M

Teğmen
04 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
2010 fiesta titanyum radyo sorunu
selamlar,

Yaklaşık 1 ay önce aracı satın aldım. doğrusu arabaya bakarken radyosunu fazla kurcalamadım. durduğu yerde açtım baktım çalışıyor. ilerleyen günlerde radyonun iyi çekmediğini bol bol parazitlenme ve hışırtısı olduğunu gördüm. İşyerinin clio symbol aracının radyosuna baktım en ufak parazit yok.

kendi aracımda anten değiştim aynı, anteni çıkardım yine aynı. oto elektrikçi anten bağlantısını kontrol etti sorun yok.

Benim sorum şu, bu araçların radyoları böyle kronik soruna mı sahip? yoksa benim radyom mu arızalı? kendi radyomun arızalı olduğuna emin olsam çıkma alıp değiştireceğim. Fiesta sahipleri yardımcı olursa çok sevinirim
M
5 yıl
Yeni binadaki telekom kutusu?
Merhaba

Yeni bir eve taşınacağım. Önceki evimde Telekom altyapısı yüzünden çok uğraştım.

Bu binada dairelerde fiber kablosu var. Bodrum katta Telekom kutusu da gördüm. Tecrübeli arkadaşlar kutunun fotosuna bakarak altyapı olup olmadığına dair tahminde bulunabilir mi < Resime gitmek için tıklayın >
M
6 yıl
Gri tamponlar boyandı ama renk tutmadı
Merhaba

2004 model bir getz sahibiyim. İlk aracım. Aldığımda ön arka tamponda çizikler vardı. Bir süre böyle kullandım. Sonra dedim boyatayım.

Neyse araç ay grisi diye tabir edilen renkte. Boyanma bitti ama dikkatli bakınca boyanın orjinale göre bir ton koyu olduğunu farkettim. Usta boya koduna göre boyandığını, boyanın oturması gerektiğini pasta cila vs söyledi. Tabii tecrübesiz olduğum için bir şey diyemedim

Burada tecrübeli kişiler yardım edebilir mi. Ne yapmam lazım. Pasta cila vb işe yarar mı
M
6 yıl
35-36 bin bütçe otomatik araç (ilk aracım)
herkese selamlar,

ilk aracımı almak için 1 aydır araştırma yapıyorum. malum bu konuda bilgili arkdaşlarıma danıştım, sonuç iyice kafa karışıklığı oldu. eh bütçe de çok fazla değil..

aracı eşimle birlikte kullanacağız. bu yüzden varsa yokuş kalkış destekli, lpg'li de olur tavsiyelere çok ihtiyacım var.

gönlümde honda jazz var ama düşük km'li bulmak imkansıza yakın.
M
7 yıl
Turknet bölgesel arıza mi var?
1 Marttan beridir modemdeki internet isigi yanmiyor. Once bolgesel ariza var dediler tamam dedim. Sonra duzelttik dediler. Baktim hala yok. Artik bana cinnet gelecek.. gercekten bu bolgede ariza mi var. Bu civarda oturup problem yasayan var mi?

Adres : kirazlidere mah tasdelen cekmekoy istanbul
M
7 yıl
nougat güncellemesi sonrası mobil veri sorunu
herkese selamlar,

vns31 p9 lite telefonumu nougat sürümüne sorunsuz geçirdim. 1,3 gb ve 600 küsür mb olan iki paketi kullandım. her şey iyi gitti. ancak ertesi gün evden çıkıp mobil veriyi kullanmak isteyince sorun yaşadım. telefonu yeniden başlatınca internet düzeliyor. ancak ekranı kapatıp bir süre sonra tekrar kullanmak isteyince internet bağlantısı çalışmıyor. herhangi bir ayarıyla oynamadım.

güncelleme ile ilgili bir hata mı yaptım. böyle bir sorun yaşayıp çözen oldu mu ?

M
11 yıl
2005 fiesta 14 tdci otomatik bu fiyata alınır mı?
merhabalar,

2005 fiesta tdci otomatik 150 binde. herhangi büyük biraz kazası yok. galeri 19.500 istiyor. sanırım pazarlıkla 18 bine düşer... Sizce bu fiyata alınır mı bu araba ?
M
12 yıl
PRP tedavisi ile sivilce izlerini yok etmek
merhaba arkadaşlar bilmeyenler için prp nedir acıbadem hastanesinin sitesinden alıntı yaparak ufak bir bilgi vereyim :

PRP nedir?
PRP (platelet rich plasma), platelet yönünden zenginleştirilmiş plazma uygulamasına verilen yöntemin kısaltılmış ismidir. Bu yöntemde bir kişiden alınan az miktardaki kan özel bir tüp içine konulduktan sonra santrifüj edilir ve elde edilen platelet yönünden zenginleştirilmiş plazma aynı kişiye geri uygulanır.
Plateletler ne işe yarar?


