D

Onbaşı
22 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
Next Pandora Kanal Listesi Nasıl Yapılır ?
Selamlar ,
Next Pandora alıcı kullanıyorum . Son güncellemeden sonra kanalları sıralamak dert haline geldi .
Bilgisayardan kanal listesini düzenlemek istiyorum . usb diske yedek alıp bilgisayara attım . .db uzantılı bir dosya. Başka modellerin programlarını denedim. access denedim bir türlü düzenlemeyi yapamadım .
Bu kanal listesi nasıl yapılır ? Yardımcı olursanız sevinirim .
D
14 yıl
TTNET Kampanyası ASUS vs CASPER
Selamlar ,

TTnetin kampanyasından bu netbooklardan birini almayı düşünüyorum . Halihazırda kullandığım 2 tane notebook um var zaten . Netbook u mobilitesi daha yüksek diye istiyorum . Birde zaten ttnet kullanıyorum ayda 27-30 lira fatıraya ek olsa sorun değil düşüncesi var .

Forumlardaki konuları inceledim . Hem forumda hem bende Asus tabi ki önde görünüyor . Hatta kıyas kabul etmez olarak bile nitelenmiş . Peki bu makinalar özelinde bakarsak casper almaya değecek bir özellik farkı var mıdır ? Yada nekadar fark olsa yine asus varken casper alınmaz mı dersiniz ?

Mesela asus ta n270 işlemci varken Casper de N450 var. Birde Intel GMA 3150 Ekran kartından bahsetmiş. Asusta Ekran kartı nasıl birşey bilmiyorum .

Birde Casper Asustan daha pahalı gibi göründü piyasada . Yada yüzeysel baktığım için bana öyle geldi bilmiyorum ne dersiniz ...

Mağazalardan çok çeşitli seçenekler dahil edilebilir elbette ama , bu kampanya ve bu iki cihaz özelinde değerlendirmenizi rica ediyorum .

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

ttnet kampanya:
http://www.ttnet.com.tr/web/236-2020-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar/bilgisayar_kampanyasi

Casper:
http://www.casper.com.tr/UrunDetay.aspx?intStockNo=1231

Asus:
http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=O2gIMUVTCKmZUZt5
*ttnetin cihazı 250gb , 3cell ve deniz kabuklu falan değil
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.