B

Yüzbaşı
17 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
MSI Z270 Tomahawk CPU Fan\u0027ı Algılamıyor
Arkadaşlar herkese merhaba.

MSI Z270 Tomahawk Anakartım var. Deep cool Maelstrom 240 soğutucu kullanıyorum. Fanlar PWM destekli ve 4 pin olarak CPU_Fan 1 portuna takılı.

Fanlar dönüyor ve Smart Mode'da RPM'ini ayarlıyor teknik olarak bir sıkıntı yok ancak BIOS'da Board Explorer'da CPU fan portu disconnected ve Hardware Monitor'de de 0 RPM olarak gözüküyor.

Manual mode'a aldığımda da hızını değiştiremiyorum hep son hızda çalışıyor.

Pompa fan portuyla yerlerini değiştirdiğimde de aynı sonuçla karşılaştım. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum ancak bir türlü çözemedim

Not: 2 adet CPU fanı soğutucudan çıkan birleştirici aparatla bağlayıp CPU_FAN'a tek giriş yaptım. Bu yüzden algılamıyor olabilir mi?

Command Center'da da durum bu;

< Resime gitmek için tıklayın >

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar :)
B
9 yıl
İndirmeler ve Video Oynatmalar Hk. İndirme Tamamlanmadan Başlamıyor!
Arkadaşlar merhaba. Dosya indirmeler ve çoğu online video oynatmalarla ilgili büyük bir sıkıntım var. Youtube ve benzeri büyük siteler dışındaki neredeyse her online playerlarda video tam yüklenmeden başlamıyor.
Aynı şekilde bir dosya download etmeye başladığımda download tamamlandıktan sonra indirme başlatılıyor olarak gösteriyor. Düzgün açıklamasını bile yapamıyorum başıma ilk defa bu kadar ilginç bir sorun geliyor.
Çoğu browserda hatta IDMAN'da bile denedim sonuç aynı. Çeşitli router ve ağlarda, kablosuz ve ethernet olarak ayrı ayrı denemeler yaptım sonuç aynı. Flash player ve Javayı defalarca silip yükledim. Sonuç aynı..
Ağ driverlarım güncel. İşletim sistemim Win 8.1. Sanırım metadata en son indiriliyormuş gibi bir şey araştırdım ancak pek bir şey anlayamadım. Lütfen yardım edin çok rahatsız edici bir olay..
B
9 yıl
2009 QASHQAI Hoparlör ve Amfi Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. Aracım 2009 model Qashqai. Hoparlörün ölçüsünü tam bilmiyorum araştırmama rağmen bulamadım ancak kapıdan 13 cm olarak ölçtüm.
Aracın arka hoparlörü patladı geçenlerde. Genel olarakta aldığım sesten pek memnun değilim zaten.
Benim şuan 500 lira kadar bütçem var.
Ön hoparlörleri arkaya geçirip öne bir takım komponent ve amfi almak istiyorum. Teyp orjinal kalacak onu da amfiye line-out çevirici adaptör ile bağlamayı düşünüyorum. Subwoofer almayı düşünmüyorum.
Amacım yüksek sesli bangır bangır değil kaliteli ve tok ses almak. Komponent takım ve amfi olarak ne önerirsiniz? Başka önerileriniz var mı?
Bu işte biraz amatörüm yardım ederseniz çok sevinirim.

*Komponent olarak Alpine SPG-13CS , Amfi olarak da KENWOOD KAC-M615 düşünüyorum. Sizce nasıl olur?
B
10 yıl
iPhone 6 - iPhone 6+ İzmir Stok Takip Konusu
İzmirle ilgili stok takibi konusu bulamadım.

