S

Çavuş
04 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
18 yıl
nikon coolpix L1 tavsiyelerinizi bekliyorum...
merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır fotoğraf makinası bakıyorum.manzara vede hatıra fotoğrafları çekmeyi düşünüyorum profesyonellik iddiam yok bu nedenle 5x optik zoom ve 6.3 Mp olan nikon L1 bana göre gayet ideal bir makina ama bu makina ile ilgili fazla bir bilgi ve çekilmiş ornek fotoğraflar yok bu nedenle sizin derin bilgilerinizden yararlanmak istedim. bana bu makinanın artı ve eksi yönlerini söylerseniz çok sevinirim. bu makinanın dışında tavsiyeleriniz olursa dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.şimdiden teşekkürler.
http://www.klasfotomarket.com/default.asp?git=9&urun=1564 ürünün özelliklerini burdan kontrol edebilirsiniz
S
18 yıl
pascalda pulldown menu
merhaba arkadaşlar pascal projem var ve pulldown menu kullanmam gerekiyor.bulduğum birkaç pulldown menu olmasına rağmen menunun içerisinden procedure çağıramadım.
procedure çağırma işlemini pulldown menude nasıl yapabilirim veya elinde söylediğim şekilde pulldown menu olan varsa yardımını bekliyorum.
şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.