M

Onbaşı
01 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
MBA Tezsiz Yüksek Lisans için ücreti ile Proje yapacak arkadaş aranıyor.
Merhaba Arkadaşlar,

Ben ve 1 arkadasımın yüksek lisans tezsiz olarak yapıyoruz.

Tez olmuyor ama bilen bilir buna benzer bir şekilde daha küçük hazırlanmış projeler oluyor.

Bundan hazırlamamız gerekiyor.

1 tanesi insan kaynakları yönetimi dersinden : şirketlerde outsourcing kullanımı denetimi ve yönetilmesi. telekominikasyon şirketinde zaten ben bu işi yapıyorum. çalışma olarak bu sektörü bilinçli olarak sectim. Buna göre bütün çalışmalarda bende aktif olarak destek sağlayacağım.

Diğer konu'da

Örgütsel Davranış dersi için "Güç kullanma ve kazanma taktikleri" ve bu taktikleri ve politik oyunları herhangi bir kuruluşta incelenmesi ya da farklı çatışma tarzlarını (uzlaşma, kaçınma vs) anket yöntemiyle incelenmesi konularından 1 tanesi olabilir.



süre olarak agustos'ta bitirilmesi gerekiyor. yapabilecek arkadaslar benimle iletişme gecebilirsiniz.

İyi günler
M
10 yıl
Tezsiz Yüksek Lisans MBA için ücreti ile proje yazacak arkadas var mıdır?
Merhaba,
Tezsiz Yüksek lisans MBA yapıyorum. Yaz okulunda proje hazırlayıp teslim etmem gerekiyor.
ücreti ile proje ve buna ait sunumu ücreti ile hazırlayıp teslim edecek deneyimli bir arkadas aranıyor.

Ders olarak Tüketici Davranışları Hocasını seçmeyi düşünüyorum.
konu olarak hoca ile tam konusmadım ancak yapabilecek arkadas birkac önerisi olursa o önerilerden birini kabul ettirmem kolay olabilir.

ilgilenen arkadaşlar pm olarak dönerse iletişim kurabiliriz.


iyi günler
M
13 yıl
%100 suclu olan araçtan araç değeri düşmesi nedeni ile para alınabilir mi?
merhaba arkadaşlar,

ben birsey soracağım yaklasık 15 gün önce 2008 civic model aracıma arkadan çarptılar. Aracımda en ufak biz çizik bile yoktu. aracın tampon stop lambası ve bagaj kapağı değişti. Ben tutanak tutmustum benim kaskomdan araç yapıldı karşı rucü edeceklerdi.

Ancak sizde biliyorsunuz ki aracın bir anda değişen parçasının olması nedeni ile araçta satarken bir değer düşüklüğü oluyor bunu ben karsı taraftan alabilir miyim?
alabilirsem nasıl bir yol izleyebilirim konu ilgili yardımcı olursanız sevinirim.,,


iyi çalışmalar,
M
18 yıl
xml tabanlı site
arkadaslar merhaba
benim yapmam gereken bir proje için xml herhangi bir ürün arayan site ve sitelere ihtiyacım var eger bu konu hakkında bilgisi olanlar varsa ve benimle paylasırsa sevinirimm
şimdiden tesekkürlerrrrr
M
18 yıl
akıllı web tarayıcı (java)
merhaba
benim projem javada akıllı web tarayıcı yapmak.Öncelikle belirlediğim 5 site arasında girilen ürünü bu siteler üzerinde arayarak elde edilen xml veya html dosyaları kaydederek, bunlarda işimize yarayan bölümü keserek kendi olusturdugum sayfada göstermek istiyorum..
bu konuda bilgisi olann arakadaslar var ise
ve bana yardım ederse cok sevinirim...
M
18 yıl
xml ve notepad işlemleri
Merhaba arkadaslar;

benim program ile kaydettiğim xml ve html dosyaları üzerinde işlemler yaparak istediğim bölümü kesip almak istiyorum java ile bu konu hakkında bilgisi olanlar var ise bana yardımcı olursa sevinirim.

birde bildiğiniz ürün arama siteleri mesela kitap, yada baska bir ürün arayan siteler var mı türkce olursa iyi olur ancak siteler xml kullanan olması lazım.
Proje aslında bir ürün arama sitesi java ile yapılacak girdiğin ürünün senin belirlediğin siteler üzerinde arama yaparak gelen sonucları kendi internet sayfamızda göstermem gerekiyor.

şimdiden ilgilendiğiniz için tesekkür ederim...iyi calısmalar...
M
19 yıl
java - text mesajlasma
merhaba arkadaslar;
ben javada text uzerinde mesajlasmak isitoyrum. ancak bunu nasil yapacagimi bir turlu bulamadim bu konuda bana yrdimci olacak bir
arkadas var ise cok sevinirim. Aslinda benim yapmak istedigim karsida bir server olacak ve ben text uzerinde bir msj yazdigimda eger o server in kelimelerinden birisi ise evet veya hayir gibi bir msj geri otomatik oalrk gondermesini istiyorum. simdiden tesekkurler....
M
19 yıl
java - XML
Arkadaslar ; ben java ile xml programini beraber kullanmak isitoyrum ancak bunun icin hangi adimlari gidecegimi bilmiyorum.
bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirm benm arastirdigim kadariyla JAXB programi ile oluyor deniliyor bu programi nerden indirecegim
ve bunu nasil kullanacagim hakkinda bana yardimci olabilir misiniz?
simdiden tesekkurler
M
19 yıl
java ile SQL: baglantisi yardimmm
Iyi Gunler arkadaslar;
benim sorunum linuxta bir turlu java ile sql'i birbirine baglayamiyorum bu konda bana yardim edecek yada turkce kaynak
gosterecek arkadaslar yardim ederse sevinirim,....gorusmek uzere
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.