T

Teğmen
29 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
69 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
400 TL\u0027ye kadar Bisiklet Önerisi
Öncelikle herkese merhabalar,
Edirne'de Bisiklet kullanıyorum genelde bir yerden bir yere gitmek için. Haftada 2-3 gün 3-4 km yol gidebileceğim bir bisiklet arıyorum. Genelde kiralıyordum hep ama artık kendi bisikletim olsun istiyorum.

400TLye kadar bisiklet önerileriniz nelerdir? Bu konu çok geniş olduğundan google da kayboldum aradıkça. Buradan yazıyorum onun için.

Teşekkürler şimdiden
T
8 yıl
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2021-2022 Bilgilendirme Dosyası
Öncelikle herkese merhabalar,
Bu konuyu başlatma amacım özelden yazılan mesajlara toplu bir cevap niteliğinde olması ve merak edenlere yol göstermesi. Lütfen konuya sadece konuyla ilgili sorularınızı yazın. Şu sıralamadayım gelir mi, hangi üni daha iyidir veya bu üni bundan iyidir/kötüdür tartışmalarına girmemenizi rica ediyorum. Böylece konu tam anlamıyla bir bilgi dosyası olur. Anlayışınıza teşekkürler


TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ



2020 Sayısal Bilgileri
İlk 7000'deki Öğrenci Sayısı: 90
İlk 8000'deki Öğrenci Sayısı: 120
İlk 9000'deki Öğrenci Sayısı: 150
İlk 10000'deki Öğrenci Sayısı: 210
Son giren öğrencinin Sıralaması: 12100-12300




Kısa Tarihçe

48. yılında giren fakültemiz Türkiye'nin en eski tıp fakültelerinden biridir. 1974 yılında İstanbul Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi kurulmuş, 1976 yılında Edirne'de Fakülte binalarının temeli atılmıştır. 1974-1975 akademik yılında ilk öğrencilerini alarak, 1982 yılına kadar İstanbul Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi olarak Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bünyesinde İstanbul'da faaliyet göstermiştir. 1982 yılında 41 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kurulan Trakya Üniversitesi'ne bağlanmış ve aynı yıl 20 öğretim üyesi ve az sayıda idari personeli ile Edirne'ye taşınmıştır.

2020 yılı itibariyle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak 36 yıllık (fakülte olarak ise 46. yılı) bir geçmişe sahip olan Fakülte bu süreçte akademik kadrosunu 119 profesör, 26 doçent, 72 doktor öğretim üyesi,345 araştırma, 1 öğretim görevlisi olmak üzere zenginleştirmiş, bilimsel yayın sayısını artırmış, öğrenci eğitimi için gerekli donanımlarını tamamlamış, tıbbın hemen bütün ana dallarında sağlık hizmeti verir konuma gelmiş, hasta yatak kapasitesini kuruluşundan bu yana 50 den 1150'ye çıkarmıştır. Göz hastalıklarında lazer; nükleer tıpta gama-kamera; radyodiagnostikte BT ve MR ile acil servise ikinci bir BT; iç hastalıklarında endoskopi, dializ ünitesi; kardiyolojide anjiografi ve cerrahi branşlarda laparoskopik cerrahiyi kurarak tüm Trakya Bölgesine modern teknoloji ile sağlık hizmetleri sunmayı amaçlamıştır.

1998 yılı sonunda Kalp ve Damar Cerrahisi faaliyete geçmiş ve açık kalp ameliyatları başlamıştır. Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı ise Cobalt-60 teleterapi ünitesi ve tedavi planlama simülatörü ile 1999 yılı sonunda faaliyete geçmiştir. 2010 yılında Böbrek Nakli Merkezi kurulmuş; 2012 yılında da Balkan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi ve Balkan Onkoloji Hastanesi açılmıştır. Tüp Bebek Merkezi 2013 yılında faaliyete geçmiştir. Toplam 42 Anabilim Dalı ve 27 Bilim Dalı faaliyettedir. Üniversitemiz, bölgesel anlamda sadece Türkiye'ye değil, Tüm Balkanlara hizmet vermekte olup Balkan Coğrafyasının en kapsamlı hastanesidir.

Tıp Fakültesinin Akademik Çalışma Dergisi Balkan Medical Journal üç yıl üstüste Türkiye'nin tıp camiasındaki en önemli ve en indexli tıp dergisi seçilmiştir.
Üniversitemiz, Dünya Tıp Fakülteleri sıralamasında en kaliteli ilk binde yer almaktadır.


