I

Teğmen
14 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
59 üye
Görüntülenme (?)
104 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
8 yıl
EVGA GTX 970 SSC ACX 2 FAN PROBLEMİ(ÇALIŞMIYOR)
Merhaba arkadaşlar geçenlerde başlıkta yazdığım ekran kartını ikinci el aldım 15 20 gün falan kullanma şansım olmadı kasaya taktığımda bikaç tete soktum ama fanlar çalışmadığını farkettim 60 dereceye kadar çalışmadığını biliyorum ama bu 60 dereceden sonrada açmıyor bi kaç programla baktığımda çalışıyor gözüküyo msı afterburn gibi fan hızı çalışıyor diye görünüyor rpm hızı 8000 küsürlarda geziyor bütün bağlantıları kontrol ettim sağlam pcı bağlantıları ekran kartı fan kablosu hkz öyle bikaç siteyi gezindim kiminin fanı 100 yüz çalışıyor diye şikayet ediyor çözümü nedir arkadarşlar bi yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkür ederim...
I
11 yıl
GİGABAYTE Z87 X OC İ7 4770K AÇILIŞTA HATA ALIYORUM YARDIM
SELAM ARKADAŞLAR DÜN CİHAZI KURDUM AMA BENİ FITIK EDEN Bİ KONU VAR...AÇILIŞTA AYNEN YAZIYORUM ...ONE OR MORE TABLE POİNTERS ARE İNVALİD.MODİFİCTİON COULD BE UNSA...NE DEMEKSE ARTIK İŞİN USTALARI Bİ YARDIM ETSE...BİRDE BUNU BİOSUNU NASIL DEĞİŞTİRİCEZ İLK DEFA Bİ GİGABAYTE ANAKART KULLANIYORUMMM Bİ PROGRAMI FALAN VARMI ...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
I
11 yıl
Zotac Gtx 680 Amp\u0027ye Gtx 770 Biosu Nasıl Atılır?
Başlıkta da yazdığım gibi Zotac Gtx 680 Amp ye Gtx 770 Bios'u atmaya gerek var mı? Değerleri birbirine neredeyse çok yakın bi getirisi olur mu olursada nasıl yaparım acil yardım. Şimdiden emeği geçeceklere teşekkür ederim...
I
12 yıl
SATLIK HONDA CBR 125 R REPSOL BORCU DERDİ YOK
SELAM ARKADAŞLAR MOTORUN YÜRÜYENİNDE HİÇ BİR SIKINTI YOK 2005 SON AYLARI ÇIKIŞLI VE VİZESİ SİGORTASI YAPILI VİZESİ 2014 6 AYINA KADAR DEVAM EDİYOR DAHA BİR HAFTA OLDU YAPTIRALI DÜŞMESİ KALKMASI YOK SADECE AYAKLIĞIN DÜZGÜN KONMAMASI SEBEBİ İLE SAĞ TARAFA YAN YATMIŞ VE BİRAZ ÇİZİKLERİ VAR.. BEN İKİNCİ SAHİBİYİM HİÇ BİR BORCU DERDİ YOK SIKINTI TEKERLEKLER DEĞİŞECEK VE BİRDE BOYA OLURSA DAHA GÜZEL OLUR ÖN SOL FARIN İÇ AYNASI ÇATLAK AMA FAR ÇALIŞIYOR KAFA DEĞİŞİRSE İYİ OLUR RESİMLERDE GÖSTERMEYE ÇALIŞACAĞIM ..İSTEDİĞİM FİYAT 2700 TL BANA VİZESİ SİGORTASI BİRAZDA BAKIMI VE MOTORUN FİYATI 2750 TL YE MAL OLDU AMA CC BÜYÜTMEK AMACI İLE SATIYORUM MOTOR AKSAMI MÜKEMMEL USTAYA GÖSTEREBİLİRSİNİZ...05457375083 TEL NODA ULAŞABİLİRSİNİZ PAZARLIK PAYINI DÜŞTÜM AMA AZDA OLSA MOTOR BAŞINDA PAZARLIK PAYIM OLUR...KONYA SELÇUKLUDA İMAMIM ...İSTEYEN KONYADA GELİR GÖRÜR SATIŞI HEMEN VERİLİR...KM OYNANMAMIŞ OLUP MOTOR 19600 CİVARLARINDADIR..



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
I
12 yıl
silindi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.