A

Çavuş
15 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Astra hb ile sedan arasında fiyat farkı nedir ?
Merhabalar arkadaşlar. 2. el opel astra sedan araba almak üzereyim. Aracın fiyatı hb fiyatları düzeyinde. Merak edip opel sitesinden sıfırlarının fiyatlarına baktığımda hb nin sedandan daha pahalı olduğunu gördüm. 30 bin civarı fiyat farkı var. Bu durum beni korkuttu acaba sedan hb ye göre daha mı ucuz diye. Açıkcası bana daha pahalı olması gerek gibi geliyor ama bilenlerden görüş almak istedim.

Alacağım araba 2012 model 2013 çıkışlı opel astra 1.4t sedan.
A
5 yıl
2015 üstü Opel Corsa 1.4 lerde Turbo özelliği var mı ?
Soru başlığa sığdı. Araçlarla ilgili çok bilgim yok. Bana düşük motor turbolu araç lazım. Opel corsalarda hiçbir yerde turbo yazısını görmedim. corsa almak da istiyorum. Bu nedenle emin olmak için bir de buradan sorayım dedim. Dağlık bir bölgede araç kullanacağım. Viraj bitimi yokuşun başladığı yerler. Bu nedenle bana yavaş haldeyken o yokuşu çekebilecek 95.000 tl lik bütçeme uygun otomatik vites bir araç lazım.
A
5 yıl
100.000 tl ye kadar 2014 ve üstü otomatik araç tavsiye lütfen
Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar. 2 haftadır araba bakıyorum. Alınabilecek bir araç hala bulamadım. Bulduklarımda problemli çıktı.
A
5 yıl
Ben Yandım Siz Yanmayın ! 2. El Araç İfşa !
Düzenleme : Araç sahibi ile tekrar görüştüm. Kendisi iletişime geçti benimle. Motorun bu şekilde olduğunu bilmediğini söyledi. Bu notu ne azından buradan yazayım. Yanlış yere bir insanın hakkına girmiş olmayım. Tabi bu aracın suanki durumunda bir değişiklik yapmıyor. Aracın motoru ile oynanmış. Yağ kaçağı nedeniyle. Lpg takılıymış ve 1 ay kullanılıp arıza verince söktürülmüş.

https://www.sahibinden.com/arama?category=23611

Bu araçı temiz araç diye kuzenim gitti. Ekspertize soktuk. Aracın motor işlem görmüş ve co2 kaçağı çıktı. Aracın tamamında olan cizikleri saymıyorum.
1 adet kazaya karışmış ( miktar yazmıyor ) olduğunu da saymıyorum.

Bu motor durumunu kendisine sorduğumda ;

- Araç yağ kaçırıyor diye şüphelendim o nedenle servise götürdüm. Ayrıntısını bilmiyorum cevabını aldım.

Servisi aradığımda araçın çekici ile geldiğini ( yolda kalmış yani ) ve yağ kaçağı nedeniyle motorunun açılıp araç içinde 7-8 tane parçanın değiştiği bilgisini aldım.

Satıcıya geri dönerek aracı almayacağımı ve ekspertiz parasını istediğimi söyledim.
- Satıcıdan bana gelen cevap ekspertize ben götür demedim. Kendi isteğinle götürdün. Hiçbir şey ödemem oldu.

Bu durumdan dolayı kendinizi suçlu hissetmiyor musunuz ? dedim.
- Kimseyi kandırdığımı düşünmüyorum. Ben araca sorunsuz biniyorum dedi.

