T

Yüzbaşı
26 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
EURO 7.10 ne oluyor !!
2 3 dakika 50 kurus artti
T
6 yıl
10 Dakika içerisinde Ziraat Bankasında yaşadığım trajikomik olay
Ziraat bankasının aynı ilinde bulunan X şubesinden kendi hesabımdan belli bir miktar euro çektim. 5 dk sonra yine aynı ilde bulunan annemin hesabının bulunduğu Y şubesine para yatırmaya gittim. Para yatırırken 100 Euro'luk banknotu kenarında bulunun sıyrık nedeniyle kabul edemeyeceklerini söyledir. Müdürüne götürdü sordu red cevabı geldi. (Dikkatinizi çekerim yırtık değil sıyrık.) Ben de durumumu anlattım 5 dk olmadı sizin şubenizden getirdim bu parayı aldığım şekilde cebime koydum aynı şekilde size veriyorum. Gişe deki görevli isterseniz yetkiliyle görüşün dedi elbetteki görüşeceğim dedim. Yetkili kesinlikle alamayız aldığınız şubeye geri götürün derdinizi oraya anlatın dedi benim tepem attı. Böyle basit bir şey için müşterinizi yoracağınıza kendi çatınız altında halledin dedim. Aldığım cevap diğer şube bizi ilgilendirmez... Ben şubelere bakmam, hepiniz Ziraat Bankası adı altında çalışıyorsunuz size kurum olarak bakarım. Bu yaptığınız çok gereksiz ve saçma sizin mantığınıza göre diğer şubedeki bu parayı alan bana veren çalışanınız da şuçludur. Bana kullanamayacağım parayı veriyor. Kendi iş arkadaşlarınız zan altında bırakmak hoşunuza mı gidiyor?? Biraz duruldular sonra tekrar başladılar belki bu parayı siz yırttınız ya dedim güldürmeyin beni illaki üstlerinize mi şikayet edeyim daha çok uğraşırsınız gidin değiştirin X şubesinde , uğraşırım en azında hakkımı savunmuş olurum sizde uğraşırsınız dedim. Güvenlik filen geldi bana psikloji dersi vermeye başladı siz şuan savunma mekanizmanızı devreye soktunuz dedi evet dedim psikoloji eğitimi almış biri olarak ne durumda olduğumun farkındayım dedim. Haklı olduğum bir durumda sessiz kalamazdım ısrarla yaptıklarının mantıksız olduğunu söyledim. En sonunda kabul etmek durumunda kaldılar. Eğer sussaydım bu sıcakta tekrar geri yürüyüp X şubesinde dil dökmek zorunda kalacaktım. En azından kurumsallık adına kendilerine bir ders vermiş olduğumu düşünüyorum tabi anlayana ... Mail olarak bu yazdıklarımı Ziraat müşteri hizmetlerine ileticem.
T
6 yıl
Köfteci Yusuf vs Nusret [mesele lezzet değil gelin]
Bu iki büyük yemek şirketinin toplam mali değerlerini kıyasladığımızda hangisi daha zengindir ? Yusuf mu Nusret mi , ikisi de birer başarı öyküsü


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
7 yıl
Ekranda Renkli Noktalar
Arkadaşlar böyle noktalar oluşuyor zaman zaman arada geliyor gidiyor artıyor azalıyor , görüntü print screen

Değişik ekranlarda oluyor sorun lcd panelden değil. Oyunlarda renklerin uzuntıları çıkıyor zaman zaman

Ekran Kartı: Palit Gts 250 1 GB 2010 da toplamıştım sistemi


< Resime gitmek için tıklayın >
T
7 yıl
i20 Rektefiye mi ? Çıkma Motor Mu ? [VIDEO GELDI]
Arkadaşlar 2010 model 1.2 lpgli aracım 120 binde motor yedi. Sarsıntılı seli çalışma ve üfleme yapıyor. Ustam 4 bin ia 6 bin arası değişir dedi çıkma komple motorlarda 5 bin civarı

Çıkma motor alıp takmak mantıklı mı ? Benim motoruda cuzi miktara satabilir miyim ?

