M

Çavuş
07 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
12 yıl
öğretmenim ve derste tablet kullanmak istiyorum.
arkadaşlar ben bir lisede öğretmenim ve derslerde yararlı olacağını düşündüğüm samsung galaxy tab 10.1 i zar zor aldım.mesela bizde eokul diye öğrencilerin başta notları olmak üzere her türlü bilgisini içeren bir site var.ben tabletten bu siteye girmek istiyorum fakat sürekli geçersiz şifre diyor.(bankanın online işlemlerinede şifre yazıyorum girmiyor). eğitimle ilgili şifre isteyen yerlerde sorun yaşıyorum.
yani arkadaşlar bu tablet hakkında eğer aranızda yeterli bilgiye sahip olan varsa bana anlayacağım şekilde eğitim açısından özellikle nasıl yararlanır nasıl rahat kullanabilirim kısa özet geçebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler.
M
12 yıl
kvk servisteki cihazımın akıbeti nedir sizce?
arkadaşlar ideos x5 telefonum şebeke görmüyor kendi resmi apk uygulama indirdikten sonra ve ayrıca imei numaram 0 olarak gözüküyor.kvk servisine verdim.şöyle bir mail geldi: 'Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemlerinin devam edebilmesi için üretici firmadan bilgi beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. 444 1 585 müşteri hizmetleri numaramızı arayarak bilgi alabilirsiniz.'
Anlamı ne acaba benden para çıkarmı ?Şimdiden teşekkürler
M
12 yıl
ideos yazısı bir kaldı pir kaldı...
arkadaşlar sorunum ,tele Afonttan bir fon atim dedim telefon kapanıp açıldı ve ideosx5 yazısı kaldı oyle.+ tuşuna basarak teli açtım mavi ekranda çıkan tüm komutlarıda uyguladım ama malesef olmadı.Bildiğiniz bir yöntem varmı? hala telimi açamadım.şimdiden teşekkürler.
M
13 yıl
arkadaşlar acil yardım edermisiniz
benim ideos x5 te mavi ekran geliyor açılmıyor ne yapmam lazım
M
13 yıl
Bizde yedik...
Makatına pet şişe kaçtı!
Önce soda şişesi vakası, şimdi de bu...
13 Temmuz 2011 Çarşamba, 21:23:24
Edirne'de duş için girdiği banyoda üzerini çıkardığı sırada, ayağının kayması sonucu pet şişenin üzerine düştüğünü belirten 50 yaşındaki bir erkek, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Şahsın makatından girdiği ve ince bağırsaklara kadar ulaştığı belirtilen 330 mililitrelik pet şişe, gerçekleştirilen ameliyatla çıkarıldı.
Edirne'de yaşayan S.Y., iddiaya göre duş yapmak için banyoya girdi. Kıyafetleri çıkardığı sırada aniden dengesini kaybettiği belirtilen S.Y., düşerek yerde bulunan 330 mililitrelik pet şişenin üzerine oturdu. Büyük bir acı ile kıvranan S.Y.'nin çığlıklarını işiterek banyoya gelen yakınları, talihsiz adamı hemen Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Hastanede gömlek cebinde kalan gözlüğüyle birlikte röntgen filmi çekilen şahsın üzerine düştüğünü belirtilen pet şişenin ince bağırsaklara kadar ulaştığı ve o bölgedeki kolonlarda kaldığı tespit edildi. Ameliyata alınan S.Y.'nin makatından girdiği tespit edilen pet şişe, gerçekleştirilen müdahale ile karnı kesilerek çıkarıldı. 1 gün süresince müşade altında tutulan S.Y., daha sonra taburcu edildi.
M
13 yıl
arkadaşlar ne olur cevapsız bırakmayın
bugün efor testi sonucunda kalbimde ritim bozukluğu olduğunu öğrendim.Dünyaları başıma yıkmalımıyım.(Bu arada tansiyon problemim var ve yaklaşık 5 aydır olmetec kullanıyorum acaba oda tetikledimi?)Nasıl bir hastalık bu?Kafama takmalımıyım?Aydınlatırsanız sevinirim.
M
13 yıl
motorsiklet mi arabamı
arkadaşlar sizce arabamı yoksa motorsikletmi sürüş açısından daha güvenli?İstatistikler ne diyor?
M
13 yıl
Huawei U8800 IDEOS X5 kullananlar yokmu
arkadaşlar Huawei U8800 IDEOS X5in fiyatı benim bütçeme uygun geliyor.Özellikle kullananlar beni yönlendirin almaya değermi kararım size bağlı...
M
13 yıl
cep tel. alıcam sizin görüşleriniz beni yönlendirecek
Arkadaşlar her açıdan değerlendirecek olursak (Not: Bu açılarda uygulama zenginliği her zaman 1. tercihim ama diğerlerini yok sayamayız tabiki) kafamda 6 telefon var:
1. nokia c7
2.Sony Ericsson X10 Mini
3.HUAWEI IDEOS X5
4.Sony Ericsson X8
5.Samsung Galaxy Pro
6.LG Optimus Black
İşte tercihlerim sıralama gelişigüzeldir.Arkadaşlar lütfen yardımcı olun çünkü uzun süre bir daha telefon alamıcam çünkü ekonomik durumum zırt pırt telefon alacak şekilde değildir.İlgilenirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
M
13 yıl
3 telefon seçeneğinden hangisi?
arkadaşlar tavsiyeleriniz benim için belirleyici olacak.Bu 3 telefona siz olsaydınız işletim sisteminden pil ömrüne kadar 10 üzerinden kaç verirdiniz?
1.Sony ericsoon xperia arc
2.samsung galaxy s 2
3.lg optimus black
notlarınızı bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.