S

Çavuş
26 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
12 yıl
Acilkitap.com
2011 yilini devirip yeni yila girerken Acilkitap.com kitap okurlara inanilmaz indirim firsatlari sunuyor.Bu firsatlar arasinda en dikkat çekeni ise “i” %30 indirim ve kargo ücreti ödemeden satin alabiliyorsunuz. acilkitap.com; Türkiyenin En Ucuz Alisveris Sitesi.


Süper Kampanya En Çok Satan Kitaplar‘dan 8 Kitap Bir Arada



Iskender Pala Od
Sinan Yagmur Askin Gözyaslari 3 Kimya Hatun
Mürvet Sariyildiz Iki Cami Arasinda Ask
Canan Efendigil Karatay Karatay Diyeti
Elif Safak Iskender
Gizli Anilarin Yolcusu
Ahmet Küçük Kerniç Ayrik
Gülnür Gündogan Ask Beni Bulur
S
12 yıl
Acil Kitap
Üniversite sinavlarina hazirlikta kaynak kitap sorunu çeken ögrenciler için Acilkitap.com’da kaçirilmayacak bir firsat.Piyasa degeri 235 TL olan Ygs – Lys üniversiteye hazirlik kitaplarini %66 ya varan indirimle 79.80 TL gibi cuzi bir rakama alabilirsiniz.Acilkitap.com; Türkiyenin en ucuz ve en güvenilir kitap alisveris sitesi.


Lys Ygs Hazirlik Kitaplari Toplam 10 Kitap

Önünde çesitli engellerin ve sinavlarin oldugu hayat kosusunda sonuca basariyla ulasmanizi amaçlayan BAHAR YAYINEVI; yenilenen ve gelistirilen kaynaklariyla sizlere yardimci olmayi amaçliyor.
S
12 yıl
Kendi İşinin Patronu Olma Zamanı Gelmedi Mi ?
Çalışan nüfusun pek çoğu başkalarına para kazandırıyor. Sadece %10’luk bir bölümü kendi işini kurmak için girişimde bulunuyor. Sen de kendi işini kurup, kimseye hesap vermeden, sabahları erken kalkma derdi olmadan, kendi paranı kazanmak istemez misin? İster evinden çalış, ister ofisinden, hatta tatil yaparken… Çalışma saatlerini kendin belirle, ne kadar çalışacağına kendin karar ver. Ne hesap soran bir patronun, ne de dayatılan hedeflerin olsun?
Geleceğini garanti altına almak ve harika fırsatlardan yararlanmak istiyorsan tek yapman gereken bana ulaşmak!..

İletişim ;

Xnedir@gmail.com
S
12 yıl
Adilcan Oto Kiralama
İzmir’de kiralık araç hizmeti sağlamaktadır. Hedefimiz müşteri memnuniyetini ön planda tutmak, kalabalık prosedürlerden uzak, araç kiralamanın rahatlığını yaşatarak, müşterilerimize ayrıcalıklı ve prestijli bir hizmet vermektir. Hizmet sunmanın sorumluluğunu ve hizmetinde mükemmel olması gerektiğinin bilincindeyiz. İhtiyaçlarınıza değer katmak için, geniş marka yelpazemiz ile siz dostlarımıza hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.
Sektörde “önce müşteri memnuniyeti” diyerek yola çıkan Adilcan Oto Kiralama, genç araç filosu ve güler yüzü ile siz müşterilerimizin problemsiz, güvenli, rahat ve ekonomik hizmet alması için çaba göstermektedir.
Otomobil Kiralama da eksikliği hissedilen güvenli araç, hizmet kalitesi ve ekonomik fiyat üçlüsünü Adilcan Oto Kiralama‘ da bulacaksınız.
Keyifli Yolculuklar…
S
12 yıl
Biobellinda satış ortaklığı sistemi
Biobellinda temizlik ve kozmetik ürünleri ile ilgili satış ortaklığı sistemine üye olmak istiyorsanız, Biobelinda.net'in sayfalarından biobellinda üyelik sistemine üye olabilirsiniz. Biobellinda temizlik ve kozmetik ürünleri tamamen hijyenik ve doğal ürünlerden oluşmaktadır. İçeriklerinde sağlığa zararlı hiç bir madde bulunmayan biobellinda ürünlerini kullanarak sağlıklı temizliğe kavuşabilir, satış ortaklığı sistemiyle bütçenize katkıda bulunabilirsiniz.

Biobelinda.net aynı zamanda yemek tarfileri, kişisel gelişim, pratik bilgiler ve sağlık konularında yayınladığı yazılarıyla siz değerli internet kullanıcılarının hizmetindedir. Hanımlara ait adet gecikmesi, adet söktürücü, cilt bakımı, el ve ayak bakımı gibi güncel konular ile sağlığınıza ve güzelliğinize de önem vermektedir. Saygıdeğer forum üyelerimizi sitemize bekleriz.
S
12 yıl
Yeni Otomobiller Bilgi Platformu
Yeni otomobil almak isteyen tüketicilere farklı markalar tarafından birçok model sunulmakta ve bu durum tüketicilerin seçim kararını zorlaştırmaktadır.

Modellere ait teknik verilerin elde edilmesi ve birbiriyle kıyaslanmasında yaşanan zorluklar da potansiyel müşterilerin karşılaştıkları sorunlardan biridir.

Karar verilen otomobili satın almadan önce o otomobile sahip olan tüketicilerden satış sonrası destek, teknik servis kalitesi gibi konulardaki görüşlerini alabilmek de önemlidir.

Tüm bu sorunlara çözüm sunmak için geliştirilmiş yenioto.com, tüketicilerin almak istediği otomobil ile ilgili bilgilere kolayca ulaşmasını sağlayıp, alternatif araçları bulmasında yardımcı olarak son kararın alınmasında yardımcı olmaktadır.