2015 yılında hizmete açılan yeni, modern, kapsamlı ve tam donanımlı eğitim öğretim binasıyla Türkiye'nin en gelişmiş Tıp Fakültesi amfi örneklerine sahiptir.
Binamızda 270 kişilik 3 amfimiz ve 210 kişilik küçük bir amfimiz olmak üzere 4 amfi bulunmaktadır. Bunun dışında tam donanımlı bir ıslak bir kuru laboratuvar ve bir anatomi diseksiyon salonu da binada bulunmaktadır.

< Resime gitmek için tıklayın >
Öğrenci Histoloji Görüntüleme Merkezi Laboratuvarı

< Resime gitmek için tıklayın >
Anatomi Maket ve Preparat Odası

< Resime gitmek için tıklayın >
Öğleden Önce Teorik Derslerin İşlendiği 1. 2. ve 3. Sınıf Amfisi

< Resime gitmek için tıklayın >
Biyokimya, Fizyoloji ve Mikrobiyoloji Uygulamalarının Yapıldığı Islak Laboratuvar

< Resime gitmek için tıklayın >
Histoloji Laboratuvarı

< Resime gitmek için tıklayın >
Anatomi Diseksiyon Salonu-Laboratuvarı





2017-2018 yılı itibariyle fakültemiz sene sonu finalli akredite sisteme geçmiştir. Buna göre ilk üç yılda; bir yıl içerisinde paket halinde 4 kurul bulunmaktadır. Bir kurul 2 ay civarı sürmektedir. Her kurulun içinde bir vize, bir pratik sınavı ve bir kurul sonu final sınavı bulunmaktadır. Ayrıca sene sonunda yapılan sene sonu finali ile birlikte not ortalaması hesaplanmaktadır.

İlk üç yıl, öğleden önce görülen teorik dersler, öğleden sonra görülen pratik dersleri ile tamamlanır. Böylece konu takibi yapılmış olur.
4. ve 5. sınıfta ise, tam donanımlı hastanede staj öğrenimi yapılmaktadır.
6. Sınıf, yine hastanede intern doktor olarak çalışma dönemidir. Intern doktor, hastanenin zengin ve geniş vaka profili ile tam donanımlı olarak yetiştirilir. Bu anlamda Trakya Tıp, Türkiye'deki diğer tüm tıp fakültelerinden daha donanımlıdır.

Her öğrenciye 1 adet HD mikroskop düşer. Anatomi çalışmaları 50 kişilik gruplar halinde yapılır. 6 adet kadavra bulunup, 4'ü kullanılmaktadır. Her 15 öğrenciye 1 kadavra düşer. Kadavralar Türkiye'deki çoğu diğer fakültelerde de olduğu gibi biraz eskidir.

Fakültemiz ve üniversitemizde Tıp Eğitimi için gereken her türlü model,maket,araç ve gereç mevcut olup yeni ve her öğrenciye bireysel olacak sayıda bulunmaktadır. Yeni açılan simülasyon merkezi ile, tıpta kullanılabilecek son teknoloji fakültemizde de yakalanmıştır.

TUS Başarısı liselerin üniversite başarısı gibi değildir. TUS oldukça kişisel bir sınav olup tamamen kişinin çalışma düzenine ve yetkinliğine bağlıdır.TUS Başarısı için fakülteleri kapsayan son ÖSYM verisi 2013 yılına ait. Türkiye'deki Tıp Fakültelerinin yer aldığı bu oranlara göre fakültelerin yerleştirme ortalaması %27. Trakya'nın yerleştirme ortalaması ise %31 olarak görülmekte. Yüksek okulların ortalaması ise %35-%40 civarında değişiyor. Okulumuz TUS başarısında o yılın en iyi 50 okulu arasında 21. sırada. Güncel veriler açıklanmasa da şu anda 17-20 arası sıralamalarda yer almakta. Dolayısıyla TUS başarımız da ideal bir sıralamada. Buradaki okullar genelde her sene alt üst olup değişiyor. Yani bir okul TUS'ta bir sene 5. ise diğer sene 15. olabiliyor. Veya tam tersi.

< Resime gitmek için tıklayın >




TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 01.02.2018 İTİBARİYLE UTEAK TARAFINDAN AKREDİTE EDİLMİŞTİR.




