M

Yüzbaşı
03 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
LG 55LA640S 2.690 TL TEKNOSA
M
10 yıl
60PFL9607 Aldım Yardımınıza İhtiyacım Var
Merhaba
Haftasonu uzun uğraşlar sonucu güç bela teknosadan kapalı kutu bir philips 60pfl9607 tv aldım. servis ürünün kurulumunu yaptı. sorun, ekranın sağ üst tarafında 1 tane ölü piksel çıktı. Normalde kolay bulunabilen bir seri olsa şüphesiz iade ederdim ancak şu an hiç iade edesim gelmiyor. tvnin süresine de baktım 0 dı yani kullanılmamış. Acaba buna rağmen iade mi etmem gerekirdi..ölü piksel sayısı zamanla artar mı? yerimde olsanız siz ne yaparsınız. tvyi 4999 a aldım. şimdiden teşekkürler
M
11 yıl
MCC TR\u0027de Panasonic 127 Ekran 50EM5E FULL HD LED TV 1749 TL
Metro market insertinde gördüm daha önce de kliksa da görmüştüm. Orada 1499 TL hala. Ancak ilginçtir bu tv hakkında donanım haberde herhangi bir bilgi bulamadım. Daha doğrusu nette doğru dürüst haber yok. Acaba nedeni ve tv hakkında bilgisi olan var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.metro-tr.com/public/guncel-kataloglar
M
14 yıl
MLB.TV Bu Haftasonu Bedava!
PS3 üzerinden MLB maçlarını takip edenler için MLB.TV, bu hafta sonu babalar gününe özel ücretsiz!
HD kalitesinde maç izlemek isteyen Beyzbol tutkunları bu fırsatı kaçırmasınlar.

MLB.TV ye US PS Storedan ulaşabilirsiniz..
M
14 yıl
HD DSMART ve Hotbird
Goldmaster DTV-20000 HD cihazı ile dün aboneliğimi başlattım. Sitemde merkezi sistem var ve 2 adet çanak var..bnlardan birisi hotbird için. acaba bu cihazla hotbird yayınlarını izleyebilir miyim? izlemem için ne yapmam gerekir.. kanal aratmada bulamadım uyduyu ve kanalları
M
15 yıl
YARDIM!- PS3 İÇİNİ AÇMAM GEREK
Arkadaşlar yeğenim ben yokken makinenin içine cdleri doldurmuş sanırım. Hem cdlerim kayıp hemde makineden cd çıkartamıyorum:) Ne yapmam gerekir sizce bir fikri olan var mı? Makineyi nasıl açacam sağında solunda vida bulamadım..acaba üst kapağı sökmem mi gerekiyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.