A

Çavuş
20 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
12 yıl
800x480 çözünürlüklü Next 585 alırsam düşük FPS ve tepki süresi sorunu yaşar mıyım?
Merhaba, uzun araştırmalarım sonucu ben de Next marka navigasyon cihazlarında karar kıldım. Ancak almak istediğim cihazın ekran çözünürlüğünün 800x480 olmasını tercih ederim. İki cihaz arasında kaldım, 565 ve 585. Tek takıldığım nokta, 585'i alırsam düşük FPS yüzünden sinirlerim bozulur mu? Bimekste inceledim cihazı, tek sorunu verdiğiniz komutları geç uyguluyor olmasıydı, bana biraz yavaş geldi. Bu tüm cihazlarda genel bir sorun mu yoksa bu cihaza mı has onu bilemiyorum. 565'i inceleme fırsatım olmadı (tepki süresi, ekran çözünürlüğü anlamında) TBS ise çok elzem değil, gerekirse sonradan ayrı aparat satın alırım. Ne dersiniz, tepki süresi, fps olarak bu cihazı aldığımda sorun yaşar mıyım? Yoksa gidip düşük çözünürlüklü 565'i mi almalıyım? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
A
14 yıl
Superonline Pirelli modem ve nonoh.net VOIP ayarları?
Merhaba arkadaşlar. Daha önce sıkça Skype'ı kullanmıştım ama VOIP'e adım atmamıştım. Biraz araştırdım ve çoğunluğun memnun gibi göründüğü nonoh.net'den 10 euro'luk paket satın aldım. Sip ayarlarını da superonline'nın vermiş olduğu DRG A226G modem'de gerçekleştirdim.(Root ile girişi yaparak) Ancak evdeki normal telsiz telefonumdan (ki her zamanki PSTNe bağlı değil şu an) çevir sesi gelmesine rağmen herhangi bir yeri aramayı başaramadım. Bir süre sonra meşgule düşüyor. Hem başına 0090 ve alan kodu getirerek aradım hem de normal aradım ama sonuç aynı. Nerede yanlış yapmış olabilirim acaba? Bu modem ile nonoh kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Ayrıca modeme bağlanacak telefonun özel bir voip telefon olması gibi bir zorunluluk var mı? Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.