Okulun İmkanları
Fakültemiz, üniversitemizin en büyük kampüsü olan Balkan Kampüsü'nde yer almaktadır. Kampüsümüz şehrin dışında gibi gözükmesine rağmen arada 2 km olup, şehrin farklı noktalarına göre minibüsle 5 dk - 20 dk içerisinde okula ulaşım sağlanmaktadır.

Kampüste diğer fakülteler de olduğundan kampüsümüz bir üniversite kampüsündeki her türlü imkana sahiptir. Olimpik yüzme havuzu, açık kapalı futbol-basketbol sahaları, açık kapalı tenis-badminton sahaları, 5 bin kişilik merkezi kütüphane, Fitness-Sauna Kompleksi, içerisinde kitapçıların, bankaların, Migros'un, kafe ve restoranların olduğu Delta Park AVM ve Yaşam Merkezi gibi yapılar bulunmaktadır.

Okulumuz tüm bu özellikleri ile Türkiye'deki tüm üniversitelerden binlerce öğrencinin katıldığı bir araştırma olan "2016 Yılı Türkiye Üniversiteleri Memnuniyet Araştırması" kapsamında 106 devlet üniversitesi arasında 27. 174 tüm üniversiteler arasında ise 49 olmuş ve B notu almıştır. Yerleşkenin tatminkarlığı olarak ise A sınıfı yerleşke olarak not verilmiştir. Öğrenme imkanlarının zenginliği bazında ise en iyi not olan A+ notu ile derecelendirilmiştir. 2020 yılında yine aynı araştırmada, Türkiye'deki en iyi 6. üniversite seçilmiştir.

Yine, TÜMA tarafından yapılan araştırmalarda 4 yıl üst üste (2017,18,19,2020) yıllarında A+ öğrenci memnuniyeti alan sayılı şehirden biri olmuştur.

< Resime gitmek için tıklayın >


KAMPÜS YERLEŞKE KROKİSİ
< Resime gitmek için tıklayın >






Edirne'nin İmkanları
Edirne, tam bir öğrenci kentidir. Şehirde bir çok şey öğrencilere göre dizayn edilmiştir. Bir çok kafe ve restoran, disko, eğlence alanı bulunmaktadır. Bu alanlar özellikle şehrin Ayşekadın bölümünde, Ayşekadın Kampüsü'nün yanında konumlanmıştır. Bunun dışında Karaağaç bölgesi'nde nehir kenarında yer alan çay bahçeleri, restoranlar,gece kulüpleri ve benzeri yerler bulunmakta olup rahatlamak ve dinlenmek için sıkça tercih edilen bir alandır.

Edirne, İstanbul'a otobüs ile 2.5 saat uzaklıktadır. Yarım saatte bir İstanbul seferleri Metro ve Nilüfer Turizm ile yapılır. Bilet fiyatlarının daha düşük olması sebebi ile (32TL) Halkalı-Edirne treni de tercih edilebilir. Edirne şehir merkezinden kalkan trenden tüm şehir yakın olmakla birlikte, İstanbul'da Marmaray'a direkt bağlantı sayesinde her yere sorunsuz ulaşımı mevcuttur.

Edirne ve okulumuz bisiklet dostudur. Yollarda bisiklet yolu olup okul içerisinde de binaların bisiklet park alanları bulunmaktadır.

Şehrin eğlence hayatıyla ilgili birkaç örnek için Onedio linki:https://onedio.com/haber/10-maddede-edirne-gece-hayati-553117
Konaklama


Edirne'de kız ve erkek öğrenciler için bir çok yurt seçeneği bulunmaktadır. Tıp öğrencileri genelde 3 ya da iki kişilik odalarda beraber kalmaktadır. Bu odaların fiyatları yıllık bazda erkekler için 5000-6000 TL'den başlayıp yurduna ve oda şartlarına göre 10.000 TL'ye kadar çıkabilmektedir. Kızlar için de odaların fiyatları yaklaşık 6000 TL'den başlayıp 15000TL'ye kadar çıkmaktadır.

KYK (Devlet) Yurdu okulun Balkan Kampüsü'nde yer alıp Tıp Fakültesine yürüme mesafesindedir. Buraya başvurular KYK ile başlar. Fiyatları normal KYK'nın 600-650, yarı özel KYK'nın 900-950 TL arasındadır.

