C

Onbaşı
02 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
10 yıl
TL-WA850RE Sorun Yaşıyorum yardım..
Merhaba Arkadaşlar..

Elimde Airties RT-206v4 Modem ve TP-WA850RE Range Extender var Fakar bunları Eşleştirip Mesafe büyütmeyi Bir türlü yapamadım..

Bu Konuda ne yapmam gerektigini Kullanan veya Bu konu hakkında bilgi sahibi Olanlarda yardım Bekliyorum..

Yaptıgım veya Yapmaya calıstıgım seyleri burada Ufak bir not geciyorum Yaptıgım hata Hakkında Bilgi Verirseniz Düzeltmeye Calısıcagım..

Şimdiden Tesekkur ederim..

TP'i wireless modemin hemen yanına prize taktım.. Ethernetin bir ucunu netbook'a Bir ucunu TP'e bagladım. Klavuzda yazılan icerikleri takip ettim fakat ne yaptıysam sonuc alamadım..
C
12 yıl
ACİL YARDIM UPDATE EDEMİYORUM
Öncelikle Herkese iyi geceler.. şunu belirtmek isterim ki forum donanımda da bir cok konuya göz attım bu konu ile ilgili fakat hic bir sonuç bulamadım o yüzden belkide kısa süre icerisinde bu sorunla karsılasıp bu sorunu halletmis olan arkadaslarım varsa onlardan yardım bekliyorum sorunum Şu;

Elimde İphone 3g S 16gb var..Turkcellden alınma bi telefon.. Telefonu bilgisayara baglamama ragmen ne fotolar cıkıyor neden itunes telefonu görüyor. sadece nadir zamanlarda şarj alıyor.. fabrika ayarlarına tamamen geri dönmeye calıstım onuda yapmıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaslar lütfen bu konuda düsüncelerinizi esirgemeyin magdur durumdayım..
C
14 yıl
ACIL YARDIM WINDOWS 7
arkadaslar bilgisayarıma windows 7 kurmak uzereyim elimde hic driver yok driverları sitesinden indiririm fakat soyle bir sorun var x86 mı x64 mü lutfen birisi bu kounda bana yardımcı olsun cok hızlı performans almak istiyorum size gore hangisi daha iyidir smdi donanımımı yazıyorum lutfen acil yardımcı olun bu gece halletmek istiyorum bunu..


Asus p5w dh deluxe anakart
intel dual core duo E8400 3,00ghz işlemci
3.5gb ram (1x2gb 1x1gb 1x0,5gb)
750gc hdd (1x500gg 7200rpm 1x250gb 5200rpm)
GTS 250 nvidia 256bit ekran kartı
C
14 yıl
Yeni ANakart
arkadaslar bende asus p5kse anakart var bu anakartı verip aha ust modelini istiyorum SLI yada Crossfire olabilir.. :)akliteli ve fiyatta uygun bir anakart önerebilcek arkadaslar varsa lütfen yazsınlar..
C
14 yıl
Uygun Olmayan Başlık
arkadaslar ASUS Digital Home features driver lazım bana asus p5w dh deluxe ana kart var ama kumandasını kullanamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
C
14 yıl
GTS 250
arkadaslar yeni ekran kartı aldım ne kadar iyi oldugunu ogrenmek istiyorum yardımcı olurmusunuz ?


geforce GTS 250 512mb 256bit ?
C
14 yıl
bilgisayarımın ozellikleri ?
arkadaslar bugun bilgisayarımın ozellklerini biraz guncelledim bu yeni pc hakkında ve eskisi hakkında yenisine karsın degermi die bir degerlendirme yapmanızı istiyorum buna ihtiyacım var...

eski bilgisayarımın ozellkleri:

gigabyte anakart s945
intel core duo 2 e4500 islemci 2.2 ghz
ati radeon x1550 ekran kartı
2gb ram
320 gb hdd

yeni ozelliklerim...


asus p5k3 wireless destekli motherboard
intel dual core dua E8400 cpu 3.0ghz
ati radeon hd 3650 ... ekran kartı noktalı yerlerde eklenti vardı hatırlamıyorum.
3gb kingston ram 2+1gb
320+500 gb hdd


sizde gelistirdigime degermi eski pc ye gore ve ise yarar ozelliklermi ?
yardımcı olur degerlendirme yaparsanız sevinirim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.