Videoları ekledım , araç giderken gaza bastığım da ses belirgin hala geliyor.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız
T
8 yıl
Hyundai i20 1.2 lpgli dizel gibi çalışıyor [VİDEO İÇERİR]
Herkese merhabalar oncelikle arkadaslar 2010 model 1.2 team aracim. Ilk alindiginda lavato marka tup takilmis. Biz araci aldigimizda 67 bindeydi suan 107 binde yaklasik 2 sende bu kilometre yapildi. Ilk aldigimizda motorun calisip calismadigini anlayamazken suan kabin icerisine asiri ses aliyor ve arabada genel vibrasyon hakim. Genel bakimlari zamaninda yapildi bujiler yeni degisti. Arabami cok seviyorum birlikte cok gezdik genel olarak beni uzmedi yakitida cok guzeldi ama suan tehlike sinyalleri veriyor gibi. Neden olur bu ses sebebi nedir nasil duzelir :(
Videoyu izlemek için tıklayınız
T
8 yıl
i20 Anormal Motor sesi ve Titresimli Calisma
Herkese merhabalar oncelikle arkadaslar 2010 model 1.2 team aracim. Ilk alindiginda lavato marka tup takilmis. Biz araci aldigimizda 67 bindeydi suan 107 binde yaklasik 2 sende bu kilometre yapildi. Ilk aldigimizda motorun calisip calismadigini anlayamazken suan kabin icerisine asiri ses aliyor ve arabada genel vibrasyon hakim. Genel bakimlari zamaninda yapildi bujiler yeni degisti. Arabami cok seviyorum birlikte cok gezdik genel olarak beni uzmedi yakitida cok guzeldi ama suan tehlike sinyalleri veriyor gibi. Neden olur bu ses sebebi nedir nasil duzelir :(Videoyu izlemek için tıklayınız
T
8 yıl
Arkadaslar acil yardim araba yolda kaldi
Oncelikle konuyu buraya actigim icin kusura bakmayin ama acil cevaba ihtiyacim. Arabamin debriyajinda sorun var sertlesmeye baslamisti daha sonra debriyajdan ayagimi cektigimde gec kavramaya basladi simdi debriyaja basamiyorum gitmiyor.

Arkadasimim arabasiyla arabayi sanayiye cekebilirmiyim yaklasik 30 km mesafede. Motor calisirken bos viteste fren sisme yapar mi ?
T
8 yıl
Arkadaslar acil yardim araba yolda kaldi
Oncelikle konuyu buraya actigim icin kusura bakmayin ama acil cevaba ihtiyacim. Arabamin debriyajinda sorun var sertlesmeye baslamisti daha sonra debriyajdan ayagimi cektigimde gec kavramaya basladi simdi debriyaja basamiyorum gitmiyor.

Arkadasimim arabasiyla arabayi sanayiye cekebilirmiyim yaklasik 30 km mesafede. Motor calisirken bos viteste fren sisme yapar mi ?
T
8 yıl
ESKİ BİLGİSAYARIMA BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYORUM
Bugün; 18:12:30 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PMBu mesajla ilgili ürün inceleme talebinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
Arkadaşlar 2010 da kendim makul bir fiyata topladğım bilgisayarım var. Şimdi tek sıkıntım sistemim biraz sesli çalışıyor özellikle işlemci fanım ve ekran kartı fanım. Sesi yok etmek için ekran kartı ve işlemci fanı bakıyorum. Kafamda şöylede bir soru var soğutucalara vericeğim para ile biraz upgrade mi yapsam ?? Ekran kartlarına baktım 100 lira civarı ekran kartları var pcı 2.0 için ama teknolojiden uzak kaldım 4 5 senedir . Bu ekrankartları benim Palit GTS 250 1 GB ekran kartımdan iyi mi olur kötü mü olur çünkü ozaman 300 lira gibi bir paraydı yanlış hatırlamıyorsam.
Ben sistem özelliklerimi yazayım bana tavsiye verin eski sisteme para harcamalımıyım yoksa böyle kalsın mı ?

ANAKART: GİGABYTE GA-MA770-UD3 Rev: 2.0
İŞLEMCİ : AMD ATHLON X2 2.9 GHZ
EKRAN KARTI : PALİT GTS 250 1 GB
POWER SUPLY :OCZ ZS SERİES 550 W (onceki psu yanmıştı bu yeni sayılır 2 3 yıllık)
RAM : A-Data 2 GB 1066 (oc) li ama 800 MHZ da çalıştırıyorum diğer türlü kapanıyor pc
HDD: Segate 500 GB NCQ II (buda sesli çalışıyor artık )


acil tavsiyelerinize ihtiyacım var tum parçaları soktum nerdeyse hemen ne karar verirsem alıp birleştiricem.

oyunda cod 4 oynuyordum eskiden onda 1000 fps görmek istedim hep olur mu ki
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.