A

Çavuş
13 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Lastik tavsiyesi
Selamlar arkadaşlar
2016 toyota corolla 1.33 life paket aracının lastiklerini değiştireceğim. Istanbul şişli'de oturuyoruz ve sadece pazar günleri uzaklaşıyoruz, karlı günlerde de arabayi kullanmıyoruz.
Uzerinde 205/55/16 91v turanza mevcut.
michelin crossclimate ve continental contact 6 tavsiyesi aldım.
Kullananlariniz varsa deneyimlerinizi yazar mısınız, şişli yakınlarında olan varsa dükkan tavsiyesi de verir misiniz?
A
4 yıl
70 bin Tl\u0027ye alınabilecek 2014 üstü sedan araç tavsiyesi
Selam arkadaşlar, ailemizin büyümesi sebebiyle bagajı geniş araba bakıyoruz,
tercihen 2014 üstü ve 75.000 km altı bir araba bakıyoruz,
genellikle 1.33 corolla çıkıyor karşımıza, az da olsa 1.2 rapid sedan veya 1.2 toledo da görüyorum, bunların performansları ve baika bir araç öneriniz olur mu?
Not: istanbul içi kullanacağım ama ev iş yakın olduğundan çok trafikte kalmayacağız, o yüzden manuel olacak ve yılda 2-3 kere izmire aile ziyareti yapacağız. yılda 10-12 bin km yapıyoruz
A
7 yıl
1000-1500 tl arası i3 işlemcili notebook tavsiye
merhaba arkadaşlar. ev kullanıcısı için arıyorum. celeron işlemciler sekme sayısı fazlalaştıkça kaldırmıyor anladığım kadarıyla. o yüzden bu fiyat aralığında önerebileceğiniz bir makine var mı acaba
A
7 yıl
1500 tl wifi yarı profesyonel makine tavsiyesi
Selamlar wifi özellikli 1500 tl civarında yarı profesyonel makine tavsiye edebilir misiniz?
A
7 yıl
Amsterdam Otel Tavsiyesi
merhaba arkadaşlar
ağustos ayında 3 çift olarak amsterdam seyahatimizde uygun bütçeli ve merkeze direk erişimi (metro, tren, otobüs) olan bir otel arıyoruz. hangi bölgeleri tavsiye edersiniz
A
8 yıl
dış mekan seperatör \u0026 paravan
halka açık mesire yerinde özel organizasyon şeklinde düğün yapıyorum. ancak masaların olduğu alanla davetli olmayan insanların alanını ayırmak için bir materyal önerisine ihtiyacım var.
yaklaşık 150 metre uzunluğunda bir hattı kapatmam gerekiyor.
en kötü yol boyu 50 metresini kapatmalıyım. dışarıdan görünsün istemiyorum.
fikir verirseniz çok mutlu olurum
A
12 yıl
PACKARD BELL Easynote TS11HR-603TK ses tuşu problemi
merhaba arkadaşlar. bilgisayardaki ses kontrol tuşları çalışmıyor. aldığımdan beri aynı. çözümü bilen var mı? nasıl çalıştırabilirim?
A
13 yıl
akademik çeviriye ihtiyacım var.
arkadaşlar izmirde tezsiz yüksek lisans öğrencisiyim. 60 sayfalık (şekiller hariç 30 sayfa civarı) ve 8000-9000 kelimelik bir dönem projem var. ulaşım-trafik ile ilgili. bunu 7 günde çevirebilecek arkadaşlar fiyat verebilir mi? 19 mayıs ta alıp 1 hafta sonra teslim edebilecek
A
13 yıl
windows 7 açılışta işletim sistemi sorma sorunu (tek sistemde)
yeni aldığım toshiba notebookta sadece windows 7 yüklü. 2. işletim sistemi olmadığı halde windows 7 yi seçmem gerekiyor. bu hamleyi atlamak için nasıl bir ayar yapabilirim?
A
14 yıl
maxtor dıt dıt ses problemi
1.5 tb diskim normal olarak çalışıyordu. fakat sabah fişe takınca sürekli dıt dıt diye bir ses çıkarıyor ve uzun bir süre sonra kesiliyor. bilgisayarda da görünmüyor disk. ne yapabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.