G

Teğmen
06 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
5 yıl
İşyerinin maaşı geç yatırması hakk.
Merhaba arkadaslar, ben fabrikada calisiyorum. Kalite kontrol sorumlusuyum. Fabrika %100 yurt disi ithalati yapiyor. Musterilerden paralari biraz zor aliyorlar. Bu da bizim maaslarin gec yatmasina sebep oluyor. Bu ayin maasini alamadik hala. 6 aydir durum boyle simdi ihtar cekip tazminatimi alabilir miyim? 4.200 brut ucretim haziran ayinda 3 yilim doluyor.
G
6 yıl
Vefat ve tazminat Hakk.
İyi aksamlae arkadaslar. 25.11.2017 tarihinde babami kaybettim. Hayattayken 3 yil once konut kredisi ile bana ev aldi. Alirken hayat sigortasi yaptirdi. Sanirim yeni sistemde konut kredisinde hayat sigortasi yillik yapiliyormus. Babamda her sene yenilendi herneyse biz 06.12.2017 tarihinde bankaya basvurduk olum belgesini verdik. 1 hafta sonra banka Epikrix belgesini istedi onu da hallettik. Ayin 24 ne kadar sonuclanma ihtimali varmidir? Birde geri odedigimiz miktari alabilirmiyiz ? Bu konuda bilgisi olan var mi ?
G
8 yıl
Xtream codes
Arkadaslar merhaba
Xtream codes yani ip tv uyeligim var bir panelden cep telefonumdan cok rahat izleyebiliyorum ancak bunu windows 10 yuklu bilgisayarimda izleyebilirmiyim ? Bir uygulama yada web sitesi var mi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.