Y

Teğmen
03 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
14 yıl
İOS 4.0.2 Neden Çıktı?
Apple normalde bu kadar sıklıkla güncelleme yayınlamaz. Ancak çok ciddi güvenlik açıklarını kapatmak için böyle bir güncellemeye ihtiyaç duyduğunu varsayıyorum. Apple ın açıklamasına göre, PDF dosyalarını okurken oluşan, çok önemli bir açığı kapatmak için İOS4.1 in içine yerleştirmek yerine erkenden çıkarmışlar.

iPhone'larını Turkcell veya Vodafone'dan alanlar bu güncellemeyi rahatlıkla yapabilirler. Fakat unutmamak gerekirki 4.0.2 için jailbreak daha çıkmadı. Yani telefonunuza jailbreak yapamazssınız. Dolayısıyla iPhone'larını yurt dışından getirtip unlock/jailbreak işlemine tabii tutup kullanmak zorunda kalanların 4.0.2 güncellemesini (update) hemen yapmamaları gerekiyor, çünkü cihazları kitlenir ve yeni unlock/jailbreak çıkana kadarda telefonlarını kullanamazlar.

Sizce bu güncelleme yeni çıkan jailbreak.me ye karşı çıkarılmış bir güncellememi yoksa dedikleri gibi gerçekten PDF leri okurken oluşan açığı kapatmaya yarayan bir güncellememi?
Y
14 yıl
4.0.1 Jailbreak Sonrası Ekran Işığı Sorunu
Arkadaşlar geçenlerde 32GB iphone 3GS i Jailbreak yaptım. Sorunsuz bir jailbreak oldu.

Fakat telefonum çalarken, bir süre sonra ekran ışığının kendi kendine söndüğünü farkettim. Arayanın kim olduğunu görmek için home tuşuna basınca ışık tekrardan geliyor. Yani telefon cebimdeyse, çıkarana kadar ışık sönmüş oluyor. Dolayısıyla araba kullanırken falan bu durum çok can sıkıcı olabiliyor.

Bu durum aynı şekilde 16GB 3GS i olan ve jailbreak yapmış olan arkadaşımdada mevcut.

Başka Arkadaşlarında başına böyle bir durum geldimi, geldiyse bir çözümü varmıdır?
Y
14 yıl
Masaüstünü Göster Simgesi Neden Silinir?
Arkadaşlar, sabah bilgisayarımı açtığımda hızlı başlattaki masaüstünü göster simgesi kaybolmuştu. Neyseki, forumdan aldığım tavsiyeler sayesinde geri getirdim. Fakat aklıma bir soru takıldı. Bu masaüstü simgesi durup dururken neden kaybolur? Bu konu ile açılan başlıkların hepsi çözümle ilgili, ben nedenini merak ediyorum. Sorun yazılımsal bir hatamı yoksa virüsmü?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.