Ben iphone 6 16 gb space grey alıcam günlerdir izmirde bakmadığım yer kalmadı ancak hiç bir yerde bulamadım (2500-2600 fiyat çekenler dışında)
B
10 yıl
ASUS N550JV-CN240H Korumali HDD Sistem Bolumu Silindi!
Arkadaslar hepinize iyi aksamlar. Cok buyuk bir sorunum var. Cahilligimi maruz gorun. Cunku ben format atmaya calisirken PC'nin korumali alanini sildim.

Olay soyle oldu; PC'yi daha 1 hafta once teknosadan aldim. İcinde gereksiz bissuru program vs vardi. Teknosa reklami bile cikiyordu durup dururken kapali kutu 0 almama ragmen. Neyse ben buna güzel bir format atayim dedim. (Cahilligim burda basliyor. Eski kafadan gidip artik windowsun HDD'ye gomulu oldugunu bilmiyordum ve kendi windows kurulum cd'mden boot ettim.)

Neyse Windows'u kurmaya calistigimda hata veriyordu bu diske yuklenemez diye. Bende direk bootable bir Disk Manager ile boot edip direk PC'nin butun HDD'sini komple sildim. Ve olay burda basladi. Bilgisayarin korumali sistem bolumu de silindi.

Sonra direk kendi CD'mden kurdum ancak hic stabil olmadi ve bios ayarlari bozuldu boylece. Ben bu korumali sistem bolumunu geri getirebilirmiyim arkadaslar? Lutfen yardim edin benim icin cok onemli bir konu. Simdiden herkese cok tesekkurler.
B
10 yıl
Notebook\u0027u Kablosuz Olarak PC Ses Sistemine Bağlamak?
Arkadaşlar merhabalar acaba böyle bir şey mümkünmüdür herhangi bir yazılımla falan?
B
10 yıl
Acil Yardım Asus N550JV UEFI Silindi
Arkadaşlar ben bilgisayara farklı bir işletim sistemi kurmuştum ancak Windows'a geri dönmek istedim. Windows kurulumunda GPT Tabanlı HDD desteklenmiyor uyarısı falan aldım ve Linux tabanlı bir Disk Yöneticisiyle Komple HDD'yi sildim. Şimdi EFI ayarlarım da gitmiş oldu. Windows aktifleştirme kodum, driverlarım vs. efi dosyasını nerden bulabilirim nasıl yükleyebilirim lütfen yardım edin çok acil! Teşekkürler..
B
10 yıl
Asus N550JV Bios\u0027a giremiyorum yardım
Arkadaşlar merhaba.Dün Asus N550JV aldım. Teknosadan aldım ve bilgisayar direk kurulu geldi. Teknosanın tanıtımı falan çıkıyor hatta biraz durunca.Neyse ben kendi işletim sistemimi kurmak istiyorum ancak biosa bir türlü giremedim. Yardım ederseniz sevinirim.
B
10 yıl
Jailbreak ve Bankacılık İşlemleri Hakkında Yardım!
Arkadaşlar ben iOS 4'ten beri düzenli olarak Jailbreak kullanıcısıyım. Doğal olarak da iOS 7 JB çıkınca anında yaptım. Ayrıca yaklaşık 1 aydır da mobil bankacılık uygulamalarını, paypal vs.. kullanmaya başladım. Tabi, JB'den sonra güvenlik açığı olabileceği sonradan dank etti.. Hemen Mobile Terminal ile root şifremi vs. değiştirdim. Ancak hala çok tedirginim herhangi bir sorun olur mu diye. Daha 18 yaşındayım kartlar da babamın üstüne en ufak bi problem benim için çok kötü sonuçlar doğurabilir. Sizce sorun çıkar mı? Yardımcı olursanız sevinirim..
B
10 yıl
iOS 7.0.4 Jailbreak İcin Tamamen Guvenli
iOS 7.0.4 Jailbreak icin tamamen guvenlidir gonul rahatligiyla update edebilirsiniz..

Kaynak :http://www.idownloadblog.com/2013/11/14/ios-7-0-4-is-safe-jailbreak-safe/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.