E

Er
19 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
13 yıl
usbden pardus kurdum ama bir sorunum var yardım lütfen!!!
Pardus 2009u resimli anlatımdaki gibi güzelce kurdum son ekran görüntüsü geldi kurulumunuz bitmiştir sistemi yeniden başlatmak gerek gibisiden. Yeniden başlat dediğimde bilgisayarın ilk açılış kısmı geliyor ekrana siyah sayfa yani sistem özellikleriyle ilgili olan ve orda bekliyor.Ben mi sabretmiyorum biraz beklemem gerekiyor acaba? Usb bu arada hala takılı tabi. USbyii çıkarıyorum bu kez işletim sistemi hatası yazısı geliyor ve bilgisayar açılmıyor hiç. Anlamadım gitti yol gösterirseniz sevinirim. Bilgisayarın cd romu yok bu arada...
E
13 yıl
Asus K52JC-EX248D recovery partition hakkında yardım lütfen!
merhabalar Asus K52JC-EX248D aldım daha yeni birkaç günlük freedos olarak geldi,işletim sistemi,driver falan yüklendikten sonra bilgisayarımı her açışımda recovery dvd oluşturmam gerektiğini ve dvd takıp yazdırmam gerektiğini açıklayan bi pencere beliriyor sağ altta. dvd takıyorum ilerle diyorum karşıma çıkan küçük pencereyi olduğu gibi yazayım:

DVD Writer: Slimtype DVD A DS8A5SH
Status: Recovery Partition doesn't exist
Elapsed Time: 00:00:00

bu pencerenin sağ alt kısmında sa "START" var ama aktif değil tıklanmıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.freedos olduğu için bi dvd oluşturayım çok fazla anlamam bilgisayardan en azından bilgisayarcıya gitmeden kendim yükleme yaparım sonra.
E
13 yıl
Packard Bell - Asus - Dell arasında kaldım
merhabaar bana laptop seçimi konusunda yardımcı olur musunuz lütfen çok kararsızım p.b teknik servis konusunda internette pek bilgi elde edemedim ayrıca özellik ve fiyat açısından daha uygun olmasına rağmen.Bahsettiğim 3 bilgisayarın modeli şunlar:


Dell 5010-T37F23
Asus K52JC-EX248D
Packard Bell TK85-F4085-JN-001TK

hangisini önerirsiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.