S

Çavuş
31 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Steep Siyah Ekranda Kalma Sorunu
Arkadaşlar iyi günler;
Froumlardaki bir çok yöntemi denedim. Yine de açılmadı. Oyunu Uplay üzerinden indirdim, kurulum gerçekleşti. Oyuna girmeye çalıştığımda siyah ekranda kalıyor ve oyun hiçbir türlü başlamıyor. Herhangi bir hata da vermiyor.

Şu siteden sistemimin oyunu karşılayıp karşılamadığını test ettim. Test sonucunda sadece ekran kartımın yetersiz olduğu, diğerlerinin uygun olduğu yazıyor. En az gerekli ekran kartı 560 ti diyor. Benim mevcut ekran kartım GTX 960m. Ben mi yanlış biliyorum acaba. 960m daha iyi bir ekran kartı değil mi? Ayrıca diğer oyunları da test ettim. For Honor için de yetersiz olduğunu söylüyor ekran kartının ancak ben oyunu çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum problemsiz şekilde. Ekran görüntüleri paylaştığım bağlantıda mevcut. Oyun C:/'de yüklü.

Gerekli tüm bilgiler eklediğim bağlantıda mevcut. (Ekran görüntüleri, sistem bilgilerim, process monitör kaydı)


Bağlantı
S
5 yıl
Oyun Siyah Ekranda Kalma Sorunu [Steep]
Arkadaşlar iyi günler;
Geçenlerde kütüphaneye eklemiş olduğum steep adlı ubisoft oyununu dün itibariyle kurdum. Ancak oyunu açmaya çalıştığımda aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi açılmamaktadır. Sorunun çözümü için tavsiyelerinizi bekliyorum.

İşlemci : Intel Core i7-6700HQ Quad Core (2.6GHz Turbo ile 3.5GHz 6MB Cache)
Bellek (Ram) : 8 gb DDR4 DRAM
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 960M 4GB GDDR5 128Bit
Disk Kapasitesi : 128 GB SSD + 1 TB 5400 Rpm
İşletim Sistemi : Windows 10 64 Bit Türkçe

< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
HDD normalden fazla dolu gözüküyor
Selam arkadaşlar;

SORUN;

1.Win10 sistemli bilgisayara sahibim. Sistem dosyaları C:/‘de SSDde yüklü. Arşivlerim, oyunların bir kısmı, fotoğraflar vs ise D:/‘de HDDde yüklü.

2.HDD şu anda EK-1’de görüldüğü üzere; gizli dosyalar ve gizli sistem dosyaları da seçili halde toplam boyut olarak 629 GB.
< Resime gitmek için tıklayın >

3.HDD’de 818 GB’lık doluluk var gözüküyor. EK-2

< Resime gitmek için tıklayın >

4.Aradaki fark 189 GB’ı halen çözüme kavuşturamadım. Normalde olması gereken boş alan 302 GB.


UYGULANAN YÖNTEMLER

1.Virüs taraması,

2.Sürücü en iyi duruma getirme,

3.Disk temizleme,

4.Advanced System Care adlı program ile Sypware kaldırma, Kayıt Düzeltme, Gizlilik Süpürme, Çöpdosya Temizliği, Sistem Eniyileme, Güvenlik Savunma, Disk Birleştirme, Güvenlik Analizi taraması yapılıp otomatik düzeltme,

5.Disk ayırma, birleştirme işlemi gerçekleştirildi.

NOT:
Forumda sorunun çözümünü aradığımda konu oldukça dağınıktı.
Başlığın temiz ve sağlıklı olması için açık, anlaşılır yazdım. Tavsiyeleriniz üzerine editleme yapılacaktır. Aynı sorunu yaşayan arkadaşların hızlı çözüme kavuşması hedeflenmiştir.

