K

Teğmen
06 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
4 yıl
Yen Normalde Nikah
Arkadaşlar herkese merhabalar . Allah nasip ederse önümüzdeki hafta saat 17:30 da nikahım var .
Tüm önlemler alınmış ve sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde olacak . Oynama , halay vb şeyler olmayacak.
Bizde misafirlerimize 10 dakikalık bir nikah dışında böyle kaliteli ve güzel zaman geçirmelerini istiyoruz. Bu konuda sizlerden fikirler rica ediyorum . Maalesef ikram olarak sadece su verilebilyor. Sizlerin modern fikirlerinize açığım.
K
4 yıl
Çin kültürü ve ilginç kısa videolar sayfası. Tamamen özgün.
Arkadaşlar merhabalar,
Ben yeni bir sayfa açtım gerçekten kaliteli ve özgün içerik paylaştığımı düşünüyorum. İlginç insanlar , inanılmaz doğa manzaraları , Farklı ürünler , Yetenekli ve hızlı çalışanlar gibi bir çok farklı video paylaşıyorum.
sayfa hoşunuza giderse bir takip edip , beğenirseniz çok sevinirim. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.


https://www.instagram.com/tikchinatok/?hl=tr
K
5 yıl
Mobil İngilizce Eğitim Uygulaması Geliştiriyoruz. Önerilerinize Bekliyoruz.
Herkese merhabalar arkadaşlar.
3 arkadaş ingilizce mobil eğitim uygulaması geliştiriyoruz. 2 kişi içerik ve fikir kısmını yürütürken , diğer arkadaşımız işin kodlama kısmı ile ilgileniyor olacak.

Öncelikle uygulamadan biraz bahsedeyim. Tamamen kendimizin hazırlamış olduğu özgün bir içeriğimiz var video ve metin şeklinde. Kişiler metinlerde ki ve videoda bilmedikleri kelimeler ile karşılaşırsa gömülü çeviri sistemi ile kelimenin türkçe karşılığını öğrenirken bunları 'Kelimelerim' kısmında öğrenmek istediği kelimeyi ekleyip çıkara bilecek.

Örneğin kişi zaman içerisinde 40 adet kelimeyi 'kelimelerim' kısmına ekledi ve şimdi kendini bu kelimeler arasında test etmek istiyor.
Sizce nasıl bir word test uygulanmalı , siz olsanız nasıl çalışmaktan keyif alırdınız. bu ve benzeri tavsiyelerinize ihtiyacımız var .

İşin kısmen iskeletini tamamladık. Fakat sizlerin görüş ve önerilerinize açığız. Sizler nasıl bir uygulama kullanmak isterseniz duymak isteriz.
Uygulama sizlerin yorumlarına göre şekillenecektir.

Not: Uygulama ücretsiz olacaktır.
K
7 yıl
24 Yaşından sonra boy uzar mı ?
Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle 24 yaşındayım boyum 1.68 Ben kendimi kısa hissediyorum sizce boyumu uzatabilmek neler yapabilirim ? Bu yaştan sonra spor veya esneme hareketlerinin pek işe yarayacağını sanmıyorum , onun yerine dışarıdan alabileceğim takviyeler veya gerekirse ameliyat düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
K
8 yıl
Mavi Kapak Kampanyası Bitti mi ? Devam mı Ediyor ?
Arkadaşlar elimde yaklaşık 300 tane mavi kapak var. Sayıları günden güne artıyor , bunları bir şekilde değerlendirip birilerine Fayda sağlarsam ne mutlu bana. Lakin eskisi gibi etrafta kapak kutuları göremiyorum. Elimdeki kapakları ne yapabilirim ? Güvenilir birine teslim edebilirim veya kendim biriktirmeye devam edersem bir elektirikli sandalye alıp birinin engellini kaldırmak istiyorum..
Şimdi arkadaşlar bu kapakları en iyi şekilde nasıl değerlendire bilirim ? Kampanya bitti mi yoksa devam mi ediyor sizden bunları öğrenmek istiyorum..
K
9 yıl
Steam Oyunları açmıyor Ama hatada Vermiyor.
Arkadaşlar kendime yeni monster laptop aldım. işletim sistemi olarak windows 8.1 kurdurdum. Yanlız steamden indirdiğim çoğu oyun açılmıyor. Oyuna 2 kez tıkladığımda oyun başlatılıyor yazıyor daha sonra o yazı gidiyor ama oyun açılmıyor. The wicther 2 de ve cod oyunlarında yaşıyorum bu sorunu .lütfen yardım edin directx 11 yüklü durumda...
K
9 yıl
Adadaki Yüzme Bilmeyen Hayvanlar Nasıl Oluştu?
Merhaba arkadaşlar Kafama bir soru takıldı.
Şimdi mesela adalarda yaşayan yüzme bilmeyen hayvanlar nasıl oldu da adaya gidip orada yaşamlarını sürdürmeye devam ettiler. Mesela fare gibi iguana gibi?
K
10 yıl
worksheets Paylaşabilecek Var mı ?
Arkadaşlar worksheets arıyorum. İnternette üzerinde bulduklarım ya çok düzensiz yada cevapları yoktu. Bütün konuların bulundugu worksheets paylaşabilecek varsa çok sevinirim..
K
10 yıl
Tür fark etmez 10 dolar altı co-op oyun önerisi
Beyler arkadaşla oynamalık co-op bi oyun ariyoruz. 10 dolar altı oyun olursa iyi olur. Tavsiyeleri bekliyorum.
K
10 yıl
Sanırım Asosyalim.. Vicdan Azabı Çekiyorum
Merhaba beyler.
Yaşım 22 ünü. öğrencisiyim. Hayatta beni mutlu eden en büyük şey bütün gün evde oturup pc başında başında vakit geçirerek online oyunlar oynamak ve dizi izlemek. Arkadaşlarımla dışarı çıkmak cafe veya barlarda takılmak beni mutlu etmiyor. Alısveriş yapmaktan nefret ederim. Karı kızla takılmak yine sarmıyor. En son 4 sene önce bi kız arkadaşım olmuştu.

Şimdi arkadaşlar hayattaki başka şeyler bana zevk vermiyor mutluluk vermiyor ama bu şekilde olmaktan inanın bende biraz rahatsızım. Sanki bir suç işliyormuşum gibi geliyor. Sizce bu şekilde olmam kötü mü ? Kimseye zararım yok aslında ama Hayat kısa bende bana mutluluk veren şeyleri yapmak istiyorum. Benim gibi aynı durumda olan arkadaşlar varsa düşünce ve yorumlarını almak istiyorum..

iyi kötü her türlü eleştiriye açığım..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.