F

Onbaşı
09 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
14 yıl
LİTFEN YARDIM. SİSTEM YÜKLEME
İYİ FORUMLAR ARKADAŞLAR. BENDE PLENİO MARKA 7 İNCH GPS CİHAZI VAR. TABİKİ AÇINCA KENDİ PROGRAMINI KULLANIYOR. BEN CİHAZA BAŞKA BİR PROGRAM YÜKLEMEK VE KULLANMAK İSTİYORUM. MESELA WİNDOWS CE GİBİ. BAZI YABANCI FORUMLARDA VAR ANCAK TAM ANLAŞILMIYOR. NASIL YAPABİLİRİM. TEŞEKKÜRLER.
F
15 yıl
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.5 GHz
HERKESE İYİ FORUMLAR. AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.5 GHz 940 PİN İŞLEMCİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ANCAK BENİM ANAKARTIM AM2 SOKET DESTEKLİYOR. İŞLEMCİNİN KUTUSUNDA BELİRLEYİCİ AM2 YAZMIYOR. BAZI SİTELERDE AM2 DİYE VERİYOR. ŞİMDİ TUM 940 PİN İŞLEMCİLER AM2 Mİ OLUYOR YOKA İLLA AM2 OLDUĞU BELİRTİLMELİMİ. BU İŞLEMCİ BENİM KARTA OLURMU. TEŞEKKÜRLER.
F
15 yıl
Abit AN-M2 ANAKART
Herkeseiyi forumlar. Abit AN-M2 anakart aldım. socket am2 diyor. bu anakart için 939 pin kullanabilirmiyim. yoksa 940 mı. veya sadece am2 yazan işlemcimi takmalıyım. bide elimde ddr 400 ram var desteklermi. pek çok sitede araştırdım kafam karıştı. son olarakta ekran kartı tümleşik fakat bi türlü kaç mb olduğunu bulamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
F
15 yıl
Abit AN-M2 ANAKART İÇİN CPU VE RAM
HERKESEİYİ FORUMLAR. Abit AN-M2 ANAKART ALDIM. SOCKET AM2 DİYOR. BU ANAKART İÇİN 939 PİN KULLANABİLİRMİYİM. YOKSA 940 MI. VEYA SADECE AM2 YAZAN İŞLEMCİMİ TAKMALIYIM. BİDE ELİMDE DDR 400 RAM VAR DESTEKLERMİ. PEK ÇOK SİTEDE ARAŞTIRDIM KAFAM KARIŞTI. SON OLARAKTA EKRAN KARTI TÜMLEŞİK FAKAT Bİ TÜRLÜ KAÇ MB OLDUĞUNU BULAMADIM. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
F
16 yıl
FİAT BRAVO İÇİN TEYP
ARKADAŞLAR 98 MODEL FİAT BRAVO ARABAM VAR. ORJİNAL TEYBİ SÖKÜLMÜŞTÜ. ÇIKMA VEYA FAZLA ELİNDE OLAN ARKADAŞ VARSA SATIN ALMAK İSTERİM. TEŞEKKÜRLER.
F
16 yıl
cdt uzantılı Türkiye haritası.
İyi çalışmalar arkadaşlar. Ben yurtdışından Plenio adında bir gps cihazı aldım. fiyatı uygun ve bi sürü özelliği vardı. ancalk cihaza sadece Amerika yüklü ve birlikte verdiği cd de Avrupa nın pekçok ülkesi var. Fakat Türkiye yok. haritalar .cdt uzantılı. intenetten baktığım kadarıyla sadece paralı bazı sitelerde bulabildim. Sizlerin bildiğiniz bulabileceğim yada indirebileceğim bir yer varmı. teşekkürler.
F
16 yıl
Arçelik tablet pc kalibre problemi.
Arkadaşlar Arçelik Anb T200C modeli notebookta kalibration Problemi vardir. Çok az farkla mouse ikonunu ile ekran kalemi arasinda boşluk var 1.5 cm geriden takip ediyor. bu problem için tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler.
F
16 yıl
exe leri siliyor.
Arkadaşlar bilgisayarımda bi virüs var; Programların exe dosyalarını siliyor.Nod 32 ve birkaç virüs programı yükledim bulamadı. Tavsiyelerinizi bekliyorum thx.
F
16 yıl
rs 232 li notebook
arkadaşlar bana rs 232 port lu bir notebook lazım. Hatta mümkünse pcmci kart girişi de bulunursa iyi olur. tüm aramalarıma rağmen bulamadım. Bildiğiniz bir model varsa yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
F
17 yıl
araba alarmı
arkadaşlar elinde orjinal güzel bir araba alarm devresi olan varmı, yada bulabileceğim siteler. yardım ederseniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.