A

Teğmen
22 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
30 TL KARIŞILIĞINDA SATILAN XBOX ONE OYUNLARI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN
Merhaba arkadaşlar. Xbox one x sahibiyim. Malum yeni çıkan oyunların fiyatları çok pahalı ve 2 el yeni çıkan oyunların fiyatlarına bakmak istedim. İlanlara bakınca 30 tl. ye satılan Call of Duty Cold War ı görünce merak ettim açıkçası. Bu nasıl oluyor anlamadım 30 tl yi veriyoruz ve bize bir kullanıcı hesabı veriliyor ve bu hesabı xbox one a tanıtıyoruz ve oyunu indiriyoruz. Peki sonrasında konsol ban yer mi? hesap elden gider mi? başımıza bundan dolayı herhangi bir şey gelir mi merak edip sormak istedim.
A
6 yıl
35.000 liraya kadar alınabilecek en mantıklı araç
Merhaba arkadaşlar. 2000 model clio hb kullanıyorum. Benzin+lpg.
8 yıldan beri aynı aracı kullanıyorum ve artık km si aldı başını gitti. 280.000 km oldu. Hergün iş ev arası en az 80 km yapıyorum. Tabi yoğun trafikte günde ortalama 3 saat direksiyon başındayım. Çok şükür clio beni 8 sene boyunca ciddi manada üzmedi. Yakıt ve parça konusunda oldukça memnun kaldım. Ancak borçlarımın da bitmesi ile bir kaşıntı başladı. Clio dan memnun olsam da trafikte ki araçları görünce benim araba çok eski duruyor hem de geçen 8 yıldan dolayı araçtan sıkıldım. Hem bakınca gözüme hoş gelen hem de bakım, parça,yakıt ve sağlamlık konusunda bana dert olmayacak dizel bir araç bakıyorum. Genel anlamda bütçem gereği B segmenti araçlara bakıyorum. 2008-2009 model araçlara bakıyorum tabi.
Beğendiğim araçlara gelirsek

1. Peugeot 207 premium (1.6 motor 90 hp)
2. Opel corsa enjoy (1.3 motor 90 hp)
3. Belki ford firsta
4. Clio 4 ( bütçeyi 45.000 e çıkarmam gerek ama zorlamak ta istemiyorum)
5. Chevrolet aveo hb ( marka Türkiye den çıktı parça sıkıntısı yaşatabilir)
6. Opel Astra 2007-2008 model falan belki temizi bulunur.

Bu modellerden hangisini seçmem iyi olur veya başka önereceğiniz seçenekler nedir.

Günde en az 3 saat araç kullandığım için bozuk yollarda trim sesleri beni deli ediyor. Tokluk hissi veren trim sesi az olan araç istiyorum. Bütçem düşük tabi ancak bu bütçeye göre en iyi seçeneği arıyorum.
Şimdiden teşekkürler.
A
6 yıl
Bir odada D-Smart diğer odada normal uydu yayını izlemek için?
Merhaba arkadaşlar, Kayaşehir Toki Konutlarında oturuyorum ve 6 yıldır D-Smart kullanıyorum. D-Smartı salonda kullanıyorum ve bugüne kadar hiç bir kanalda sorun yaşamadım, herşey kusursuz. Uydu işlerinden hiç anlamadığım için yardıma ihtiyacım var.
Çocuk odasına tv ve hd uydu cihazı (reciver) aldım ve bu odada sadece normal uydu yayınları izlemek istiyorum. Kendim uğraştım ancak yapamadım. 6 yıl önce d smart tan kuruluma geldiklerinde duvarda ki panelde bulunan çoğaltıcıyı iptal edip sadece salon için direk bağlantı yapmışlar ve çoğaltıcıyı boşta bırakmışlar. Merkezden sadece tek bir kablo geliyor ve boşta kalan çoğaltıcı 3 oda için baloları çoğaltarak odalara dağıtıyor olması gerek. Ancak direk bağlantıyı söküp kabloları çoğaltıcıya taktığım zaman salona da sinyal gelmiyor ve d smart çalışmıyor.