35 KIG 85

35KIG85

Ek bilgi bu motor arızası 2019 un 2. yarısında olmuş. O zamandan bu zamana satıcı aracı satmaya çalışıyor. Belli ki bir çok kişinin ağzı yandı ama buradan paylaşım yapmak akıllarına gelmedi. En azından ben yapayım. Başkasının parası boşa gitmesin ya da alacak olan bu şekilde alsın.< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
5 yıl
Sahibinden araç ifşa. ( İlanı kaldırmış ! )
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2014-renault-clio-temiz-bakimli-icinde-sigara-icilmemis-790052045/detay/


Bu ilandaki araçın en az 10.000 tl masrafı var. İlanı veren kişi bayan değil. Bayan ismi ile müşteri çekmeye çalışıyor sanırım. Aracın lastikler pert. Tüm sağ tarafı boyalı. Yağı onu bunu hep bitik. Servis lambası ışığı görünüyor zaten. Balatalarda sıkıntı var tüm sürüş esnası ses çıkarıp durdular. Vites geçişleri sorunlu. Araç durduktan sonra kalkarken boğuluyor. 50.000 de bakıma gitmesi gerekiyormuş götürmemiş. Bu eksiklikleri neden yaptırmadın diye soruyorum. Çünkü satacağım alan yaptırsın banane diyor. Aracı görüp almak isteyen varsa bilgisi olsun buna göre gitsin.

Yağı bitikten kastım artık işlevini yerine getirmiyor dedi usta.
A
12 yıl
.
Konu yanlış açıldı silinirse sevinirim.
A
12 yıl
WEBSİTENİZE ÜCRETSİZ GÜNDE 10.000 HİT KASABİLİRSİNİZ !!
Evet yanlış duymadınız ücretsiz günde 10.000 hit kasabilirsiniz.Birçok sitede bu iş için 100tl civarı paralar istendiğini görmüşsünüzdür.Ben size nasıl ücretsiz olarak yapabileceğinizi anlatmak istiyorum. İnternetten Para Kazanmak Mümkün Olmadığına İnananlar ? adlı konumda ki son yorumumda bulunan linkten öğrenebilirsiniz.
A
12 yıl
REKLAMLARA TIKLAYARAK 1 SAAT İÇİNDE 3 TL KAZANABİLİRSİNİZ
Evet yakın zamanda incelediğim ve kazanç elde edilebileceğini düşündüğüm bir siteden bahsetmek istiyorum sizlere.Bu site sayesinde günde 1 saat zaman ayırarak 3 tl kazanabileceksiniz.Site şuan çok yeni bu nedenle reklam sayıları az.Buna rağmen yaptığınız reklamlar sayesinde 3tl gibi hiçbir sitenin size vermiyeceği kazancı veriyor.Site hakkında geniş bilgi elde etmek için daha detaylı anlatım yaptığım PTS kazançları konumu incelemenizi tavsiye ediyorum.Sitenin ödeme bildirimleri ve site içi görüntülerinide bulabilirsiniz.
A
12 yıl
Cep telefonları için son çıkan müzikler
A
12 yıl
İnternetten Para Kazanmak Mümkün Olmadığına İnananlar ?
Site Adı : ekgeliryolu
Site Adresi :www.ekgeliryolu.com
Amaç : İnternetten para kazanmak için yöntemler sunmak.Ücretsiz para kazanabilecekleri konuları araştırmak ve ziyaretçilerine bunları en doğru şekilde sunmak.


İnternetten para kazanmak adına bir site yaptım.Tüm konular kendi tecrübelerim sonucu açılmıştır ve bizzat ben kendim yazdım hepsini.İncelerseniz ve bir yorum yazarsanız memnun olurum.İnternet üzerinden para kazanılmaz diyen arkadaşlardarında bakmalarında yarar var çünkü bundan 1 yıl öncesine kadar bende bunların saçmalık olduğunu düşünüyordum.Daha sonra hobi olarak websitesi kurmaya başladım ve işler kendiliğinde gelişti.Bunun ardına kendi öğrendiklerimi anlatma gereği duydum.

YENİ KONULAR EKLENDİKÇE BU KONU ALTINDA LİNK VEREREK PAYLAŞMAKTAYIM.TÜM YAZILARIMI İNCELEMENİZ YARARINIZA OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.