R

Teğmen
14 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
5 yıl
excelde karakter silme
Merhaba arkadaşlar, elimde bir barkod okuyucusu var barkodu okuttuğumda excel hücresine 13 haneli olarak rakamı yazmakta ancak ben 12 haneli olarak yazmasını istiyorum yardımcı olabilir misiniz ? 13 haneli rakamların sonundaki harfi toplu olarak silebilir miyim ?
R
5 yıl
Klima önerisi
Merhaba arkadaşlar, Batmanda oturuyorum ve havalar çok sıcak bir klima almayı düşünüyorum, 25-30 m2 arası bir oturma odam var 4. katta oturmaktayım, ve 3500 tye kadar ayırabileceğim bir bütçem var. Siz değerli forum üyeleri bana hangi klimayı önerirsiniz ? Uzun seneler kullanabileceğim salonumu soğutacak, elektrik tüketimi az olacak servis desteği sağlam bir klima önerebilir misiniz ?
R
5 yıl
Kia Rio 2007 Model Araç için Multimedya Önerisi
Merhaba arkadaşlar 2007 Model Kia Rio Sedan 1.5 CRDI aracım için ekranlı dokunmatik multimedya sistemi arıyorum. Ancak double din mi 1 din mi alayım bilemedim hangisi aracıma uygun olur hiç bilmiyorum. Önerileriniz varsa bilgilendirirseniz sevinirim. İyi Günler.

Not: Aracın içi aşağıdaki gibidir. Teyp ve alt tarafında ayrılmış telefonumu falan koyduğum bir yer var.

< Resime gitmek için tıklayın >
R
6 yıl
Ekranlı teyp ve hoparlör önerisi ?
Merhaba arkadaşlar aracım kia rio 2007 1.5 crdi advance, aracımın teybi çok kötü, ekranlı birşeyler takmak istiyorum. Önerebileceğiniz birşeyler var mı ?

Bu arada hoparlörleride çok kötü ses çıkarıyor önerebileceğiniz hoparlörler var mı ?
R
6 yıl
Kia Rio 1.5 CRDI Ex Advance 2007 Model
Merhabalar arkadaşlar, Kia Rio 1.5 CRDI Ex Advance 2007 Model Dizel 110 HP Buz Mavisi 163000'de sadece sağ arka çamurluğu boyanmış ve hasar kayıtsız bir araç buldum adam 29.750 istiyor sizce alınır mı ?
R
6 yıl
Peugeot 206 2011 model sedan dizel
Peugeot 206 2011 model sedan dizel bir araç buldum siyah renk adam 29.500 istiyor sizce nasıl bir araba bu fiyata almak mantıklı mı bu arabayı ?
R
9 yıl
note 2 wifi az cekme sorunu
Merhaba, dün yeni bir note 2 aldm ikinci el ... ilk aldigimda 4.1.2 surumundeydi biraz kontrol ettim wifisinde problem var galiba normalde bes dis cekmesi gerekirken 3 dis 2 dis cekiyor.. mesela arkadasin tlfnnda denedim arkadasta 5 dis cekiyor bn de 3 dis 2 dis... belki surumdendir dedim 4.4.2 yukledim sorun ayni devam ediyor.. bugun aldigim yere gittim pazar oldugundan dolayi dukkan kapaliydi... sizce sorunu ne olabilir ne yapabilirim ?
R
9 yıl
Logitech Wireless Gamepad F710 Sorunu
Merhaba arkadaslar, Logitech F710 un nano alıcısını kaybettım yerıne yenısını yolladılar sağolsunlar ama ne yaptıysam bir türlü cihazı alıcıyla eşleştiremiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
R
10 yıl
kyk wifi ortak ağ
merhaba, bn kyk yurdunda kalıyorum ya bnde iki bilgisayar var kyk wifiden ortak ağ kurup dosya paylaşımı yapabilir miyim ... ne yaptıysam olmadı yardımcı olursanız sevinirim.
R
10 yıl
windows 8 siyah ekran sorunu
arkadaşlar bilgisayarımı kapattım ve bir daha açamadım yardım edin. bilgisayar açılıyor o yuvarlakta dönüyor ama daha sonra hep siyah ekran :(... bilgisayarım lenovo z580
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.