C

Onbaşı
26 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
10 yıl
Acil!!! volkswagen gösterge sorunu servis çözemedi
Merhaba
2004 volswagen touran 1.6 aracım ilk hareket halinde stop etti.Servise götürdüm.Serviste beyinden kaynaklandığını söyledi,.Arabanın istop etmesi bitti ancak kontak açılınca gösterge panelindeki simgelerin hiçbiri kontak kapanınca kapanmıyor,Serviste çıkma beyin denendi ama sorunun düzelmediğini söyledi,serviste 2 hafta kalan aracın arızası giderilemeyerek arac teslim edildi,araç şu an normal çalışıyor, ama abs dahil tüm arıza göstergeleri yanmaya devam ediyor. Sorunla daha önce karşılaşan veya bilenlerden acilen yardımlarını bekliyorum.
C
10 yıl
Acil!!! volkswagen gösterge sorunu servis çözemedi
Merhaba
2004 volswagen touran 1.6 aracım ilk hareket halinde istop etti.Servise götürdüm.Serviste beyinden kaynaklandığını söyledi,.Arabanın istop etmesi bitti ancak kontak açılınca gösterge panelindeki simgelerin hiçbiri kontak kapanınca kapanmıyor,Serviste çıkma beyin denendi ama sorunun düzelmediğini söyledi,serviste 2 hafta kalan aracın arızası giderilemeyerek arac teslim edildi,araç şu an normal çalışıyor, ama abs dahil tüm arıza göstergeleri yanmaya devam ediyor. Sorunla daha önce karşılaşan veya işinin ehli ustalardan acilen yardımlarını bekliyorum.
C
13 yıl
Bilgisayarın saati ve tarihi sürekli yanlış
Slmlar...Bilgisayarı aldığımdan beri tarih ve saat yanlış. Düzeltsemde yeniden açılınca saat 00.00'dan tarih 01.01.2002'den başlıyor. Her şeyi denedim düzelmedi bios pilini değiştirdim, bios güncellemesi yaptım düzelmedi, başına böyle bir şey gelen oldu mu, sorunu nasıl halledebilirim?
C
13 yıl
smartdisk superfast 1.5 tb e-sata çalışmıyor
Merhaba.Bilgisayarımın anakartında e-sata girişi yok. Ben de bunun için e-sata sata dönüştürücülü smartdisk superfast 1.5 tb hard disk aldım.Çıkan e sata girişini arkaya satayı da anakarta taktım ancak e-satayı ne görüyor ne okuyor? Çalışması için ne yapmam gerek? Bios ayarına gerek var mı?
C
13 yıl
Tüm simgeler aynı oldu, programlar açılmıyor
Merhaba arkadaşlar...Bilgisardaki tüm kısayolların simgesi aynı oldu ve eski haline geri dönmüyor.Dosyaların hangisini açarsam açayım powerpoint açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
C
13 yıl
logitech x540 ve ses kartı
Arkadaşlar merhaba...Logitech x540 ses sistemim var.Anakartım m4a87td 24 bit desteklemesine rağmen ses kartı almayı düşünüyorum.En fazla Creative Audigy Value 7.1 Ses Kartı alabilirim. Bu ses kartını almaya değer mi, x540 ta hissedilir bir fark yaşar mıyım? Yoksa almaya değmez mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.