N

Teğmen
19 Nisan 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
23 üye
402112 Gün Cezalı
356734 gün 1 s. 30 dk.
Gönderiler Hakkında
N
14 yıl
Üyelik İptali
Üyeliğimi iptal (silmek) istiyorum.Yardımcoı olursanız sevinirim.
N
14 yıl
Panasonic EVOIA Pil \u0027\u0027Dünyanın en uzun süreli giden AA alkalin pili olarak adını yazdırdı...
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Panasonic geleneksel yenilik serisine, dünyanın en dayanıklı AA alkalin pilini geliştirerek devam ediyor. Yeni Panasonic EVOIA pili, test rakiplerini sollayarak Guiness Rekorlar Kitabına dünyanın en uzun süreli giden AA alkalin pili olarak adını yazdırdı. Bununla birlikte resmi olarak Guinness Dünya Rekoru prestij ödülü kazanan ilk pil olma hakkına sahip oldu. Panasonic, yeni pillerin dayanıklılığını göstermek amacıyla 17 cm’lik bir robotu Grand Canyon’daki 530 metrelik bir ipi ölçmek için kullandı. Sadece bir çift AA pil gücü ile çalışan robot, ipi 7 saatten daha az bir süre içinde tırmandı. Yeni piller uzun süre diğer alkalin pillerden daha dayanıklı olacak ve 7 yıl raf ömrüne sahip olacak.

Panasonic EVOIA Pil
Panasonic EVOIA serisi AA, AAA, C ve D olmak üzere 4 boyuttan oluşuyor ve TV kumandası gibi az enerji tüketen ve dijital kamera gibi çok enerji tüketen ürünlerden oluşan geniş bir yelpazeye mükemmel bir performans sunuyor. AA ve AAA piller ise genellikle fazla enerji tüketen ürünlerde kullanılıyor ve yeni dünya rekorunu kıran bir teknoloji olma özelliğine sahip olacak. C ve D boyutundaki piller ise firmanın varolan alkalin teknolojisini kullanacak.

Yeni Panasonic EVOIA Alkalin Pil
Yeni Panasonic EVOIA alkalin pil serisinin arttırılmış performansı yeni tasarım özelliklerinin, üretim metotlarının ve maddelerinin sonucudur. Pilin iç hacmini genişleten yeni ince yapı teknolojisi sayesinde aktif maddeler için daha fazla ek alan sağlamaktadır. Ayrıca manganez dioksit ve tanecikli çinko ile yoğunlaştırılmış yapısı sayesinde performans artışı sağlanmaktadır.

Panasonic EVOIA Pillerin Güvenliği ve Kapasitesi
Uzun süreli kullanımlarda çatlakları önlemek için yeni bir naylon reçine materyali kullanarak yeniden tasarlanmış conta yapısı önceki serilerden daha güçlü bir durumda. Önemli derecede ince olsa bile, yeni conta büyük ölçüde dayanıklı ve bu sayede güvenlik ve kapasite bakımından standartları aşıyor.
N
14 yıl
Panasonic Sanyo\u0027nun yarısını aldı.Ama bunun sebebi ne?
Japon elektronik devi, dünyanın en büyük plazma televizyon üreticisi Panasonic, Sanyo'nun yüzde 50,2'sini 4,6 milyar dolara satın aldı.

Panasonic, iki şirket arasındaki anlaşmanın 16 Aralık'ta yapılacağını duyurdu. Bu satın alma dünyanın en büyük elektronik şirketlerinden birini ortaya çıkaracak. Panasonic, anlaşmayla Sanyo'nun güneş panelleri ve şarj edilebilir pillerdeki uzmanlığından yararlanabilecek. Sanyo'nun üç büyük hissedarı Goldman Sachs, Daiwa Securities SMBC ve Sumitomo Mitsui Banking, daha önce Sanyo'daki hisselerinin bir bölümünü Panasonic'e satmayı kabul etmişti. Bu üç şirket Sanyo hisselerinin yüzde 70 kadarını kontrol ediyor. Panasonic'in kurucusu Konosuke Matsushita'nın kayınbiraderi tarafından kurulan Sanyo, tanınmış bir marka olmasına rağmen, son yıllarda ekonomik sorunlarla karşı karşıya kalmış, binlerce çalışanın işine son vermiş ve kâr getirmeyen faaliyetlerini satmıştı.

Panasonic, anlaşmayla Sanyo'nun güneş panelleri ve şarj edilebilir pillerdeki uzmanlığından yararlanacağı için...