KANAAT:
Dosyaların büyük çoğunluğunu videolar oluşturuyor. Tek tek videoları topladığımda yaklaşık disk doluluk oranı ile hemen hemen uyum sağlıyor. Dolayısıyla tümünü seçip özellikler’den toplam boyuta bakınca bilgisayarın yanlış hesapladığı kanaati oluştu. Yine de ekstra tavsiyeler söz konusu olursa uygulayacağım. EK-3

< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
DS3 Pc’ye bağlanınca internet kesinti sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Dualshock3’ü Motioninjoy vasıtası ile dizüstü bilgisayarıma bağladım. DS3’ü kablodan çıkarıp bilgisayarla bluetooth bağlantısı sağlayınca sanki hiç veri aktarımı yokmuşçasına internette kesinti yaşıyorum. online oyunlara giremiyorum. Halihazırda bağlantı var gözükse de internet yok gibi Forumda konuyla ilgili aynı sorunu yaşayan da diğer başlıklarda bulamayınca buraya başlık açmaya karar verdim.

işletim sistemi win10.
S
5 yıl
500-600 TL arası tablet tavsiyesi
Arkadaşlar merhabalar;
öncelikle başlığı doğru yere mi açtım bilmiyorum. forumda tablet tavsiye başlığını bulamadım. yanlış yere açtı isem uyarırsanız başlığı silerim.

500-600 ₺ civarı akademik alanda kullanılabilecek 7-8” tablet tavsiyelerinizi bekliyorum.
S
6 yıl
Android Emülatör Yükleyememe Sorunu
Selam arkadaşlar. Dünden beri çözemediğim problemle karşı karşıyayım.
Dün Nox adlı android emülatörü yüklemeye çalıştım, yaklaşık %60larda ekteki hatayı veriyor. Antivirüs kapalı iken bile bu hatayı veriyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bundan Vazgeçip Andy'yi yükleme karar verdim. Onu yüklemeyi başardım ama Start Andy.exe'ye tıkladığımda hiç bir tepki vermiyor, hiç bir şekilde açılmıyor program. Problemin çözümüne yardımcı olabilecek yabancı sitelere dahi baktım, sorunla karşılaşan yok gibi.
S
6 yıl
Pc için Pes 2018 Kol Titreşim Sorunu [Çözüldü]
Selam Arkadaşlar. Pes 2018 yükledim. Dualshock 3 Sony Kol sahibiyim. Fifa 2018'de titreşiyor ama Pes 2018'de titremiyor. Oyuna girdiğimde Kol titreşimi "Açık" Olarak yapmama rağmen sorun hallolmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: Sorun Çözüldü. PES klasöründeki Settings.exe’ye girdikten sonra, KNTRLCHZ Sekmesinden DirectInput ve XInput seçeneklerinden XInput seçili olunca titreşim sorunu çözülüyor. Ayrıca cihazı XBox Controller olarak tanıttığınızdan emin olun.
S
6 yıl
Akü lambası yanıyor [Çözüldü]
arkadaşlar 20111 polo trendline aracımıb bugün kontağı çevirip aracı çalıştırdıktan sonra akü lambası yandı. sağ çekip kontak kapatıp aracı tekrar çalıştırdım. bir müddet sonra tekrar yandı. araçta elektriksel bir problem yok gibi. Ne olabilir bu?
S
6 yıl
Sol arka otomatik cam açılmıyor
Merhaba arkadaşlar;
Aracım 2011 polo. 4 cam da otomatik. Bugün farkettim, sol arka camı açmak için tuşa bastığımda camı açmak için motor çalışıyor ama cam aşağı inmiyor, bir müddet sonra düşüyor. Kaldırırken de motor kaldırıyor ama cam sıkışmış gibi sanki. Elimle çok hafif dokununca aşağı hızlı şekilde iniyor. Çıkarken herhangi bir problem yok. Sorun nedir acab?
S
6 yıl
Sol arka otomatik cam açılmıyor
Merhaba arkadaşlar;
Aracım 2011 polo. 4 cam da otomatik. Bugün farkettim, sol arka camı açmak için tuşa bastığımda camı açmak için motor çalışıyor ama cam aşağı inmiyor, bir müddet sonra düşüyor. Kaldırırken de motor kaldırıyor ama cam sıkışmış gibi sanki. Elimle çok hafif dokununca aşağı hızlı şekilde iniyor. Çıkarken herhangi bir problem yok. Sorun nedir acab?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.