Edirne, diğer küçük şehirlerden farklı olarak derli toplu bir şehirdir. Yani dağınık alanlarda mahalleler yoktur. Bütün kent, bir arada ve planlı olarak bulunmaktadır. Bunda gerek Bulgaristan-Yunanistan'a yakın olup etkileşmesi, gerekse Osmanlı İmparatorluğu'na başkentlik yapması etkili olmuştur. Bu yüzden şehrin bir noktasından diğer noktasına gitmek oldukça kolaydır.

Ev fiyatları, eşyasız olarak 1000TL'den başlayıp 3000TL'ye kadar çıkmaktadır. (1+1), eşyalı olarak 1000 TL'den başlayıp 4000 TL'ye kadar çıkmaktadır. (1+1)

Okulun şehrin dışında olmaması (şehrin başlangıcı ile kampüs arası 3 KM olup, şehrin eğlence merkezine olan uzaklığı da 3.5 KM, eski şehir (old town)'a uzaklığı 5 KM'dir.) diğer pek çok küçük şehir üniversitesinden farklı bir özelliktir.


Kulüpler
Üniversite'de 45'i aşkın kulüp bulunmakta olup Tıp Öğrencileri genelde Tıp Fakültesi'nin kulüplerinde yer almaktadır. Bunun dışında bisiklet kulübü, doğa sporları kulübü, fotoğrafçılık kulübü ve tiyatro kulübü gibi bir çok kulüp de aktif olarak çalışmaktadır.

Türkiye'deki tüm tıp fakültelerinde faaliyet gösteren Türk Tıp Öğrencileri Birliği (TurkMSIC), Trakya Tıp Fakültesi'nde 30 yılı aşkın bir süredir faaldir. Yerel,ulusal ve uluslararası yaptıkları tüm etkinliklerehttps://turkmsic.trakya.edu.tr/ adresinden bakabilirsiniz.



< Resime gitmek için tıklayın >
Okulun içinde yer alan, kitapçıların,bankaların, restoran-cafelerin, Migrosun bulunduğu, dev ekranda maç izlenen Delta Park AVM ve Yaşam Merkezi

< Resime gitmek için tıklayın >
Fitness Kompleksi

< Resime gitmek için tıklayın >
Tıp Fakültesi'nin Karşısına yer alan yüzme havuzu


Kişisel Yorum: Bazıları şunu diyebilir: Madem bu kadar imkanları yüksek sıralaması neden 11500-12000 bandında? Bunun basit bir nedeni var. Birincisi kontenjanın çok olması. Aslında yukarıda verdiğim veriler giren ilk 100 kişinin ilk 9 binde olduğu yönünde. Yanı kontenjanımız 100 olsaydı sıralamamız 9 bin olacaktı.
Bir diğer sebebi de; İstanbul'da tıp tutmayan öğrenciler, genelde yarı özellerde %50 bursla İstanbul'da okumaya devam ediyor. Trakya Tıp Öğrenciler'nin %50'den fazlası İstanbul'dan gelmekte. Dolayısıyla ilk 6 7 bindeki öğrenciler burslu özel tıpa gidiyor. Kalanlar da bölgedeki diğer okullara dağılıyor. Trakya bunlar arasında en popüleri.

Benim sıralamam 8 bindi. Ben buna rağmen uzun araştırmalarım ve önemli kişilerin tavsiyesi sonucu Trakya'yı yazdım. Hatta tercih listem ...... Ege Akdeniz Uludağ Kocaeli Trakya .... şeklindeydi araya başka bir şey yazmamıştım. Memnunum. Sıralamanıza yazık etmek diye bir durum söz konusu değildir. 7-8 binde olup İstanbul ve civarında oturan kişiler için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi en iyi seçenektir. Çünkü hem köklü bir okul olup, hem de binaları ve imkanlarıyla modern ve donanımlı bir fakültedir. Doğu Marmara Bölgesi'nin (Edirne-Çanakkale-Kırklareli-Tekirdağ-Batı İstanbul) en donanımlı ve en köklü tıp fakültesi olup bu şehirlerin yetersiz kalması sebebiyle okulumuza sürekli hasta transferi sağlanmaktadır.

Olumsuz iki yönünü sayabilirim. Birincisi dersler zor. Yani hocalar oldukça iyi ve derslerimize profesörler giriyor. İstediğiniz zaman gidip konuşabiliyorsunuz kapıları açık. Ancak sınavda zor soruyorlar. Bunu "öğrencileri nasıl bırakırız" diye düşünerek yapmıyorlar ancak neredeyse her şeyi bilmemizi istiyorlar.