Piyasadaki yeni otomobillere ait kullanıcı yorumları, teknik özellikler, donanım verileri gibi otomobillere ait her türlü bilginin yer aldığı sitede arama motoru ve araç karşılaştırma imkanı da bulunmaktadır.


yenioto.com u ziyaret etmek için tıklayınız.
S
12 yıl
Web tasarımı Ankara
Creativebox Ankara da faaliyet gösteren bir web tasarım firmasıdır. Geçmişte web alanında farklı deneyimler edinmiş personellerin birleşimi ile güncel, hızlı ve sorunsuz hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Başlıca hizmet alanları web tasarımı ve reklam danışmanlığıdır.

Web teknolojisini sürekli takip eden Creativebox, yenilikçi, göze hoş gelen tasarımlar ve sorunsuz alt yapı hizmetleriyle birlikte yaratıcı çözümler sunmaktadır. Kendini güncelleyen , gelişen ve sadece ülkemizde değil dünya çapındaki gelişmeleri takip edebilen, uluslararası projeler geliştirebilen bir kuruluş olma yolunda yere sağlam basarak ilerlemektedir.

İlk olarak Ankara web tasarımı , Web Tasarımı Ankara alanlarında hizmet vermeye başlayan firmamız şimdilerde Ankara dışındaki şehirlerde de müşteri portföyünü genişletmektedir.

Bizi tercih eden bütün müşterilerimize teşekkür ederiz.
S
12 yıl
Videolar
Hayatımızda televizyon izlemek önemli bir yer kaplar.Televizyonda izlediğimiz filmler , diziler ile sadece beynimiz yorulur.Çok ince detayları bile bizimle paylaşan televizyon programları bazen çok sıkıcı bir hale gelir.Bunun yerine kısa kısa videolar izlemek bazen daha eğlencelidir.Video izlemek sizi sıkmaz çünkü uzun değillerdir.Filmlerden ve dizilerden kısa kesitleri sevdiğiniz bölümleri video olarak izleyebilirsiniz.Bunu tabikide bilgisayar ortamında ve internet siteleri ile yapacaksınız.Video izleme sitelerini herkes bilir .Birçok video sitesi mevcuttur Bunlar arasına çok büyük dünya çapında büyük olanlarda vardır.Ancak bizi ilgilendiren büyüklüğü değil içeriğidir.İçeriği en güzel sitelerden biride videolari.gen.tr dir.Bu sitede yayınlanan videoların hemen hemen hepsi sizin ilginizi çekebilecek şekildedir.Editörler tarafından özenle seçilen ve kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılaması için siteye eklenen bu videolar sizin bakış açınızla doğru orantılı olarak ilgi çekici videolardan oluşmaktadır.Kullanıcıların en çok ilgisini çeken tabikide tartışmasız Komik Videolardır.Komik videolar kategorisi ile sizlere en yeni , en komik videoları izleme olanağı Sunar.Komik Videoları izledikten sonra arkadaşlarınızla paylaşmanız için facebook ve twityter paylaş butonlarıda mevcuttur.Bu butonları kullanarak hem sizin hemde arkadaşlarınızın gülmesini sağlayabilirsiniz.Kullanıcıların ilgisini çeken bir diğer konu ise ilginç videolardır.İnsanoğlu hayatında hep ilginçliklere merak sarmıştır.İlginç , gizemli olaylara merakımız çocukluk yıllarımızda başlar.En ilginç videoları gene videolari.gen.tr adresinden izleyebilirsiniz.Bu videoların sizin ilginizi çekmediğini düşünüyorsanız birde arkadaşlarınızla paylaşmayı deneyin eminim onlar beğenecektir.İlginçlikler hayatımızın bir bölümünü kaplar bu ilginçlikleri videoya çekmek ise çok daha ilginç bir durumdur :) İşte tüm bu nedenlerden dolayı bu siteyi ziyaret etmenizi öneriyorum :)
S
12 yıl
Hızlı Seyret
En Son çıkan filmleri online Tek Parça olarak, Türkçe dublajlı yada alt yazılı sinemada gibi hizliseyret.com sitemizden izleyebilirsiniz.
İnternet dünyasında bir hobi haline gelen film izlemenin kalbi bizimle atıyor.
Tek Parça ve HD Kalitesiyle filmleri sitemiz üzerinden ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.
Hergün güncenlenen yeni filmlerle siz değerli ziyaretçilerimize en iyi hizmeti vermeyi planlayan sitemizde filmlerinizi Tek Parça ve hd film izleyebilirisiniz…
Kısa bir süre içinde yoğun bir izleyici kitlesi oluşturan sitemiz tüm hızıyla yayın hayatına devam ediyor.
Sizlerde iyi bir görüntü kalitesiyle film seyretmek istiyorsanız sitemizi ziyaret edin..
Saygılar..
S
12 yıl
Google AdWords Nedir?
Neden bir Google AdWords Sertifikali Ortagi kullanmaliyim?
Birçok reklam veren gibi sizin de Adwords
ögrenmeye ve reklamcilik hesabinizi yönetmeye ayiracak fazla zamaniniz
olmayabilir. Bir adwords uzmani
hizmetlerinden yararlanmak, zamandan tasarruf etmenize ve yatirim getirinizi en
üst düzeye çikarmaniza yardimci olabilir.


Google Sertifikali Ortaklari, sertifika alabilmek amaciyla AdWords'ü ögrenmek ve
kullanmak için zaman harcamiştir. Onlarin uzmanligindan yararlanmak,
kampanyalariniz için avantaj saglayabilir ve
Google reklamlari
programlari araciliğiyla yeni olasi satişlar ve iş
firsatlari yaratmaniza yardimci olabilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.