F

Teğmen
19 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
357925 Gün Cezalı
356366 gün 15 s. 40 dk.
Gönderiler Hakkında
F
10 yıl
Hgs 330TL Ceza yedim. Lanet olsun böyle sisteme!
Köprüden geçtim uyarı verdi. Hgs de bakiye kalmamış galiba dedim para yükledim. Bir hafta sonra otomatik düşerler diye bekledik. Meğerse aracı üzerime aldıktan sonra hgs yi iptal edip onu da üzerime almam lazımmış. Böyle saçma şey mi olur. Aynı etiketle neden geçemiyoruz. Bir hafta geçti tabi bir baktık 300 lira ceza. Böyle şey mi olur ilk defada olmaz ki. Ikinci üçüncü defa geçmeler de olması lazım, soygun resmen bu.
F
11 yıl
toyota carina 2000 motor hangi marka LPG kiti kullanayım?
Arkadaşlar, lpg yakıt tüketimi markadan markaya değişir mi? Çünkü lpg den maksimum verim almak istiyorum(ekonomi konusunda).
Ayrıca bu simit tankların maksimum aldıkları litre hacmi nedir? Aile arabası malum bagaj ihtiyacı oluyor. Arkadaşın biri dedi simit tanklar 15 litre alıyor zırt pırt gaz almaya gideceksen takdır dedi.
F
11 yıl
ford mondeo 98 ghia almak uzereyim yardım
Arkadaslar bir süredir araç bakıyordum.bir tanıdıktan bu araç denk geldi.230 binde araç.full hersey var.LPG de yeni takılmış.motoru on takımları iyi.bakımlı bir araç diyor.ben yine aracı ustaya gösterip alacam.tek takıldığım nokta 2.eli kötü son sahibi olursun parça fiyatları da pahalı diyorlar. Yakıtı 25-30 kuruş arası imiş. Kullanan bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
F
11 yıl
11.000 e bu arac alınır mı?
arkadaşlar limitim 11000 TL . Otomatik araç almayı düşünüyorum. Ne dersiniz bu aracı alayım mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2.sahibinden-satilik-honda-civic-1.5-ex-otomatik-vitesli-aracim-132604810/detay
F
12 yıl
Ayakkabı aldım nasıl ( ssli )
Malum havalar ısındı bende rahat bi ayakkabı alayım dedim ve aldım. yalnız bağcıksız giyiliyormuş ayakta fena durmuyor ama sizce nasıl?



< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
F
12 yıl
Hayat devam edıyor yusuf karakterı
Yusuf karakterıne hastayım abı ya sırf onun ıcın ızlıyorum o mımıkler konusmalar dızıdekı tekgercek adam helal sana yusuf kım tutar ssenı karıstır ortalıgı
F
12 yıl
packard bell recovery cd bulamadım
arkadşlar kardeşim laptopun recovery cdsini kaybetmiş nereden indirbiliriz veya oluşturabiliriz bilgisi olan var mı?
F
12 yıl
Opel Astra 1.4 GL 1995
Bu araç nasıldır arkadaşlar yakıt durumu kilometresi 150 binde sorun olur mu almayı düşünüyorum nedir tavsiyeleriniz veya başka önerilerinizi de alabilirim 9 - 10 bin lira bütçem

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1-4-astra-lpg-li-sahibinden-71688243/detay
F
13 yıl
Bayramda 9 gün tatil olacak mı??
ona göre bilet alacağım kardeşime olma ihtimali nedir acep??
F
13 yıl
NİHAT DOĞAN YENİ REPLİK Cevabül ahmak is sükut
Daha neler duyacaz bu adamdan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.