D

Onbaşı
09 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
geçen yıl
ECA Oda termostatı
Merhaba,
Eca proteus premix 35 kw kombi ve eca poly 200 termostatı var. Fotoğraftaki gibi bağlantılarını yaptım fakat OT kombiyi kumanda etmiyor sanırım. Isıtmadan soğutmaya, ecodan comforta alıyorum kombide değişim olmuyor. D3 sarı D4 kırmızı ışık yanıyor nerede sorun var yardımcı olabilir misiniz?
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
D
3 yıl
Tv8HD BeyazTV yayın sorunu
Merhaba,
Tv8 HD kanalında neredeyse her gün donma oluyor düzelip tekrar bozuluyor bazen de tamamen gidiyor ancak SD yayında sorun yok. Mobil verinin etkilediğine dair bazı çözüm sunanlar olmuş fakat bu bende fayda etmedi. Beyaz tv ise uzun süredir yok. Çanağa bağlı 3 kablo var ve 3 farklı tvde de aynı sorun mevcut. Philips 65 inç tv dahili uydu alıcı, lg led tv harici mini uydu alıcı, vestel tv harici uydu alıcı. Sonuç aynı. Konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımlarını rica ederim.
D
6 yıl
Araç Satışı
Merhaba arkadaşlar,

Satılık bir aracım var alıcı bir rent a car/galerici. 30 bin tl karşılığında aracı vereceğim ancak 10 bin tl peşin verip (vergi borcu ve muayenesini yaptıracak) kalan tutarı nakit alacağım. Diğer kalan 20 bin tl tutarı ise 1 ay sonra vereceğini belirtiyor. Bu süre zarfında ben noter satışını vermeyeceğim, ödeme tamamlanınca satışını vereceğim.

Tavsiyeci bir arkadaşım, noterde bu durumu belirtip bir sözleşme yapmam gerektiğini iletti ancak bu durum mümkün müdür veya güvence altına almak için nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınızı rica ediyorum.

Aracı teslim edeceğim için trafik kazası, suç vb bir olayda sorun yaşamak veya aracın çalınması vb durumları yaşamamak adına ne yapabilirim?

Teşekkürler.
D
7 yıl
PSU ve Anakart Arızası
Merhaba,
Anakart ve bileşenleri değişimi yapıldıktan sonra (kasa-işlemci değişimi) format atmak istediğimde hddleri takmadığımı fark ettim ve pc çalışır vaziyette iken sata kablolarını taktım daha sonra kendi kendine kapandı. Tekrar açtığımda 3-4 saniye sonra tekrar kapandı ve bu işlemi 2 kez tekrarladım. 3. denemede pc çalışmadı.
Tüm bileşenleri söküp, değiştirip denemeler yaptım. Uzayda yalnızda anakart+psu bağladım ancak kasa çalışmadı. 4 pin girişini çıkardığımda elektrik geldi ancak 5v ile ile çalışıp haliyle ekrana görüntü gelmedi. Çözüm olarak mosfet, kondansatör veya güney köprüsü değişimleri önerildi. Bunlarla uğraşmayıp yeni bir anakart denedim tüm bağlantılar yapıldıktan sonra pc çalıştı ısı seviyesi 65lerde iken kapatıp işlemci fanını değiştirdim. İşlem sonucu pcyi açtığımda elektrik geldi (4 pin takılı iken) ancak görüntü gelmedi. Tahminim psu'nun anakartı yaktığına dair.
PSU 500w Cooler Master - Anakart 775pin destekli combo anakartlar (asrock ve gigabyte).
Not: PSU ve diğer tüm bileşenler işlem öncesi sağlıklı çalışmaktaydı. Arızanın ise pc açıkken yaptığım müdahale sebebiyle olmayacağı yönünde donanımcı 3-4 kişinin yorumları vardır.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
D
7 yıl
S3 Mini Rom Yükleme Sorunu
Merhaba,

