M

Teğmen
27 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
12 yıl
Ege\u0027de Önlisans Okuduğuma Değermi
Arkadaşlar merhaba. Gaziatepte yaşıyorum. Normalde iki yıllık yazmayı düşünmüyordum ama Ege Üniversitesinde önlisans çoğu bölüm geliyor. yazmamı önerirmisiniz? sizce egede olduğu için iş imkanım artarmı? Lojistik Veya grafik tasarım düşünüyorum. Ne dersiniz?
Birde hangi bölümlerin hazırlığı var acaba onuda biliyormusunuz?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
M
12 yıl
Açıköğretim Üni.si Hakkında Birkaç Soru ACİL
Arkadaşlar merhaba. Ben gaziantepte açıköğretim lisesi bitirdim. Üniversiteyide açıktan okumak istiyorum. ygs ve lys 3 - 4 e girdim.
Klavuzda açılöğretim olarak sadece eskişehir anadolu üni. görünüyo. Gaziantep üniversitesinde görünmüyo uzzaktan öğretim.
Ben şimdi eskişehir açık öğretim bölümlerinden istediğim bölümü gaziantepte okuyabilirmiyim?
Klavuzda açıköğretim bölümlerinde puan türü yazmıyor (ygs1 - ts1 gibi) bunların puanları neye göre hesaplanıyor acaba? ben neye göre bölüm seçicem?

Arkadaşlar çok zor durumdayım. yardım edecek kimse bulamıyorum. Acil yardımcı olursanız çok sevinirim.
M
12 yıl
iphone 4 sürekli düşürüyorum ve kenarları eziliyo Yardımmm
arkadaşlar merhaba beyaz iphone 4 kullanıyorum sürekli yere düşürüyorum. köşelerde ezilme kırılmaoldu. Çok üzülüyorum :( bi öneriniz varmı?
ürünüm beyaz olduğu için rengini kapatan kılıflardan istemiyorum. wrapsol öneren arkadaşlarım var ne dersiniz. birde sizlerin profosyonel görüşlerini almak istedim.
M
12 yıl
Xperia S için explorer
Arkadaslar merhaba. Xperia s kullaniyorum. Şirketimin sitesine giris yapabilmek icin exPlorer yüklememi istiyor. Kendi magazasında bulamıyorum. İbrowzer indirdim oda ise yaramadı. Yardımcı olabilirmisiniz acaba ?
M
12 yıl
Garanti Bank\u0027ın İşsizlik Sigortası Hakkında
Arkadaşlar merhaba.
Geçen Flexi kartımın şifresini değiştirmek için bankayı aradım. Müşteri temsilcisi bana İşsizlik sigortasının olduğunu aylık 18 tl ödediğim taktirde 6 ay sonra 30 gün sigortadan çıkartıldığımda 6 aya kadar 500 tl aylık bağlayacaklarını söylediler. tabi işverenle bi akrabalığım yoksa vb. şartlar var. şartlar bana uyuyor. bu konu hakkında bilginiz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...
M
13 yıl
lütfen yardım rt 204 wirless şifresi ve adı değiştiriyor!!!
merhaba
smile adsl den bu modemı aldım yanında işyeri için aldım fakat eve kullanacagım ıcın resetledım yenı kurulum yaptım kullanıcı adımı ve parolamı yazdım wirless adını ve şifresini değiştirdim fakat nedense 2,3 günde bir wirless
adını ve şifresini değiştiriyor
adını smile 2011
şifresini adsl şifremı yazıyor
bunu nasıl cozebılırım 2 defa resetledım
M
13 yıl
Rapid remote Hakkında
Arkadaşlar merhaba. Ben rapidden rapide veya hotfileden rapide remote yapmak istiyorum. ama rapidin sistemi değişmiş. birtürlü çözemedim. remote bölümüne linkleri ekliyorum hiçbirşey olmuyo.
yardımlarınızı bekliyorum.
şimdiden çok tşk ederim..
M
14 yıl
Dell inspiron N4030 W7 Driver #Acil#
Arkadaşlar Merhaba. Bende Bitane Dell inspiron N4030 NOtebokk Var. Windows 7 Kurdum Ancak Ağ Denetleyicisi ve PCI Basit İletişim Denetleyicisini Tanımadı. BU Durumdada Wireles ten Nete Bağlanmıyor. Hatta Wirelesi Görmüyor. Bunu BUgün Halledersem 30 Notebook Daha Geleceke. Bi Üniversite Öğrencilerine Dağıttı. Ancak İÇinde Sistem Yok. Anlaşmasınıda Ben Yaptım.
Lütfen Acil Yardımlarınızı Bekliyorum. Kendi Sİtesindekileri Denedim Olmuyo Nedense :(

Arkadaşlar Hayat Meseleli
M
14 yıl
Dell inspiron N4030 W7 Driver #Acil#
Arkadaşlar Merhaba. Bende Bitane Dell inspiron N4030 NOtebokk Var. Windows 7 Kurdum Ancak Ağ Denetleyicisi Ve PCI Basit İletişim Denetleyicisini Tanımadı. BU Durumdada Wireles ten Nete Bağlanmıyor. Hatta Wirelesi Görmüyor. Bunu BUgün Halledersem 30 Notebook Daha Geleceke. Bi Üniversite Öğrencilerine Dağıttı. Ancak İÇinde Sistem Yok. Anlaşmasınıda Ben Yaptım.
Lütfen Acil Yardımlarınızı Bekliyorum. Kendi Sİtesindekileri Denedim Olmuyo Nedense :(
M
14 yıl
Neden Sadece Benim İmzama Karışılıyoriyo
Arkadaşlar merhaba.
Yav nezaman imzama raphidsahre satışı yazsam hemen kaldırıyolar ama burada binlerce kişi resimlerle animasyonlarla raphidshare satışı yapıyo. ben bir iki cümle yazıyorum ve hemen engelleniyo.
adam evindeki buzdolabını satlığa koymuş imzasında ama benimki suç onlarınki normal oluyo
Anlam veremiyorum.
Bir arkadaşım bunu bana açıklayabilirmi acaba.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.