Bir diğeri de Edirne yazın sıcak,kışın soğuk. Hem de baya. Evde,okulda,yurtta bunu pek hissetmiyorsunuz ama dışarı çıkınca hissediyorsunuz

Ayrıca genelde özelden ve buradan karşılaştırma yapılıyor Çanakkale ve Trakya arasında. Birincisi, Trakya Tıp, Çanakkale Tıp'a göre daha eski ve daha köklü bir tıp fakültesi. Eski ve köklü olmanın getirdiği bir çok avantaj var. Bunun yanında imkanlar ve donanım anlamında da Trakya bir adım öndedir. Ayrıca buradaki fotoğrafta öğretim üyesi sayıları da görülmektedir. Profesör sayısı olarak Trakya, Çanakkale'nin neredeyse 5 katı kadar Profesöre sahiptir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Şehir olarak iki şehrinde kendine özgü farklı güzellikleri var. Çanakkale kötü Trakya iyidir demek haddime değil. Her iki üniversitede okuyan öğrenciler de üniversitelerinden genellikle memnun. Ben de tercih döneminde Çanakkale ve Trakya arasında kalmıştım ancak gerek çevremden aldığım bilgiler gerekse uzun araştırmalarım sonucu Çanakkale'yi tercih listeme de yazmadım. Çanakkale Tıp ile bilgi almak isteyenler bu konuda değil de bu okulda okuyan öğrencilerden bilgi alırsa daha doğru olur diye düşünüyorum.


Herkese bu dönemde başarılar. Sorularınızı buradan sorabilirsiniz.

Bonus: Önlük giyme töreni

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Okulumuzda geleneksel olarak her yıl birinci sınıfların hekimliğe kabulünün temsili olarak beyaz önlük töreni yapılır. Okulun açılış gününde yapılan bu törende okulumuzdaki doktorlar, yeni hekim adaylarına beyaz önlüklerini giydirir. Bu törene aileler de davetlidir. Tören kampüs içindeki Balkan Kongre Merkezi'nde yapılır.
https://bys.trakya.edu.tr/file/open/29631918
T
9 yıl
Linux Mint 17 için Wireless Adaptör Önerisi
Merhaba, masaüstü bilgisayarımda Linux Mint son sürüm kullanmaktayım. Wireless özelliği yok. Wireless adaptör ile internete bağlanmak istiyorum. 40 lirayı geçmeyecek şekilde (mümkünse 20 30 arası) linux uyumlu wireless adaptör öneriniz var mıdır?

Ben Tenda W311U+ modelini düşünüyorum. Linux uyumlu mudur?
T
9 yıl
Linux Mint 17 için Wireless Adaptör
Merhaba, masaüstü bilgisayarımda Linux Mint son sürüm kullanmaktayım. Wireless özelliği yok. Wireless adaptör ile internete bağlanmak istiyorum. 40 lirayı geçmeyecek şekilde (mümkünse 20 30 arası) linux uyumlu wireless adaptör öneriniz var mıdır?

Ben Tenda W311U+ modelini düşünüyorum. Linux uyumlu mudur?
T
9 yıl
Eski Bilgisayarıma Ram Takviyesi Nasıl yaparım? (AMD Sempron 3100+)
2005-2006 model masaüstü bilgisayarıma linux mint yükledim. Şu anda 512 mb ram kullanmaktayım. Ancak donma-takılma vs. olmakta şu anda. Ramimi yükseltmek istiyorum.

DDR ram destekliyor anladığım kadarıyla anakart. Piyasadaki herhangi bir 1GB lık DDR rami taksam çalıştırır-destekler mi? Veya nasıl bir yol izlemeliyim?
T
9 yıl
Trakya Üniversitesi Yurtlar ve Apartlar (Ünisite-Sarper-Deniz vs)
Merhaba,

Bu yurtlarda kalanlar varsa (erkek) biraz bilgi verebilir mi? Fiyatlar nedir yemek dahil, konsept nedir?