Dünyanın en büyük Akü üreticisi olan Sanyo'nun 50.19 hissesine sahip olmak için 403.8 Milyar Yen'i (3.1 Milyar euro) gözden çıkardı. Sanyo'nun akü ve Solar teknolojisi ile ilgilenen Panasonic, bu satın alım ile buzdolabı, çamaşır makinesi ve televizyon ürünlerine farklı bir sinerji yaratmak istiyor.

Panasonic bu satın alım sayesinde dünyanın en büyük elektronik şirketi oldu. Her iki şirketin yıllık ciroların toplamı 66.5 Milyar Euro'yu geçiyor. Bu da yıllık 59.4 Milyar Euro'luk ciro ile lider olan Sony'yi ikinci sıraya itiyor...
N
15 yıl
Adobe Reader pdf resmini nasıl jpg uzantılı yapabilirim?
Arkadaşlar merhabalar:
Adobe Reader pdf resmini nasıl jpg uzanlıtı yapabilirim?Şimdiden teşekkürler;
Örnek bir resim:http://img367.imageshack.us/i/33109073.pdf/
N
15 yıl
En iyi şarjlı kalem pil burada...
Arkadaşlar şu an türkiye'deki en iyi performans verecek şarjlı kalem pili;
Varta professional 2700Mah şarjlı kalem pildir.Üstüne pil tanımam
< Resime gitmek için tıklayın >
N
15 yıl
Pil Kullanımında Neler Yapılmalı?
*Uzun sürelerde kullanılmayacak piller cihazlarından çıkartılmalı,artı ve eksi uçları kuru bir bezle silinmeli ve kısa devre yaratmayacak şekilde naylon bir torbada muhafaza edilmelidir.
*Yeni satın alınmış piller kullanım aşamasına kadar orjinal ambalajında tutulmalıdır.
*Piller buzdolabında saklanabilir.Ancak buzluk veya derin dondurucu kısımlarına konulmamalıdır.
*Sekonder(Şarjlı) piller kendilerine mahsus cihazlarda,mümkün olduğu kadar oda sıcaklığı ve verilen şarj sürelerine uyularak şarj edilmelidir.
*Atık haldeki piller ayrı bir yerde (naylon torba,kutu,kavanoz,vs. içerisinde) biriktirilmelidir.
*Evinizde veya işyerinizde atık haldeki piller uzun sürelerle muhafaza edilmemelidir.
*Atık piller bulunduğunuz yere yakın mahaldeki atık pil toplama kutusuna atılmalı veya satın alındığı yere götürülmelidir.
*Atık pillerin bünyelerindeki bazı metallerin geri kazanılabileceği unutulmamalıdır.
*Atık pillerin toplanması için düzenlenecek kampanyalara gönüllü olarak iştirak edilmelidir.
*Çevrenizdeki atık pil toplama noktalarının nerelerde olduğu araştırılmalı ve sorumluluklarının bilincinde olan satış noktalarından pillerin temin edilmesine çalışmalıdır.
*Çevrenizde pil kullananları yukarıda anlatıldığı şekilde davranmaya davet ederek,onlara örnek olunmalıdır.

!!! Gelecek Kuşaklara Lütfen Daha Temiz Bir Türkiye bırakalım!!!

Alıntıdır: Yazar: ''Savaş Arna''(Kimya Yüksek Mühendisi)
N
15 yıl
GP BATTERİES 9 VOLT LITYUM PIL ÇIKARDI...
< Resime gitmek için tıklayın >

GP Lithium 9 Voltluk piller sabit elekronik aygıtlar için en iyi tercihtir. Diğer alkalin pillerden 5 kat daha uzun ömürlü ve dayanıklıdır. İyonizasyon tipi duman dedektörlerinde 10 yıl kadar kullanılabilir. Bunların Dışında yüksek voltajla zor çevre şartlarında bile (ısı , sıcaklık , nem) mükkemmel performans gösterir. Geniş bir sıcaklık aralığında güvenle çalışma sağlar . Müşterilerin en çok tercih ettiği 9 Volt pil türüdür.

İDEAL KULLANIM ALANLARI:
Duman dedektörleri , Ev güvenliği , Güvenlik aygıtları , Medikal ekipmanlar, Metreler , Kablosuz Cihazlar , Askeri Alanlar vs.
N
15 yıl
Tadiran,Yüksek Enerji TLM Serisi Askeri Nato Lityum Pili Tanıttı...
< Resime gitmek için tıklayın >
Tadiran, lityum pil teknolojisinde bir dünya lideri, sadece TLM Askeri Notu Piller, sağlam, yüksek enerji Lityum metal oksit piller, özellikle askeri ve uzay uygulamaları için geliştirilmiş bir aile duyurdu.

