N

Onbaşı
06 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
10 yıl
SONY MDR-ZX310W mi yoksa PHILIPS SHO3300MINT O NEILL mi?
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-MDR-ZX310W-Kulaküstü-Kulaklık-Beyaz,103452,503472,1278970.html?langId=-14

http://www.kliksa.com/urun/philips-sho3300mint-o-neill-mint-basbantli-kulaklik/901919970
şu iki kulaklık arasında kaldım ikisinden de kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazmalarını bekliyorum ya da fiyatı bu civarlarda olan kullandığınız önerebileciğiniz kulaklıklar varsa yazmanızı isterim.
N
12 yıl
ekrandaki ölü pikseller
dört beş gün önce bilgisayarı açtığımda ekranda 2 cm uzunluğunda dikey ölü piksel sütunu olduğunu farkettim. Bu olayda da ekrana herhangi bi temasım söz konusu değil. Sonraki günlerde bu ölü piksel uzunluğu arttı ve hala artmaya devam ediyo şuan daha kalın ve 5cm uzunluğa kadar ulaştı. Bununla ilgili ne yapılabilir? Yetkili servise mi danışıyım öncelikle? Üç dört ay oldu daha alalı bilgisayarı, sorun çıkarmadan değiştirirler mi ekranı acaba?
N
13 yıl
bursa bimeks\u0027te bayram indirimi?
asus n53sn serisinden 182 model bilgisayarı almaya karar verdim. Şimdi ki fiyatı bimeks'te 2300 küsür lira bilgisayarda Şuan zaten kdv kadar indirim olduğu yazıyor. Sizce bayramda bi' ek indirim daha olur mu, yoksa var olan indirimi kaçırmadan biran önce almalı mıyım? Öngörülerinizi bekliyorum.
N
13 yıl
disk rpm\u0027si mi, ram mi?
evet bu iki laptop arasında bir karşılaştırma yaptım bu linkte http://www.notebook.gen.tr/urun_karsilastir.html?&kid1=3203&kid2=3304 bi üründe 4gb ram 500gb 7200rpm ile sunulmuş, diğerinde ise 6gb ram 640gb 5400rpm ile sunulmuş, hangisi daha faydalı olur, dönüş hızı ya da 2gb ram o kadar önemli mi? ve bluetooth fazlasıyla önemli bir özellik mi, karşılaştırma da yanlışlık olmuş 182 kodlu da bluetooth yokmuş. Yardımcı olursanız sevinirim..
N
13 yıl
İTÜ ing. Çevre mi, Uludağ Makine mi?
mf4 sıralamam 34384. ve taban olarak 43.700 ile öğrenci alan Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği'ni mi seçmeliyim, yoksa 39.100 ile öğrenci alan İTÜ İngilizce Çevre Mühendisliği'ni mi tercih etmeliyim? Sizce hangisinin geleceği daha parlak, iş bulma olanakları daha yüksek? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
N
14 yıl
Special Ops.\u0027taki Body Count\u0027un en iyi süresi?
henüz yaptığım en iyi skor, acaba bug mudur ya da olağanüstü bir kombo mu?
isteyen deneyebilir.
rotasyon şöyle:
bazukayı alıyoruz ve aldıktan sonra sandalyeye çıkarak balkonun sağından atlıyoruz.ardından içinde 10 tane askerle gelen bir araç var ona, Q ile şu yapışan bombalardan atıyoruz hemen ardından bazukayla sol köşede sizi hedef alan zırhlı araca bazukamızla ateş ediyoruz ve bu kadar. tabi aralarda koşarak gidiyoruz. dediğim gibi kendi henüz yaptıM yani bir yerden okuduğum falan yok.
imkanı olanların denemesini isterim.

< Resime gitmek için tıklayın >
N
14 yıl
N85 için yardım
dün ikinci el n85 aldım.eniştemden aldım ve herhangi bir sorunu olmadığını söyledi bana. şimdi navigasyonu için hangi programı tavsiyte edersiniz?
opera mini mi yoksa opera mobile varmış hangisini yükleyeyim?
ve ayrıca kullanımı kolaylaştıracak birkaç da program varsa söyleyebilir misiniz?
şimdiden teşekkür ederim
N
14 yıl
Kurtarma Diski Oluşturulması Hakkında
Öncelikle iyi akşamlar ben bilgisayarımda vista yüklüyken kurtarma diskini oluşturdum.
Bilgisayara format atıp vista dışında herhangi bir işletim sistemi yüklesem, tekrardan yeni yüklediğim işletim sistemine ait kurtarma diski oluşturabilir miyim?

Ve bu kurtarma diski her format sonrası hiç oluşturulmamış gibi mi görünür?
N
14 yıl
BIOS kırdırma?
bilgisayarımın markası hp temmuz da aldım format atıcam. arkadaşımın bilgisayarı da hp ama onunki laptop benimki masaüstü o format için dedi yeni bilgisayarlarda format atamayasın diye BIOS kırdırmak zorundasın dedi ben kırdırdım öyle format attım dedi. bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?
N
14 yıl
kamera sorunu
iyi günler benim kamerayla ilgili bi' sorunum var. bilgisayarda kamera yüklü ve AMCAP dosyasından bilgisayarda kenimi görebiliyorum fakat messenger da görüntülü konuşamıyorum. karşı tarafın görüntüsü geliyor benim penceremde ise kameranın üzerinde çarpı işareti var.
Ayrıca: kameranın markası apache ama bilgisayarda lenovo olarak tanınıyor. önceden görüntülü konuşabiliyordum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.