S

Çavuş
29 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
140 bin hasar ve deger kaybı
Merhaba, Eylül ayında bir kaza yasadık. Bir şirkete ait kamyonet benim aracıma kırmızı ışıkta arkadan vurdu, sonrasinda bende ondeki araca carptim. Ondeki aracin hasari 30 bin civarinda, benim aracimi kendi kaskomdan yaptiriyorum ve tamiri bitmedi ama yaklasik 130 140 bin lira civari hasar gelecek. Tamir islemlerim bitmediği icin deger kaybina basvuramiyorum. Karşı tarafın sigortası Ocak 2022 tarihinde yapilmıs. Benim onumdeki aracin tamiri bitmis ve deger kaybi icin bir avukatla anlasip basvuru yapmıs. Deger kaybinin bir kismini mahkeme olmadan almak icin nasil bir yol izlemek gerekir. Diger araç, benin kaskom ve ben karsi tarafin sigortasindan odeme almak isteyecegiz ama limitler yetmeyecektir.
S
4 yıl
3008 pejo active dizel 25000 km boyasız kazasiz 2017 model 2018 ocak trafige cikisli
Merhaba, arac Ankarada. 2017 model 3008 active otomatik dizel. Yan basamaklar var. Turuncu lansman renginde. Kapali garaj arabasi 25000 km de. 306000 tl, boya kaza yok. Dizel otomatik. Tertemiz araç. 2 adet multimedya ekranda var aldigimiz bayide takilan. İlk sahibiyim. Takas yok.
S
4 yıl
Sokak Köpeklerine Mama Önerisi
Arkadaşlar Merhaba, işe gelip giderken yol üzerinde bir grup sokak köpegi yasıyor. Arabayla giderken mama vereyim aç kalmasınlar istiyorum. Çokda bir butçem yok ama en azından aç kalmasınlar istiyorum. Fiyat performans maması nedir o marka mamayı almak istiyorum. Marka websitesi önerileriniz nelerdir.
S
9 yıl
ACİL 13.3\u0027 3 Model : LENOVO YOGA2 vs DELL 7347 vs Asus Zenbook UX305FA
Merhaba Arkadaşlar,

Aslında 11.6 inch düşünüyorum fakat 3 ayda 1 yurtiçi, yılda bir yurtdışına götürmek için kullanım rahatlığından fedakarlık yapmak istemedim. Emektar toshibada 10 yıllık olunca 13.3 inch, hem taşınabilir hem güçlü hem rahat kullanılabilir bir bilgisayar istiyorum. Nadirende olsa güçlü bir işlemciye ihtiyaç duyuyorum ama genelde standart surf, belge çalışması. (Aslında aklımda Dell XPS 13 var ama tuzlu geliyor biraz)

Sizce hangisi, alternatif önerilerinizide bekliyorum. 3-5 gün içinde sipariş verecegim.

Lenovo (i7 işlemci, sonradan SSD takılabiliyor)
http://www.hepsiburada....81OE-FMLnP-ChoCmKHw_wcB

Dell (i3 işlemci)
http://www.mediamarkt.c...22k7LGu6LftsRoCdQnw_wcB

Asus (istanbul bilişim içerir, intel M işlemci ama SSD'li diskle geliyor garantisi istanbul bilişimden)
http://www.istanbulbili...kD10YBCcnRYIRoCNhHw_wcB
S
9 yıl
ACİL : LENOVO YOGA2 vs DELL 7347 vs Asus Zenbook
S
9 yıl
Ankara\u0027da implant için diş hekimi tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, Memleketimiz malumunuz zeytine gıda boyası, toz bibere kiremit katılan bir yer. Bu bozuklugun heryere sirayet ettigini görüyoruz maalesef. Bende implant yaptıracgım, köprü yaptıracagım fakat güvenilir, işinin ehli, konunun uzmanı bir diş hekimi arıyorum.

Konuya hakim arkadaşlardan implant için marka, diş hekimi tavsiyesi istiyorum. diş hekimi mutlaka çene cerrahı olmalı mı? ayrıca köprü ve kırılan bir dişime zirkonyum kaplama yaptırmayı düşünüyorum. kaplama içinde önerilerini bekliyorum.

