R

Onbaşı
10 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
8 yıl
İlk 1000 gelir mi troll gelmesin
Mat 40
Fen 35(fizik sorularına göre 37.5 olmasını bekliyorum)
Türkçe 37.5
Sosyal 30
Ygs 1 ilk 1000 gelir mi?
R
9 yıl
Fotonlar ve Uzay Boşluğu
Arkadaşlar aklıma takıldı. Yıldızlar sürekli ışık yayıyor ve ışık hem dalga hem parçacık o zaman uzay boşluk olmuyor? Ama hep uzay boşluk olarak geçer. Açıklayabilirseniz memnun olurum.
R
9 yıl
Nasıl hissettiğimi bilmiyorum yardım edin
Arkadaşlar şimdi bizim okulda bir kız vardı ama okulun en popüler kızlarından biri ve çok güzel. Bende öyle sıradan yakışıklı olmayan bir çocuğum. Bu kız arkadaş grubuyla kavga edince bir an yalnız kaldı o zaman fırsat bu fırsat mesaj attım ve konuşmaya başladık. Kasım ayında falandı bu. Ama ben buna sağlam yavşıyorum, çok güzelsin şöyle böyle. O sırada yılbaşı geldi,bu epey içmiş bende evdeyim yalnız seni çok seviyorum diye mesaj attı, bende yavşıyorum hazır bende seni çok seviyorum yazdım. Neyse olaylar böyle sürdü. 2. Dönemin başında hemen bunun sınıfına geçtim, hala sürekli konuşuyoruz ama fark ettim ki ben bu kızla arkadaş olmayı seviyorum. Bu yüzden biraz mesafe koydum araya. Bu sefer kız bana yavşar duruma geldi çünkü yavşaklık sağolsun süreki duymak istediklerini söylüyordum."sana sarılmak istiyorum ama soğuksun aramızda bir duvar var sanki" dedi, pas vermedim. Sonra "seni çok seviyorum çok tatlısın. Seni kaybetmek istemiyorum, gözlerim hep seni arıyor nerde ne yapıyor diye" dedi. Uğraştı ama ben sen sadece sınıf arkadaşımsın diyerek sınırı çizdim. Ben, daha önce hiçbir kızın elini tutmamış ben öylesine güzel bir kızı reddetmiş oldum. Şimdi her gün okulda görüyorum. İçimde tuhaf bir his oluşuyor onu gördükçe, göz göze geldikçe çok garip hissediyorum ama bu his ne bilmiyorum. Yardım edin beyler, ne yapayım?
R
11 yıl
Kıbrıs\u0027ta HTC One
Kıbrıs'a gitme durumum var, Lefkoşa'ya. Orada telefonların buradan daha ucuz olduğunu duydum. Öyle mi? Eğer öyle ise Lefkoşa'da HTC One bulabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
R
12 yıl
SteelSeries Dota 2 Beta Key veriyor!
Evet beyler, yanlış duymadınız, dünyanın en büyük firmalarından SteelSeries Dota 2 Beta Key'leri veriyor.
http://tinyurl.com/dy2nwjf Buradan girebilirsiniz.
R
13 yıl
Alt Seviyeli Programlama Dili
Evet arkadaşlar bana alt seviyeli programlama dili ile yazılmış bir şifreyi çözen program lazım ne önerirsiniz?
R
14 yıl
5.1 Ses Sistemi(PS3 için)
Arkadaşlar,PS3 için optical çıkışlı bir hoparlör almak istiyorum.Herkes z5500 diyor.Fakat PS3ten pahalı.Bende forumu kurcalarken EVEREST H5402 diye bir ses sistemi gördüm.5.1 optic ve sadece 200 TL.fakat ürünü nerede bulabilirim.İntenettende alabilirim.


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.