O

Çavuş
26 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
9 yıl
Microsoft ile Google\u0027ın patent savaşı bitti
Dev teknoloji şirketleri Google ile Microsoft, patent anlaşmazlığı sebebiyle karşılıklı açılan davaların tümünü durdurma kararı aldı.

Her iki şirket de davadan çekilme kararı aldıklarını doğruladı. ABD ve Almanya'da cep telefonları, oyun konsolu Xbox, Windows ürünleri gibi ürünlerin patentine ilişkin yaklaşık 20 ayrı dava görülüyordu. İki şirket arasındaki anlaşmanın mali koşulları hakkında kamuoyuna bilgi verilmedi.
Google ve Microsoft'un ilerleyen dönemde patent konularında işbirliği yapacağı bildirildi. İki şirket, arama motorları, akıllı telefonlardaki yazılımlar ve tablet bilgisayarlar gibi alanlarda birbirleriyle doğrudan rekabet ediyor.
İşbirliği artacak
Öte yandan şirketlerin, video yayınlarının şifrelenmesi ve çözülmesi için telifsiz bir teknolojinin geliştirilmesi amacıyla da işbirliği yapmak istediği öne sürüldü. Google, halihazırda Netflix ve Amazon şirketleri ile işbirliği yapıyor.
Ayrıca, şirketlerin 'patent trolleri' ile mücadele etmek amacıyla hukuki bir çerçeve oluşturulması için birlikte çalşmak istediği de iddia edildi. Patentleri önceden satın alarak, benzer teknolojileri kullanan şirketlerden telif ücreti talep eden şirketler 'patent trolü' olarak adlandırılıyor.
Deutsche Welle Türkçe
O
9 yıl
Yine 4,99 TL Vestel Wifi USB Adapter
O
16 yıl
sirion,palio speedgear,ibiza
arkadaşlar 10-15000 ytl bi bütçe var bu üç araç arasında kaldım.

önerilerinizi bekliyorum...(sirion 2003-2004,palio 2002-2004,ibiza 2001)

bide sizinde bildiğiniz küçük otomatik ve biraz donanımlı araç varsa yazarsanız sevinirim(klima,abs,airbag)
O
16 yıl
çin telleri
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.