N

Teğmen
28 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
9 yıl
Sony Xperia Z1 Hala Alınır mı ?
T
N
9 yıl
Ekran değiştirmeye çalıştım
Selamlar ekranı kırılan Z1 compact telefonuma sipariş verdiğim ekran bugün elime geçti. Ancak dayanamdım youtubedan bir video açtım ve kendim giriştim. Eski ekranı söktüm ve yeni ekranı taktım ve telefonu açtım. Ekrana görüntü geldi ve dokunmatik de sıkıntısızdı ancak ekranı biraz oynattım ve görüntü gitti. girişini kontrol ettim ve telefon açıkken ekran adaptörünü çıkarıp tekrar taktım. ekranın arka tarafında ışıklar var ancak ön tarafa görüntü gelmiyor. İçimden bir ses çöp ettiğimi söylüyor ancak bi fikir almak istedim. Geri dönüşü var mıdır ?
N
9 yıl
Nokia Lumia 925 alınır mı ?
Selamlar, babamın halihazırda kullandığı eski bir kayar kapak samsungu var. Artık yeni bir telefona ihtiyacı var ve ona hediye olarak bir telefon almak istiyorum. Öğrenciyim ve fiyat benim için önemli bir etmen. Android telefonlara bakarken bir anda kendimi 700 liralık fiyatıyla nokia lumia 925 ilanını incelerken buldum. Kendi telefonumu almadan önce ciddi olarak düşündüğüm bir telefondu ancak market sıkıntısı ve aynı fiyata daha iyi alternatifler yüzünden vazgeçmiştim. Ancak şimdi durum biraz farklı. Babamın telefondan beklentileri kamera, müzik, navigasyon ve şarj süresi. Daha önce dokunmatik ekran kullanmamış birisi için tabii ki zor olacaktır ancak windows phoneların metro arayüzü (bence) yine en analog görünüme sahip, bu yönden alışmak diğer modellere göre daha kolay olacaktır. 2000 mah batarya biraz sıkıntı olabilir diye düşündüm ancak 768x1280 px amoled ekran içime bir nebze su serpti. Sonuç olarak ne dersiniz bu telefon için? Kronik sorunları var mıdır ? Şu yüzden alma, yahut şunu al dediğiniz modeller var mı ? Öneriler için şimdiden teşekkürler.
N
10 yıl
Sony xperia z1 compact nereden alabilirim
Selamlar Sony xperia z1 compactta karar kıldım. bizdeuygun.com'dan 1329 tl'ye almayı düşünüyorudm ancak, n11 vs. sitelerde hediye çekiyle 1200 tl civarına mal edilebileceğini okudum birkaç yerde. En ucuz ve güvenilir bir şekilde nereden alabilirim ? öneriler için teşekkürler.
N
10 yıl
Telefon tavsiyesi
Selamlar, 600-700 tl civarı bütçem var öyle aman aman aklımı çelecek birşey olmadığı sürece bütçeyi artırmak istemiyorum zira android uzmanı olmasam da alacağım cihazda iyi performans alabilecek kadar rom ve yazılım bilgim var. Galaxy Ace ile harikalar yaratıyorum siz düşünün Konuya gelecek olursak ilk başta Moto G almayı düşünüyordum ancak arkadaşımın nexus 4ünü satacağını söylemesi üzerine kafam karıştı. Güvenilir birisi ve kendisi telefonun temiz olduğunu söyledi. Fiyat olarak da 600 TL dedi. Sizce ne yapmalı ? ikinci el nexus 4 mü almalı yoksa moto G mi almalı ? Ya da bırak kardeşim ikisini de bunu al dediğiniz bir telefon var mı ? Teşekkürler.
N
13 yıl
Firefox karakter sorunu
resimde görüldüğü gibi garip karakterler oluşuyor sebebi nedir. Türkçe karakterlerde sorun yok

< Resime gitmek için tıklayın >
N
13 yıl
okul konusunda kararsız kaldım tavsiye istiyorum
Bu sene ytü harita mühendisliğine(iö) yerleştim pek bilinmeyen bir bölüm hem de artık istanbuldan sıkıldım açıkçası aileyle kalınca olmuyor üniversite. bu sene girersem puanım kesilecek 30 puan civarı ktü inşaat veya makineye gidilir mi artıları eksileri nelerdir başka alternatifler var mıdır
N
13 yıl
avira antivir hata
bu hatayı alıyorum denetim masası hizmetlerden çalıştırmaya çalıştım olmadı diğer modüllerde sorun yok sadece ikisi aktif edilemiyor promosyonun bitmesine 12 gün var.

< Resime gitmek için tıklayın >
N
14 yıl
Tercih yardım
65 bin sıralamam var . Bu seneye göre çoğu tutuyor ama pek güvenemiyorum başına yıldız koyduklarım geçen senki sıralamalara göre tutan bölümler. Eklememi önerdiğiniz veyahut çıkar dediğiniz bi bölüm var mı?

1.İTÜ Geomatik
2.İÜ Elektrik-elektronik(İÖ)
3.Kocaeli makine
4.Kocaeli inşaat
5.kocaeli elektrik müh.
6.sakarya inşaat
7.kocaeli inşaat(İÖ)
8.kocaeli makine(İÖ)
*9.sakarya endüstri(İÖ)
*10.sakarya inşaat(İÖ)
*11.sakarya makine(İÖ)
12.YTÜ harita müh.
*13. YTÜ harita müh(İÖ)
14. İÜ Metalurji
N
14 yıl
Bu sefer geometri sorusu :D
Resmini çektim arkadaşlar fıtık oldum bi el atın ya

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.