şimdiden teşekkür ederim.
S
9 yıl
Ankara\u0027da implant için diş hekimi tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, Memleketimiz malumunuz zeytine gıda boyası, toz bibere kiremit katılan bir yer. Bu bozuklugun heryere sirayet ettigini görüyoruz maalesef. Bende implant yaptıracagım, köprü yaptıracagım fakat güvenilir, işinin ehli, konunun uzmanı bir diş hekimi arıyorum.

Konuya hakim arkadaşlardan implant için marka, diş hekimi tavsiyesi istiyorum. diş hekimi mutlaka çene cerrahı olmalı mı? ayrıca köprü ve kırılan bir dişime zirkonyum kaplama yaptırmayı düşünüyorum. kaplama içinde önerilerini bekliyorum.

şimdiden teşekkür ederim.
S
10 yıl
Astra H Dizel Güçten düşme ve Arıza kayıdı
Merhaba Arkadaslar,

Aracım 2010 astra h dizel. Aracım ilk güç düşmesini düşük hızdayken yaptı. Bir tümsekten geçmek için yavaşlayıp 2. vitese taktıgım anda araba sanki arkasından birisi asılmıs gibi çakıldı, arıza kayıt lambası yandı ve sonrasında 30 sn gaza yüklenerek aracı kenara zor cektim. O derece güçten düştü. Ben hararet yaptırdıgımı düşündüm fakat buna dalalet eden hiçbirşey yoktu araçta. Yeniden çalıştırdıgımda nispeten düzelmişti ama koltuga yapıstırma olmadı bir daha hiç. Uzun yolda da güçten düşme ve akabinde arıza kayıt lambası yandı. Bu son sefer sadece 2-3 sn sürdü sonra kendiliğinden düzeldi.

Aracımda güçten düşme, daha yüksek motor sesi bariz bir şekilde görülüyor. Fren -Gaz yöntemiyle arıza kodlarına baktım.

ECN 24312 ( "turbo solenoid valfi arızası")
ECN 18005 ("yakıt sıcaklığı ısı bağlantı kopukluğu veya kısa devre")
ECN 10807 ("Turbo basıncı")

Neler yapılması hangi parçaların değişmesi gerekir. Yada hatayı izole edip tespit etmek için nelerin yapılması gerekir.

aşagıdaki gibi bir temizlik söz konusu olurmu ?

Resimli Astra H dizel egr, gaz kelebeği, egsoz manifolt temizliği.


Yardımlarınızı bekliyorum tsk ederim.
S
14 yıl
Hepsiburada\u0027dan yedigim kazık!
aldıgım bilgisayar koltugu arizalı cikti. hemen urunu iade dilekcesi yazıp, faturanın iade bolumunu doldurup geri gonderdim. internet sitesinden urunun yetkili servise gonderildigini, tamir bekledigi yazıyordu.45 tane mail gonderdim hep hazır kalıplarla cevaplar geldi. Telefonla 3.5 saat surekli arayarak bir gorevliye ulastım; durumu anlatıp "iade istiyorum bu benim kanuni hakkım" dedim. telefondaki gorevli gayet lakayıt bir sekilde prosedurlerden vs bahsetti ama isteginizi kaydettim dedi. Bugun evde yokken kargo arizali urunu getirmis; urun gonderdigim urun ama mukavvası degistirilmiş, guleyimmi aglayayim mi.

aldıgım IDE DVD yazıcı arizalandı. Yetkili servis agı olmayan urunu mecburen hepsiburada aracılıgıyla garantiye gonderdim. IDE giden urun benim hiç isime yaramayacak SATA olarak (SATA fiyatı daha ucuz) geri geldi. yine bir suru mail atarak derdimi anlatmaya calıstım bana basma kalıp cevaplar geldi; hatta firmayla iletişime gecmem gerektigi soylendi; yetkili servis agı olmayan firmayla iletişime gecip yetkli servis hizmetinden faydalanacakmısım. Sonunda internet sitesinden kayıt yaptırıp dilekçeyle geri gonderdim cihazı ama cihaz kayıp ; kargo teslim etmis ama hepsiburadada cihazın ne adı ne durumu ne bekleyen islem numarası hiçbirşeyi yok. Telefonları surekli mesgul; bindebir birisi acarsada "ben birsey yapamam" deyip kapatıyor. Ben bu kadar yorulup uzulecegimi bu kadar kayıtsız insanlarla muhatap olacagımı bilseydim asla alısveris yapmazdım. Bir dahada yaparmıyım ; zannetmem.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.