Her iki odada da aynı anda hem d-smart hem de normal uydu yayın izlemem için...
Sırası ile yapmam gerekenleri ve ihtiyacım olan malzemeleri yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
A
7 yıl
PS4-Oyun esnasında Lisans Doğrulanamadı uyarısı (Yardım)
Arkadaşlar online olarak genelde pes oynarım. Oyun fark etmeksizin hangi oyun olursa olsun sol üstte ''Lisans doğrulanamadı uygulamanız 15 dk sonra kapatılacak'' uyarısı alıyorum. Oyun 15 dk sonra kapanmıyor ancak bu uyarı sürekli ekrana aralıklarla çıkıyor. Tabi online oynarken sol üstte çıkan bu uyarı ekranda yer kapladığı için görüş alanımı kısıtlıyor. Ps4 ayarlardan bütün uyarıları kapattım ancak bu uyarı hala gelmeye devam ediyor. Kuzenin hesabı benim konsolda ana hesap benim ki ise ikinci hesap. Doğal olarak konsol kuzenin hesaba etkinleştirildi. Ayarlardan lisansları geri yükle de yaptım ancak sorun yine de devam ediyor. Bu konu hakkında yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
A
7 yıl
Alınık PS Vita için 16 GB - 32 GB Hafıza Kartı
Alınık PS Vita için 16 GB - 32 GB Hafıza Kartı
mantıklı teklifler rica ediyorum.
A
15 yıl
3K GÖREN JASPER BOARD TOPLULUĞU
Selam arkadaşlar.
Başlığı açmamın sebebi Jasper Board ların ne kadar dayanıklı olduğunu anlamak ve illa jasper board almak isteyen arkadaşlara bu başlık ile ışık tutmak. En azından bu başlıkta yazılanlara göre xbox 360 alıcak arkadaşlar bu board un sağlam veya diğer board lardan hiç bir farkı olmadığını okuyarak kendileri karar verir.
Jasper kullanıp 3K gören arkadaşlar sorunlarını bu başlık altında toplarsa kararsız kalan arkadaşlara yarımcı olabiliriz diye düşünüyorum
A
15 yıl
XBOX 360 ta Profil Silme Yardım
Arkadaşlar makinayı ilk aldığımda profil oluşturmuştum.
Ancak yeni bir profil yaptım ve sadece bunun kalmasını istiyorum. çünkü makina ilk açıldığında ilk açtığım üzerinden açılıyor ve sürekli diğerini seçmek zorunda kalıyorum ilk açılanı nasıl silebilirim.
Teşekkürler.
A
15 yıl
HD TV COMPONENT KABLO İLE BAĞLANTI SORUNU YARDIMMM
Selam arkadaşlar.
Daha önce Elite Falcon konsolum vardı.
28'' lik minötüm var ViewSonic 1920-1200 çözünürlük sağlıyor. Elite i HDMI ile bağladığımda çözünürlük ekranından sadece 480p aktif oluyordu diğer çözünürlükleri seçmeme izin vermiyordu. Sanırım Xbox HDMI üzerinden monitör ile uyumlu değildi.
Bende HD TV Component kablo ile 1080p çözünürlük alıyordum görüntü de son derece güzeldi.
6-7 ay önce Eliti sattım.

Geçen gün de Arcade makina aldım Jasper board lu.
Arkadaşın full hd tv sinde HDMI dan son derece güzel görüntü veriyordu.

Evdeki monitörüme HDMI dan bağladım yine desteklemedi 480p aktif sadece ben de orjinal olmayan bir component kablo aldım 1080p çözünürlük seçebiliyorum ancak eskiden Elite te olan görüntü ile hiç bir alakası yok ps2 oyunu oynar gibi bir görüntü alıyorum renkler çok mat ve soluk kısaca rezil bir görüntü var.
Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor component bağlantıya mecburum ama görüntü çok rezalet orjinal microsoft un component kablosunu alsam sorun düzelirmi acaba.
A
15 yıl
PC ye Xbox 360 Joypad Bağlama
böyle bir şey var mı arkadaşlar pc ye xbox kolunu nasıl bağlarım bağlansa bile kablosuz olarak çalışırmı? ve nerde bulabilirim
A
15 yıl
Crysis Warhead Orjinal Reistercode Sorunu Çok Acil Yardım
selam arkadaşlar oyunu orjinal olarak yeni aldım kurulumu yaptım oyuna dediğimde bana Registration Code menüsü çıkıyor çıkan yerde rakkamlar var done diyorum tekrar soruyor tekrar done diyorum yine soruyor bu böyle devam ediyor.
nasıl yapıcam bunu ben en baştan anlatacak birisinin yardımına ihtiyacım var.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.