Plateletler veya trombositler vücudumuzda hasarlı dokuları onaran büyüme faktörlerini yapısında barındıran kan elemanlarıdır. PRP uygulamasında hasarlı dokuya kan dolaşımıyla taşınabilecek olandan çok daha fazla platelet verilir. Bu amaçla diş implantlarında, ortopedik girişimlerde ve iyileşmeyen yara tedavilerinde başarıyla kullanılmaktadır.

Dermatolojide PRP uygulaması hangi amaçla yapılmaktadır?
Deri yaşlanması ekstrensek (dış) ve intrensek (iç) faktörlerin etkisiyle oluşan bir süreçtir. Bu süreçte derimiz bazı fiziksel özelliklerini kaybeder. Derimizi gençleştirmeye yönelik girişimlerin birçoğunda ( kimyasal soyma, lazer gibi) deride hasar yaratılarak, aynı yara iyileşmesinde olduğu gibi derinin iyileşme sürecini uyarmak hedeflenir. PRP uygulamasında iyileşme sürecinde salınan büyüme faktörlerinin daha yoğun bir şekilde deri içine verilmesi amaçlanmaktadır.

PRP dermatolojide hangi alanlarda kullanılmaktadır?
Lazer, peeling, roller uygulamaları sonrası derinin hızla yapılanmasını sağlamak, Kırışıklıkları azaltmak, Deriye esneklik ve parlaklık kazandırmak, Her türlü yara izini ( sivilce, ameliyat, çatlak vb) azaltmak, Saç dökülmesini düzeltmek.

PRP uygulaması hangi bölgelere yapılabilir?
Dermatolojide PRP daha sıklıkla yüz ve saçlı deriye uygulanmaktadır, ama boyun, dekolte bölgesi, eller ve diğer vücut bölgelerine de uygulama yapılabilir.

PRP uygulaması nasıl yapılmaktadır?
Uygulamanın yapılacağı kişiden kan alınır, steril ortamda santrifüj edilerek plateletten zengin plazma elde edilir. Bu plazma enjeksiyon yoluyla deri içine verilebilir veya lazer, roller uygulamaları sonrası kağıt bir maskeye emdirilerek uygulanabilir. Derin kırışıklıkları gidermek amacıyla dolgu olarak da kullanılabilmektedir.

PRP uygulamasının avantajları nelerdir? Yan etkisi var mıdır?


PRP uygulamasında kişinin kendi kanından ayrıştırılan plateletlerin kullanılması ve bu işlemlerin steril şartlarda yapılması en önemli avantajdır, enfeksiyon ve allerji riskinin yok denecek kadar az olması sebebiyle son derece güvenilir bir yöntemdir. Bugüne kadar bildirilen bir yan etkisi yoktur. Ayrıca uzun etkilidir, deriyi en doğal biçimde yeniden yapılandırır.

Kaç uygulama yapılması önerilmektedir?
2-3 hafta arayla 3-4 uygulama yapılması önerilmektedir. İlk uygulama sonrası ciltte sağlıklı bir parlaklık ve ışıltı görülecektir, ancak tam etki yineleyen uygulamalarla elde edilmektedir.

Şimdi benim sorum şu : bu tedaviyi yaptıran var mı? varsa sonuçlar nasıl. maliyeti ne kadar?
M
12 yıl
whey protein mi kilo aldırıcı mı arkadaşlar ?
boyum 1.75 kilom 72. yaklaşık 6 aydır vucut geliştirme yapıyorum.son 3 aydır whey protein kullanıyorum.kollarım omuzlarımda gelişim var. ama gögüs ve sırt istediğim ölçüde değil. tabi kişiden kişiye değişir ayrı konu. gittiğim salonda hocamız yok kendi yaptığım programlarla çalışıyorum. bir arkadaşım kalıbımın ince olduğunu, boyuma göre biraz daha kg almam gerektiğini söyledi. besinmarket.com dalı siteyi arayıp sordum.böyle böyle gainer almam gerekir mi diye.alsanız iyi olur dediler.

bu işten anlayan arkadaşlara sesleniyorum nasıl bir strateji uygulamalıyım?
M
12 yıl
whey protein mi kilo aldırıcı mı arkadaşlar ?
boyum 1.75 kilom 72. yaklaşık 6 aydır vucut geliştirme yapıyorum.son 3 aydır whey protein kullanıyorum.kollarım omuzlarımda gelişim var. ama gögüs ve sırt istediğim ölçüde değil. tabi kişiden kişiye değişir ayrı konu. gittiğim salonda hocamız yok kendi yaptığım programlarla çalışıyorum. bir arkadaşım kalıbımın ince olduğunu, boyuma göre biraz daha kg almam gerektiğini söyledi. besinmarket.com dalı siteyi arayıp sordum.böyle böyle gainer almam gerekir mi diye.alsanız iyi olur dediler.

bu işten anlayan arkadaşlara sesleniyorum nasıl bir strateji uygulamalıyım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.