S

Onbaşı
07 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
13 yıl
İos 4.3 hoparlör sorunu
İphone 4 ü ios 4.3 surumune yukselttikten sonra konusma sirasinda hoparloru actigimda sesim karsi tarafa gitmemeye basladi. Bu sorunla karsilasan baska arkadas var mi?
S
15 yıl
Sessiz HTPC sistem
Herkese merhaba,

Forumu iyice araştırdım ama belirlediğim kriterlere uygun bir konfigürasyon çıkaramadım. Benim emektar PC yerine yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Kendisi 720p HD filmleri oynatırken zorlanmaya başladı, ekran kartını takviye etsem de fayda etmedi. Üstelik almış olduğum yeni ekran kartı tüm PC'deki fanların toplamından fazla ses çıkarıyor.

Kriterlerim aşağıdaki gibi. Sistem tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim. Aslında Asus Nova Lİte PX-24 işimi görüyor gibi ama onun da bir türlü fiyatını indirmediler. 500 TL civarına düşerse hemen onu alırım.

1. Sessizlik: Mümkün olan en az sayıda fan istiyorum sistemde. CPU'yu fansız soğutma maliyeti çok fazla arttırıyor, o nedenle en azından ekran kartı fansız olmalı, anakart üzerinde de kuzey köprüsü fanı olmamalı. PSU fanı da sessiz olmalı. Mutlak sessizlik olsun demiyorum ama en azından film izlerken fan uğultusu beni rahatsız etmesin.
2. Performans: HD filmleri takılmadan oynatabilme. Bu nedenle ekran kartında HDMI çıkışı bulunmasını istiyorum. Bunun dışında sadece download, internet kullanımı olacak. Bilgisayarda oyun oynamıyorum.
3. Fiyat: Sabit diskim ve 19 inç monitörüm var. Bunlar dışındaki parçalar için toplamda 500 TL civarında bütçem var.

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.