DÜZENLEME


Yurtları şöyle bir hızlıca söyleyeyim size. Bugün (24.07.2015) konuşmalarıma göre;

Ünisite : 2+1 ayrı odalarda iki kişi sadece otel odası şeklinde 850, seçeceğiniz 2 öğün yemek alırsanız aylık toplam 1100. (12 ay ödeniyor)
Sarper: 2 kişilik odalarda yemek dahil aylık kişi başı 650 (10 ay ödeniyor)
Deniz: 2 kişilik odalarda yemek dahil aylık kişi başı 625 (10 ay ödeniyor)

Şartlarına siteden bakabilirsiniz. Denizi nedense önermediler. Ben ünisite düşünüyordum ama çok pahalı geldi.
T
9 yıl
Trakya Tıp mı Çanakkale 18 Mart Tıp mı? (Anket ve Fikir Paylaşımı)
Daha önce benzer konular açılmış geçtiğimiz senelerde ancak herhangi bir yararlı yorum göremedim.
Bu okullarda okuyorsanız ya da fikriniz varsa oy kullanır, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Düzeltme: Forumda bilgisi olan-olmayan bazı arkadaşlar ankette direk puan sırasına göre tercih yapmış. Tıpta puana göre tercih yapılmaz, niteliğe bakılır.
T
9 yıl
Nasıl bir bilgisayar tercih etmeliyim? (Kullanım detaylarını belirttim)
Öncelikle merhabalar,

Bu sene üniversiteye başlayacağım. Bunun için kendime yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Kullanım detaylarımı aşağıda belirtiyorum:

-Oyun oynamıyorum, dolayısıyla çok fazla bir performansa ihtiyacım yok.
-Bilgisayarı genellikle araştırma,video izleme,bilgi belge düzenleme amaçlı kullanacağım.
-Arada video ve film düzenliyorum. Ancak Sony Vegas vb. olarak değil, Ulead Videosoft,Movie Maker vs. Bu işlemi de takılma-donma olmadan yapmam gerekmekte.
-Ekranın HD olması benim için önemli. Video izlerken netlik gözüme takılıyor çünkü.

Bütçem 1000-1200 TL civarı ya da altı. Yardımcı olursanız sevinirim :)
T
9 yıl
8 Binlik Sıralamayla 10-11 Binlik Tıbbı Tercih Etmek (MF3) ve UTEAK Akreditasyonu
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, geçmiş olsun.

LYS'de MF3 sonucum 8400 geldi. Şimdi tercih yapacağız. Tıp tercihi yapacağım ve yapacağım tıp tercihinde İstanbul'a yakın Marmara Bölgesi sınırları içerisinde bir fakülteyi tercih etmek istiyorum.

Durum böyle olunca elimde sınırlı seçenekler kalıyor. Listenin başında Kocaeli Tıbbı yazacağım (7700'le kapatmış.) Daha sonra Sakarya (8700'le kapatmış), Çanakkale (10400) ve Trakya (11500) geliyor.

Bu dört üniversiteyi araştırıp karşılaştırdığımda aralarında en makul olanın Trakya Tıp olduğu kanısındayım. Orada birçok da arkadaşım var. Ancak kafamda bir soru işareti var.

Etrafımdaki bazı kişiler puana yazık olur mantığında hareket ediyorlar. Arada Eskişehir,İzmir,Manisa, Aydın vs. var diyorlar. Ben böyle düşünmüyorum.

Durumu benim gibi olan veya bu okullarda tıp eğitimi alanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
T
10 yıl
TÜYAP Kitap Fuarı 2014 [ANA KONU]
< Resime gitmek için tıklayın >


Hafta sonu (8-9-15 Kasım 2014): 10.00-20.00
Hafta içi (10-14 Kasım 2014 ): 10.00-19.00*

*16 Kasım 2014 Pazar akşamı ise 19.00’da sona erecektir.

Girişin öğrenci, öğretmen ve emeklilere ücretsiz olduğu fuarların giriş bedeli 7 TL’dir.


Merhaba arkadaşlar,

Malum TÜYAP kitap fuarı yaklaşıyor birçoğumuz oradan alacağız alacaklarımızı.

Benim sorum: TÜYAP ilk günü mü daha ucuz olur son günü mü? Deneyimleyen var mı bunu?

"Tüyap zaten ucuz" gibi bir argümanla gelmeyin lütfen. Sonuçta aynı parayla daha fazla kitap almayı isterim. Evet ucuz olduğunu bende biliyorum ama bazen kitaplar 10 TL'den 5'e düşüyor. Ya da tam tersi bir arkadaşım benim 10 TL'ye aldığımı 15'e almış sonra vs.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.