K

Çavuş
19 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
16 yıl
mp3 Player Şarkı Sırası Belirleme
Arkadaşlar, mp3 playerımın içerisine attığım şarkıları mp3 player neye göre sıralıyor? Hangi sıraya göre atarsam atayım rasgele sıralanıyorlar. Yardım eder misiniz? Teşekkürler.
K
16 yıl
Ağdaki Bilgisayara Limit Belirleme
Arkadaşlar, bilgisayarımdan diğer bilgisayara interneti paylaşıyorum. Fakat buna bir limit koymak istiyorum. Bunun için yapılmış bir program mevcut mu? Teşekkürler.
K
16 yıl
400 YTL YE KADAR VİDEO KAMERA TAVSİYESİ?
Arkadaşlar selam,

Evet bu tarz topiklerden bıktınız biliyorum. Fakat uzun süredir forum içerisinde araştırma yapmama rağmen istediğim sonuca ulaşamamam neticesinde bu konuyu açtım. İzninizle konuya girelim,

Arkadaşlar elimde SONY DSC T-33 marka ve modelinde bir adet dijital fotoğraf makinası mevcut. Bu cihazın sahip olduğu video çekim özelliği beni tatmin etmekte fakat cihazın "fotoğraf çekim" - "video çekim" arası geçişi sağlayan düğmesi içerisindeki arızalanmadan dolayı video çekimi modunda iken cihazın kendi kendine ayarı değişerek fotoğraf çekim moduna geçmesi ve videonun yarıda kesilmesi olayının sıklıkla tekrarlanması beni çileden çıkartmış durumda. Tabi belki de suç bende de olabilir. Neticede bu cihaz ana amaç olarak video çekimi için üretilmiş bir cihaz değil, zırt pırt foto-video modları arasında dolaşmak düğmenin bozulmasına sebebiyet vermiş olabilir. Burada SONY'i suçlamak istemiyorum. Herneyse sonuç olarak kendi kendimce uzun düşünmeler sonucu ana amacı video kaydetmek olan ve bunu fotoğraf makinem gibi (sd kart ya da memory stick mi deniyor. terimler hakkında yeterli bilgim yok mazur görün..) bir hafıza kartı üzerine yapan, bilgisayarım ile kolaylıkla irtibatlandırabileceğim (USB kablosu ile video aktarmak), abartı özellikler barındırmayan, düğmesi vesairesi kolay kolay arızalanmayacak yani diğer bir tabirle pek nazik olmayan bir video kamera almaya karar verdim. Bunun için ayırabilecek olduğum bütce 400 YTL civarı. Sizlerin marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum. Tüm mesajlar için şimdiden teşekkürler...
K
16 yıl
5.1 ile üç çıkışlı onboard ses kartlı pc nasıl bağlanır ??
Arkadaşlar bu anfili 5.1 sistemi

< Resime gitmek için tıklayın >


şu şekildeki bir anakarta nasıl bağlarım? Teşekkürler.


< Resime gitmek için tıklayın >
K
16 yıl
Yeni 5.1 imde 3 hoparlörden ses gelmiyor??
Arkadaşlar yeni sistem aldım 5.1 microlab x23. Bilgisayardan çıkış alıyorum. Winamp ile mp3 dinlerken iki hoparlör ve woofer ses veriyor. Diğer üç hoparlör ses vermiyor. Problem nedir acaba ? Yardım edebilir misiniz? Teşekkürler.
K
16 yıl
Microlab X23 alacağım. Hangi siteden alayım?
Arkadaşlar Microlab X23 5.1 ses sistemi almaya karar verdim. Hangi internet sitesinden almamı tavsiye edersiniz? Hangi siteler daha güvenli ? Teşekkürler.
K
16 yıl
1 metrekare ayna kaç YTL ?
Arkadaşlar ayna fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Büyükçe bir duvarı ayna kaplamayı düşünüyoruz. Bilen varsa beri gelsin.
K
16 yıl
100-150 YTL civarı 4.1 sistem spor salonuna
Arkadaşlar spor salonu için salonun dört köşe duvarına monte edebileceğim 100-150 YTL civarı ses sistemi arıyorum. Sesin abartı yüksek çıkması önemli değil kaliteli ses vermesi yeterlidir. Bilgisayardan müzik çalacağım. PC de onboard ses kartı mevcut. Çok değerli tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
K
16 yıl
KONU DIŞI MP3 PLAYER
Arkadaşlar bana mp3 çalacak aygıt gerekli, şarj sorunu olmayacak elektriğe devamlı bağlı olacak ve istediğim zaman bilgisayardan içine müzik atabileceğim. Yani CD ile müzik çalmak istemiyorum. Spor salonunda kullanacağım. Nasıl bir aygıt işimi görür tavsiyelerinizi bekliyorum. Konuyu buraya açmamın sebebi ilgili yerlerde soruma kimsenin yanıt vermemesidir. Teşekkür ederim.
K
16 yıl
MP3 çalabileceğim, sabit sistem tavsiyesi ?
Arkadaşlar bilgisayardan usb ile mp3 atıp elektrik ile yani şarj vs. gerektirmeyen bir sisteme ihtiyacım var. Spor salonu tarzı bir yerde kullanmayı düşünüyorum. Yani sabit olacak fakat mp3 ü CD, DVD gibi disklerle çalmak istemiyorum. Bilgisayardan direk atabileyim. Bu tarz bir sistem tavsiye eder misiniz? Teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.