S

Teğmen
01 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
22 üye
Görüntülenme (?)
277 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
3 ay
silinsin.
.
S
2 yıl
Türknet in Telefonla Bana Ulaşamaması
Merhaba arkadaşlar Türknete arıza kaydı açmak için 40 kere düşünüyorum belki onlarda masum altyapı hani borusunu herzaman istediği gibi öttüren Türk telekomya o bakımdan.

Her arıza kaydı açtığımda İşte bu yeterli hız alamama nedeni veya kopmalar olması gibi vs. her zaman Türk Telekom Hattı arızaya düşürüp Bir hafta on gün internetsiz kalıyorum.

Neyse konuya geleyim Türknet müşteri hizmetleri bir arıza durumunda bana ulaşamadığını mobil uygulamadan mesaj yazarak söylüyor.
Ben de başka bir telefon numarası vermek zorunda kalıyorum.

Kullandığım hat Turkcell olduğu için Turkcell'i arayıp türknetin numarasını söylediğimde (08502888080) herhangi bir engellemenin
olmadığını ve hattıma ait hiçbir numaranın engelli olmadığını söylediler ve telefonumdan bu numarayı arayıp ayarlardan engel olup olmadığına bakmam gerektiğini, baktığımda hiç bir numaranın ve türknetin numarasının engelli olmadığını gördüm ve bu uzun zamandır var yani Türknet bana numaramdan ulaşamıyormuş meşgül çalıyormuş vs.

Kendilerine bu durumu ilettiğim de biz mobil operatör değiliz bu duruma hiçbir şey yapamayız diye bir yanıt aldım. Kendilerinden o kadar eminler ki problem onlarda değilmiş...

Türknet iyi bir servis sağlayıcı ama ben böyle bir problemler yaşıyorum. Bu konuyu açma amaçım benim gibi bu şekilde bir problem yaşayan var mı yani türknetin gerçekten sizlere de telefon numaralarından ulaşamadığı oldu mu.

Bu konuda çözüm yolları sunacak yorumları bekliyorum arkadaşlar.

Şimdiden teşekkürler.





< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
Intel UHD Graphics 630 İle Philips 4k Tv de HDMI 2.0 kablo ile 4k/60Hz görüntü alamıyorum.
Philips 4k Tv 49PUS6401/12 de Gigabyte z370 Gaming anakart ve intel i3 8100 işlemci onboard Intel® UHD 630 Grafik birimi ile 4k 3840x2160 çözünürlükte 60Hz alamıyorum.

İşletim Sistemi Windows 10 64 Bit Lisanslı

Kullandığım kablo HDMI 2.0 Tv nin HDMI 2.0 Destekliyen Hdmı Girişine bağlı.
Televizyonda en son Şubat 2018 tarihinde çıkan güncelleme yüklü.

En son driver ve gigabyte ın kendi sitesinden indirdiğim driver ları denedim ama sonuç alamadım.
intel grafik birimi ayarlarından çözünürlüğü kendim belirledim ama bant genişliği uyarısı veriyor. Başka bir HDMI 2.0 kablo denedim sonuç aynı.

Nvidia ve Amd nin güncel ekran kartlarında sorun yok 4k/60Hz alıyorum. Ekran kartım Şu an olmadığından dolayı İntel UHD 630 grafik birimine mecbur kaldım.

Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
S
7 yıl
Satılık Aerocool DS230 RGB LED 1.5 Aylık
1.5 aylık tertemiz sıfır gibidir.

İstediğim fiyat 370 TL + Kargo benden



Bilgi almak için resmi sitesi :
http://www.aerocool.us/ds/ds230.html
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.