8190 modeli mevcut telefonu açtığımda samsung logosunda kalıyor devam etmiyor. Normal açma, ses kısma+home+açma ile deneyince zaman zaman açılıyor. Telefon açıldığında hiçbir işlem yapmazsam kapanmıyor ancak menüye girdiğimde yada geliştirici seçeneklerini aktif etmek istediğimde durup dururken reset atıyor ve yine açılmayabiliyor.
Geliştirici seçeneklerini aktif edemiyorum, haliyle usb ayıklamayı da aktif edemiyorum. Ses kısma + home + açma yaptığımda android color diye bir yer geliyor. Odin yalnızca ses açma + açma ile bastığımda (factory modeda) pc tarafından tanınıyor romu böylece yüklemeye kalktığımda da herhangi bir etkisi olmuyor elbette.
Reset sonralarında da genelde defalarca denemeden telefonu açamıyorum açsam da işlem yapamıyorum. Ayarlardan ve factory resetten 1-2 kez resetledim fakat nafile. Çözüm olarak önerilerinizi rica ediyorum.

Not: Telefonun orjinal yada ne olduğu hakkında bilgim yok. Orjinal diye bir bandrol var yalnızca.

Teşekkürler.
D
8 yıl
LG G3 Çöktü
Merhaba,
D855 modeline rom yüklemek istedim. Flashify ile TWRP-D855-ModemSupport-skin1980 dosyasını yükledim ancak artık telefon açılmıyor yalnızca ses açma+güç açma (recovery mode) açılıyor. Ses kısma ve güç açma kombinasyonu ile çince bir bölüm açılıyordu TWRP değil sanırım ancak o da açılmıyor artık.
Rom yükleme sebebim telefonda virüs var ve IMEI numarası atılacak.
Öncesinde Flash tool ile rom yüklemeyi denedim ancak yükleme ekranına geldiğinde telefonun pc bağlantısı koptuğuna dair uyarı veriyordu. Aygıtları kontrol ettiğimde ise sürekli olarak telefon bağlanıp kesilmekte. Farklı kablolar, farklı romlar denedim ancak başarılı olamadım. TWRP kuramadağım/açamadığım için de Sd card üzerinden yüklemeyi başaramadım.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
D
11 yıl
Canon MG2150
Merhaba,

Canon 2150 yazıcı emici dolum hatası veriyor ve resetleyemedim. Servicetool programı mevcut elimde ancak resetlemek istediğimde program donuyor ve yanıt vermiyor. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Selamlar.
D
13 yıl
Canon Mg5250 icin fotograf kagidi
Herkese merhaba,
Forum icerisideki konulari inceledim fakat kafam biraz karisti acikcasi

Canon pixma mg5250 yazicim var yaninda hediye gelen fotograf kagidina baski yaptim (canon'a ait ancak pro-adv. hangisi hatirlamiyorum) gercekten guzel bir baski verdi.

Amacim kaliteli ve ucuz baskilar yapmak. Vatan'da gordugum gundelik kagidin fiyati cok uygun ancak ne kalitede baski verir bilmiyorum;

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-q2510a-q2510a-gundelik-fotograf-kagidi-parlak-200gr,a4,100-adet/productdetails.aspx?I_ID=9354

Cescesor'da baktigim ise premium ancak fiyati hp'ye gore pahali tabi ki gramaj ve kalite farki var ancak emin olamadim;

http://www.cescesor.com/Premium-Parlak-A4-Fotograf-Kagidi-280gr-Glossy-100-Yaprak,PR-397.html


Bu konuda tecrubeleri olan arkadaslar vardir, yeni bir konu acmamdaki diger amac ise diger basliklarin eski olmasi ve daha guncel oneriler bulmak icindir.

Dedigim gibi davetiye basmak istiyorum, maliyeti dusuk ama kaliteli baskilar.
Onerilerinizi paylasirsaniz memnun olurum.
Tesekkurler, Saygilar!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.