M

Çavuş
29 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
Ön disk ve arka balata değişimi
Merhaba,dün 2009 Clio aracım sabah çalıştırıp el frenini indirmeme rağmen el freni çekilmiş gibi sol arka tekerlek tutuyordu.akşam işten çıkınca sanayiden ustayi alarak 1.5 km lik mesafeden arabası ile eve geldik. hiçbir şekilde fren normale donmedi tekrar sanayiye gidip takımları getirdi arka diski soktugünde balatanin içeride kırıldığını bilyanin dağıldığını gördü.Bilya değişimi ve arka balata değişimi yapıldı.Ayrica ön fren diskleri değiştirildi (delphi) işçilik dahil 450 TL ödedim sizce fiyat nasıl?
M
7 yıl
Gaz dan ayagimi cekince sagdan cızırtı geliyor
Merhaba 2009 Clio 1.5 DCI aracimda birkaç gündür gazdan ayağımı çektiğinde sağ taraftan cızırtı şeklinde bir ses geliyordu bugün ustaya götürdüm fren balatalarindan olabileceğini söyledi balatalari söktü hakikaten balatalari neredeyse tamamen bitmiş gibiydi,balatalari değiştikten sonra deneme sürüşü yaptı ben de yanındaydım herhangi​ bir ses gelmedi ,şimdi oğlumu hastaneye götürürken ses aynen devam ediyordu, ses neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olabilecek var mı
M
8 yıl
direksiyon sertliği ve gıcırtı sorunu çözüldü
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.