu kadar yavaş anlamadım. Modemin firmware güncellemesini yaptım, yani modem arayüzünün versiyonu güncel şuan. Eski modemimin arayüzündeki değerler ile yeni modemin arayüzündeki değerleri karşılaştırdım, gözüme hiçbir şey çarpmadı.

Bu arada TTNET kullanıcısıyım. PPPoE LLC 8/35 UBR şeklinde öneriyor bana yeni modem. Zaten eski modemde de öyle. Kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum, kurulumu yapıyor ama hız dediğim gibi inanılmaz yavaş.

Sizce sorun nedir? Halbuki daha iyi bir modem diye satın almıştım. Eski modemimin çekim gücü çok çok düşük olduğu için (Evin salonundan bağlanamıyorum resmen) yeni modem bana lazım. Yeni modemin çekim gücü iyi ancak hızı yüzünden kullanamıyorum.

Yardımcı olursanız gerçekten çok minnettar olurum, şimdiden teşekkürler.

edit:

Şunu da yazma ihtiyacı hissettim. TP-LINK modemini kullanırken hızım 8 idi, sonra gittim yeni modemi aldım ve ardından hızımı 16mbite yükselttim. Yeni modemde hızım 1mbiti geçmiyorken eski modemi takıp kullandığımda şuan speedteste göre 13mbit hız alabiliyorum. Yani sorun yeni modemde ama tam olarak neyi yanlış yapıyorum anlamadım.
H
9 yıl
Tooth and Tail [ANA KONU]
Modern hayvanlar sadece et yerler. Bitkiler daha çok vahşi hayvanlar içindir. Ancak yeryüzünde etler bitti ve devrim başladı.


< Resime gitmek için tıklayın >

Hayvanların "yamyamlaştığı" bir dünyada, her maçın yaklaşık 10 dakika civarı sürdüğü bir RTS olan Tooth and Tail'in yapımcısı oldukça tanıdık. Monaco: What's Yours Is Mine adlı oyunun yapımcısı Pocketwatch Games tarafından geliştirilen Tooth and Tail'in henüz çıkış tarihi açıklanmadı.

Tür: Real-time Strategy (Gerçek-zamanlı Strateji)
Geliştirici: Pocketwatch Games
Çıkış Tarihi: -
Platform: PC (konsollar kesin değil)
Website: Tooth and Tail Game

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

H
9 yıl
youtube kanalı için kamera önerisi
merhabalar,

aklımda bir youtube kanalı projesi var ancak videoları belli bir mesafe uzaklıktan çekmemiz gerekiyor. çünkü aklımdaki projede insanların kamerayı görmemesi gerekiyor. yani anlayacağınız biraz zoom yapılacak. canon powershot sx500 is diye bir kamera buldum ancak pek anlamadığım için size danışmak istedim. çekimlerin aşırı kaliteli olmasına gerek yok. videoları 480p izlerken sırıtmasın, zoom yapılmış haliyle izlenebilir seviyede olsun yeterli.
H
9 yıl
bu model benim için uygun mu?
herkese merhaba, ben istanbul/bostancı'da oturuyorum. canım sıkıldığında sahilde sürmek için bisiklet arıyorum. bisiklete pek fazla bütçe ayırmak istemiyorum çünkü dediğim gibi, amacım sadece birkaç saat sürüp takılmak.

bunun için b'twin markasının rockrider 300 modelini buldum. iyi midir? benim ihtiyaçlarıma karşılık verir mi?

http://www.decathlon.com.tr/rockrider-300-erkek-da-bisikleti-id_8284495.html
H
9 yıl
Firewatch [PS4 ANA KONU]
< Resime gitmek için tıklayın >

Firewatch - E3 2015 | PS4
Videoyu izlemek için tıklayınız

-

Daha önce Telltale Games, Klei Entertainment, Double Fine ve 2K Marin gibi oldukça başarılı işlere imza atmış stüdyolarda çalışan bir grup yapımcının kurduğu Campo Santo, ilk oyunu Firewatch ile dikkatleri çekiyor.

-

Çıkış Tarihi: TBA
Tür: Adventure
Dağıtıcı: Panic Inc., Campo Santo
Geliştirici: Campo Santo

http://www.gamefaqs.com/ps4/168646-firewatch
http://www.ign.com/games/firewatch/ps4-20038804
http://www.gamespot.com/firewatch/
http://www.bolumsonucanavari.com/?pidx=12&gid=2266

Resmi Site:http://www.firewatchgame.com/

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
H
9 yıl
Süleyman Seba Sezonu | 26. Hafta | Beşiktaş - İst. Başakşehir | 06.04.2015 | 20:00
ne yapıp edip bu maçı kazanmamız gerekiyor. şimdiden başarılar beşiktaş'ım!
H
9 yıl
şu giysinin adı nedir?
selamlar, vikings dizisinde giydikleri bir kıyafetin ismi var mı diye merak ettim. bu tür kıyafetlere ne isim veriliyor? (soldakinden bahsediyorum)

< Resime gitmek için tıklayın >
H
9 yıl
silinebilir
...
H
9 yıl
bicycle marka iskambil kağıdı satan yer? (istanbul)
soru açık, var mı bildiğiniz bir yer? d&r'lara baktım bağdat caddesindeki ama yoktu. kadıköy'de falan satan bir yer biliyor musunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.