S

Çavuş
03 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
Systematic english grammar kayıp cevap anahtarı
Merhaba, ekte resmini yüklediğim kitabı kardeşim ingilizce çalışmak için kullanmaya karar vermiş ancak cevap anahtarı kısmına baktığında 24. Üniteden 46. Üniteye kadar arada bir boşluk olduğunu görmüş. Kitabı alalı çok olduğu için aldığımız yerede götüremiyor. Elinde kitap olan varsa o kısmı resim çekerek mail ile ulaştırabilirse çok şahane olur. Onun dışında başka bir yol gösterecek varsa onunda önerilerine açığım.
Mail adresim m.cankarakurt@gmail.com
< Resime gitmek için tıklayın >
S
10 yıl
BMW R75/5-6
Herkese merhabalar,
Klasik motorlara karşı bir ilgim var özelliklede başlıkta belirttiğim BMW R75 serisine. Bir zamanlar geçirdiğim bir kaza yüzünden motora bir süre elveda demiştim fakat artık daha fazla tutamadım içimde ve yeni bir motor alma isteği sardı beni ve artık ruyalarıma girecek derecede bu motoru istiyorum acayip . Bana bu motor hakkında bilgi verebilecek birilerini bulmak umuduyla yazıyorum. Şimdiden cevaplarını için teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.