TLM Military Grade cylindrical batteries feature an open circuit voltage of 4V, with a discharge capacity of 500 mAh (20 mA at 2.8V RT), capable of handling 5A continuous pulses and 15A maximum high current pulses. TLM Askeri Notu silindirik pil, 2.8V RT 500 mAh bir boşaltma kapasitesi (20 mA) ile, 5A sürekli bakliyat ve 15A en yüksek akım darbeleri kullanma yeteneğine 4V bir açık devre gerilim özellik. These batteries are constructed with a carbon-based anode, multi metal oxide cathode, organic electrolyte, and shut-down separator for enhanced safety. Bu piller bir karbon bazlı anot, çok metal oksit katot, organik elektrolit, inşa ve kapalı geliştirilmiş güvenlik için ayırıcıyı aşağı. TLM Military Grade batteries also feature low self-discharge and a wide operating temperature range of -40°C to 85°C. TLM Askeri Notu pil de 85 ° C. düşük kendi kendine deşarj ve -40 ° C geniş bir çalışma sıcaklığı aralığı özelliği These batteries comply with MIL-STD 810G specs for vibration, shock, temperature shock, salt fog, altitude, acceleration (50,000 gn) and spinning (30,000 rpm) and conform to UN 1642 and IEC 60086 standards for crush, impact, nail penetration, heat, over-charge and short circuit, and can be shipped as non-hazardous goods. Bu piller uygun MIL-STD vibrasyon, şok için 810G özellikleri, sıcaklık şok, tuz sis, rakım, hızlanma (50000 GN) ve iplik (30.000 rpm) ve BM 1642 ve IEC için, ezmek, darbe, tırnak penetrasyonu için 60086 standartlarına uygun fazla ısı, şarj ve kısa devre dışı tehlikeli mal olarak sevk edilebilir. Product advantages include: Ürün avantajları şunlardır:

SMALL, LIGHTWEIGHT, HIGH POWER Küçük, hafif YÜKSEK ENERJİ
4.0 V open circuit voltage, 500 mAh capacity 4,0 V açık devre gerilimi, 500 mAh kapasiteli
SAFE DESIGN GÜVENLİ TASARIM
Hermetically sealed (glass-to-metal), can be shipped as non-hazardous goods Hava (cam-to-metal), sigara gibi sevk olabilir tehlikeli mal imzalandı
LOW SELF-DISCHARGE DÜŞÜK SERBEST Discharge
Enables long storage life Uzun depolama ömrünü sunuyor
HIGH SURVIVABILIY YÜKSEK SURVIVABILIY
Withstands 50,000 gn acceleration and 30,000 rpm spinning withstands 50000 GN ivme ve 30000 d/d
WIDER OPERATING TEMPERATURE Geniş Çalışma Sıcaklığı
40°C to 85°C 40 ° C ile 85 ° C
END-OF-LIFE INDICATION Biten gösterge
Can be programmed to alert before fully discharged tamamen boşalmışsa önce uyarmak için programlanmış olabilir .
COTS TECHNOLOGY Cots TEKNOLOJİ
Far less expensive than reserve/thermal batteries daha az yedek daha pahalı / termal pil
TLM Military Grade batteries meet the demanding requirements of single use applications such as avionics, navigation systems, ordinance fuses, missile systems, telemetry, electronic warfare systems, GPS tracking and emergency/safety devices, shipboard and oceanographic devices. TLM Askeri Notu pil aviyonik, navigasyon sistemleri, yönetmelik sigortalar, füze sistemleri, telemetri, elektronik harp sistemleri, GPS izleme ve acil / güvenlik cihazları, gemide ve oceanographic cihazlar gibi tek kullanım uygulamaları en zorlu gereksinimleri karşılamak. These batteries come in a variety cylindrical configurations and can easily be assembled into custom battery packs to meet virtually any requirement. Kolayca özel pil içine monte edilebilir Bu pillerin çeşitli silindirik yapılandırmalarda gelip hemen her gereksinimi karşılamak için paketleri.

In addition to TLM Military Grade batteries, Tadiran manufactures a complete line of lithium thionyl chloride batteries, including a variety of primary cylindrical batteries, coin-sized cells and packs, and Pulses Plus™ batteries for high current pulse applications. TLM Askeri Notu pil yanı sıra, Tadiran birincil silindirik pillerin çeşitli dahil thionyl klorür piller, lityum tam bir satır üretir, para, yüksek cari darbe uygulamalarda Bakliyat Plus ™ pil hücreleri ve paketleri boyutlu. Tadiran products are available in a variety of terminations and assemblies. Tadiran ürünleri sona erdirme ve derlemeler çeşitli mevcuttur. High temperature models are also available. Yüksek sıcaklık modelleri de mevcuttur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.